Selena Gomez prikazuje se u izgledima inspiriranim Courteney Cox iz 90-ih

Čini se da se retro modni trendovi u trenutnoj modi jako dobro drže. Oni su popularni i primaju ih i šire ne samo obični ljudi već i primarne izbore. To nam pokazuje i Selena Gomez koja se prije nekoliko dana, ali i prije toga, uvijek iznova pokazala u sjajnom izgledu 90 -ih. Čini se da je za uzor uzela Courteney Cox, Moniku iz “Prijatelja”. Sljedeće slike jasno podupiru ovu tezu.

Gomez u prekrasnoj haljini poput Courteney Cox

Cvjetni otisci Courtney Cox i Gomez

Odlične i kratke haljine s uzorkom

Kratke haljine s uzorkom provokativne su, a istinski ženstvene i romantične. Nikada zbog toga nikada nisu izašli iz mode. Čini se da su 90 -ih godina poprimili posebno popularan oblik sa zanimljivim isječcima. To je očito i inspiriralo Selenu Gomez da se ovih dana odijeva poput svojih omiljenih likova iz serije filmova “Prijatelji”.

Kratke i uske haljine još su jedan stil ženske odjeće koji se može pratiti do 90 -ih. Čini se da Selena Gomez definitivno uživa u ovome jednako. No, tijekom ovog slavnog događaja, držala ga je jako kratkim.

Elegantna moderna Selenina haljina u retro stilu

Courtney cox i selena crna haljina

Neutralni top i traperice – klasik koji je i dalje održiv

Ostala odijela u kojima se sličnosti između Courteney Cox i Selene Gomez ne mogu zanemariti su kao na donjoj slici. Sastoje se od jednostavnog izgleda u neutralnoj boji. Ovo je tijelo koje grli tijelo crna majica. Kombinirano je s jednostavnim trapericama za svakodnevni outfit. U slučaju Selene, ideja je prilagođena prijelaznom vremenu i da, izgleda posebno sjajno i praktično. Dodaci su još jedan aspekt koji čini da ukupni izgled izgleda mnogo modernije i suvremenije.

Traperice Selena Gomez i crni top

Je li Selena kopirala ovu odjeću od Courteney Cox ili ne?

Veliko pitanje u vezi ove odjeće Selene Gomez ostaje je li ih doista kopirala iz Courteney Cox. Jer ponekad to doista izgleda, jer su njezini modeli gotovo potpuno isti kao i glumici. Ili može biti da 90 -te imaju tipičan izgled koji možete vidjeti sa Selenom i Courteney, ali i s mnogim drugima nekad i sad.

Neutralno slojevit izgled u tri boje

sjajna Selena Gomez

Sličnosti u izgledu ovdje se zaista ne mogu zanemariti

Slično Gomezu i Coxu

Bijela i traperice jednako su česta kombinacija 90 -ih i danas

Selena Gomez odjeća za svaki dan

Je li Selena ovaj izgled kopirala iz Courteney?

Selena i Courtney Cox - bijeli stil