Sharon Stone i njezina dugogodišnja borba za povratak u život

Kako je brzo vrijeme! Poznata holivudska plavuša Sharon Stone 10. ožujka napunit će 61 godinu. Teško je povjerovati, ali to je činjenica. Glumicu ne zbunjuju godine, jer je sretna što je to i dosegla. Zvijezdi “Osnovnog instinkta” bile su potrebne godine da se oživi nakon moždanog udara opasnog po život u rujnu 2001. Sretna je što je prošlo najgore doba njezina života. Sada hrabro govori o tome i s optimizmom gleda u budućnost.

 Unatoč godinama i teškim životnim situacijama, Sharon Stone i dalje izgleda savršeno.

Sharon Stone savršen izgled unatoč godinama

 Godinama nam je nedostajala na ekranu, sad se vratila.

Sharon Stone, poznata holivudska glumica ponovno na ekranu

  • Sharon Stone sada govori o svojoj dugotrajnoj borbi za opstanak

Prije dvije godine Sharon Stone je u britanskom televizijskom i radijskom talk showu “Radio Times” izvijestila o dirljivom i šokantnom svom najgorem iskustvu. U ovom osobnom priznanju ispričala je o tome kako joj se cijeli život odjednom promijenio. Imala je samo pet posto šanse za preživljavanje i, hvala Bogu, to je iskoristila da ostane živa. Doslovno, trebala bi se boriti za povratak u život. Nakon moždanog udara, glumica je morala ponovno naučiti pisati, čitati, govoriti i hodati. “Najgore je bilo mucanje”, rekla je u intervjuu. “Lijevo oko mi je bilo slijepo, lijevo uho gluho. Trebale su mi godine da vratim lijevu nogu – kaže Sharon Stone prisjećajući se dugog procesa oporavka.

Borba za opstanak i oporavak glumice trajala je dugi niz godina.

Sharon Stone imala je dugu borbu za preživljavanje i oporavak od moždanog udara

  • Filmska karijera Sharon Stone nastavlja se.

Poznata holivudska zvijezda pobijedila je u borbi protiv teškog moždanog udara i njegovih posljedica te sada pokušava svojoj filmskoj karijeri dati novi početak. Svojom ulogom u hit filmu “Osnovni instinkt” (1992.) postala je svjetski poznata. Zatim je glumila gangstersku nevjestu Roberta de Nira u “Casinu” (1995.) 1996. i bila nominirana za Oscara za glavnu glumicu. Sharon Stone se sada vratila u filmsku industriju kao karakterna glumica u mini seriji “Mozaik”. Korak po korak i ona se vraća na posao, ali ne preuzima glavne uloge, preferirajući gostujuće uloge u filmovima. Plavuša kaže da se bez nje filmska industrija strahovito promijenila posljednjih godina. Sada postoji puno digitalizacije, zapravo kao u svim područjima života.

 “Sve se dogodilo bez mene”, kaže Sharon Stone o naglom razvoju filmske industrije.

Sharon Stone poznata glumica u filmskoj industriji

Postoje i određene promjene u osobnom životu glumice. Sada se brine za svoja tri usvojitelja Roana (18 godina), Lairda (13 godina) i Quinna (12 godina). Želi ih odgajati da budu ljudi pun poštovanja. Kod kuće dječacima otvoreno govori o problemima našeg vremena. Samo želi odvojiti vrijeme za svoje sinove. Uopće nije lako biti samohrana majka trojice sinova.

Hit film “Basic Instinct” učinio ih je svjetski poznatim.

Sharon Stone u hit filmu

Sharon Stone se također odlučno bori protiv seksualnog nasilja nad ženama i djevojkama. Smatra da se žene ne smiju dopustiti manipulirati na poslu ili kod kuće. Zalaže se za ponašanje s poštovanjem, jer bi suprotno moglo imati ozbiljne posljedice.

 Sretno, Sharon Stone!

Sharon Stone će u ožujku 2019. napuniti 61 godinu