Princeza Marija pokazuje osjećaj poslovne mode tijekom službenog posjeta Poljskoj

Političko i dobrotvorno djelovanje može biti popraćeno izvrsnim modnim stilom. Danska princeza Marija to je dokazala kada je pratila svog supruga princa Frederika u posjetu Poljskoj. Tamo se par susreo s predsjednikom Andrzejem Dudom i njegovom suprugom Agatom. Marija Danska i Frederick prisustvovali su nekoliko događaja u prekrasnom glavnom gradu Poljske.

Crveni baršun – podsjeća na tradicionalnu kraljevsku odjeću, a opet može izgledati moderno

mary denmark prince danske zvijezde i kraljevska porodica

Program Frederika i princeze Marije od Danske

Najprije su njih dvoje sudjelovali u ceremoniji polaganja vijenaca na grobu nepoznatog vojnika. Stoga se njezin posjet odnosio na zdravlje. Mary je sudjelovala u raspravi posvećenoj borbi protiv dijabetesa. Posjet plemićkog para iz Danske bio je planiran na takav način da se podudara i sa stogodišnjicom obnove diplomatskih odnosa između Danske i Poljske.

Danska princeza Mary i Frederik bile su u VIP loži tijekom službenog koncerta tim povodom.

Dugi kaput princeze Marije od Danske pokazuje trendi neutralnu boju

mary danska princeza mary poland vijesti o slavnim osobama

Odjeća princeze Marije

Toliko o činjeničnom sadržaju posjeta, a sada o ženskoj modi i njenoj plemenitoj interpretaciji princeze Marije. U skladu s trenutnim trendovima, nosila je klasične odjevne kombinacije koje su, međutim, izgledale ažurirano zbog detalja koji su na prvi pogled bili neupadljivi. Upravo je to “in” ove sezone, uključujući i poslovnu modu za žene!

Kroj ove haljine pronalazi ravnotežu između klasičnog i modernog

mary danska vijesti o slavnim osobama modni trendovi žene

Veći dio događaja Mary je nosila suknju uskog kroja do koljena i polo bluzu u bijelim i biljnim tonovima. Potonji su izgledali suptilno zbog svog grafičkog karaktera, ali su ipak izgledali živahno zahvaljujući intenzivnim bojama. Udobne tkanine idealno su se prilagodile liku princeze Marije i ujedno su joj dale slobodu kretanja. Ova vrsta tekstila također je jedan od najvažnijih modnih trendova trenutno. Odjeća je prilagođena hladnom varšavskom vremenu i službenom karakteru događaja s dugim kaputom. Ova i suknja izrađene su u vrlo trendi svijetloplavoj boji. Oba odjevna komada izgledaju klasično u smislu kroja, ali prate trenutne trendove uz razigran asimetričan položaj džepova.

Džepovi princezinog plavog kaputa pokazuju asimetričan raspored

modni trendovi dame krno princeza mary policy mary danska

Za koncert povodom 100. obljetnice obnove poljsko-danskih diplomatskih odnosa, princeza Marija odjenula je haljinu od visokokvalitetnog crvenog baršuna. Stoga je jasno priznala svoj plemeniti položaj i volju da slijedi i nastavi stoljetne kraljevske tradicije. Kroj je moderna replika tradicionalnih plemenitih haljina.

Polo bluza je bijes zahvaljujući udobnoj tkanini koja se prilagođava tijelu

prince diplomacija mary danska kruna princeza mary

Upravo su ove vrste biljnih uzoraka aktualne u aktualnoj zimskoj sezoni

mary danska politika dobrotvorna organizacija princeza mary