Trailer za film “The Professor” dolazi u teškom trenutku za Johnnyja Deppa

Johnny Depp u velikoj je krizi, osobnoj i profesionalnoj. Mnogi za njega uopće ne vide razuman izlaz nakon optužbi za obiteljsko nasilje. No, možda je to moguće i njegova popularnost među obožavateljima zasigurno će mu odigrati veliku ulogu. Sjajni filmovi u kojima je sudjelovao svakako su također od velike važnosti u tom pogledu. Možda će se čak i eventualni uspjeh filma “Profesor” smatrati izlazom iz Kriza za Johnnyja Deppa servirati.

Vrlo različita uloga od Johnnyja Deppa

Profesor Johnnz Depp

Profesor 2019. i uloga Johnnyja Deppa

Najava otkriva mnogo o radnji: prikazuje točno kako smrtno bolestan profesor krši društvena pravila i što pritom čini. Postoje i neka od najvažnijih filozofskih, pa čak i metafizičkih pitanja na koja se pokušava odgovoriti tijekom filma.

Kao što je već rečeno, čini se da glavno raspoloženje u filmu ima veze s trenutnim životom glavnog glumca – Johnnyja Deppa.

Glavnu žensku ulogu u filmu ima Zoey Deutch

Profesorka zoey deutsch

Trailer je izašao nekoliko dana i stvara velika očekivanja za pravu premijeru. Ova se uloga Johnnyja Deppa jako razlikuje od onih koje već poznajemo u njegovoj filmskoj karijeri. Osoba koju prikazuje zaista je vrlo realna. S gusarskim i vampirskim ulogama bilo je potpuno drugačije, što ga je u prošlosti činilo osobito poznatim. Ovdje je on profesor koji saznaje da mu preostaje nešto manje od šest mjeseci života. Odjednom promijeni cijeli pogled na život. Dakle, psihološka i filozofska tema. S nestrpljenjem čekamo film!

I sam Johnny Depp, poput profesora na filmu, teško prolazi u životu

Profesorica bolesna u krevetu

Očekujete nevjerojatnu igru ​​od Zoey Deutch

Profesorska scena njemački

Zoey Deutch u još jednom sjajnom filmu

Velika glumica Profesor

Scena iz filma – Profesor

profesorska scena iz filma