Princ William razgovara o zdravlju s nogometnim navijačima

Princ William ima uobičajeni pub u Londonu tijekom nogometne utakmice između Engleskoj i Češkoj posjetio. Želio je dati višestruki doprinos u društvenom smislu. S jedne strane, želio se približiti uobičajenim građanima Velike Britanije. No, s obožavateljima je razgovarao i o pitanju mentalnog zdravlja.

Princ William i Kate Middleton društveno su angažirani

kate i princ william zajedno

Sjajna inicijativa princa Williama i princa Harryja

Dva brata princ William i princ Harry žele zajedno pokrenuti inicijativu za mentalno zdravlje. Naslovljen je “Glave zajedno”. Unutar toga se obični ljudi potiču da češće i otvorenije govore o ovoj temi.

  Još jedna slična inicijativa nedavno je završila. Ponovno se zvao “Glave gore”. Ideja je bila slična ideji “Heads Together”, ali je bila više usmjerena na ljubitelje nogometa.

Obojica su također ljubitelji nogometa

pivo i drugi proizvodi princ william

Izjava na društvenim mrežama

Princ William popularizirao je vlastitu inicijativu putem društvenih mreža. Prema vlastitim riječima, svatko bi se trebao osjećati ugodno razgovarati o svom mentalnom zdravlju. To bi trebalo biti jednako uobičajeno kao i razgovor o nogometnim utakmicama u pubu. Ovu izjavu dao je na Twitteru. Nadalje, slike princa Williama pojavile su se u pubu gdje je razgovarao s obožavateljima.

Ondje je bio i Frank Lampard 

navijači i trener princ william

Ondje je bio i Frank Lampard

Princ William nije bio sam u ovoj inicijativi. S njim je bio trener Chelseaja Frank Lampard. Osim toga, neki od najvećih navijača kluba pružili su im osobnu podršku. Većina obožavatelja već je prošla kroz teška vremena i u tom razdoblju dobila podršku od princa i drugih poznatih osoba. Svi zajedno su naglasili važnost da muškarci govore o svom razumu.

Prema Williamu, trebali bismo otvoreno razgovarati o mentalnom zdravlju

princ william - svi za istim stolom

Kraljevska obitelj poziva na društvenu predanost

U posljednjih nekoliko tjedana princ William objavio je video u kojem govori o novoj inicijativi kraljevske obitelji. Možete se uključiti dva do četiri sata tjedno u društveni projekt usmjeren na mentalno zdravlje. Kao dio toga, daju se savjeti ljudima kojima je potrebna hitna podrška u tom pogledu.

Tu su bili i neki ljubitelji nogometa koji su ozdravili 

Princ william u pravu govori

William i Kate pokušavaju biti uzor u svakom pogledu 

princ william zajedno s Kate Middleton

Za vrijeme utakmice vladalo je dobro raspoloženje

pogled s nogometnog princa Williama