Princ Harry i njegovo upozorenje na negativan utjecaj društvenih medija

Društveni mediji bili bi opasna ovisnost – čak i gora od alkohola i droga! Ova izjava princa Harryja postala je vrlo popularna u posljednjih nekoliko dana i čini se da je mnogi shvaćaju prilično ozbiljno. Želite li znati što je još rekao o korištenju ovih suvremenih sredstava komunikacije? U sljedećih nekoliko redaka željeli bismo vam prenijeti najvažnije od njih.

Elegantni par pokušava koristiti društvene mreže na pozitivan način

meghan markle princ harry

Ono što je po princu Harryju najopasnije?

Vojvoda od Sussexa govorio je o tome kako gubimo vrijeme igrajući razne igre i druge ovisnosti na internetu. Posebno je naglasio negativan utjecaj društvenih medija na djecu. Prema princu Harryju, društveni mediji opasniji su od droga i alkohola, posebno za mladu generaciju.

Kao iskušenje, bilo bi ih još teže nadvladati nego bilo što drugo. To je zato što se ovisnost o ovoj vrsti mrežnih aktivnosti još uvijek smatra normalnom. Ne govori se dovoljno o negativnom psihološkom utjecaju ovog.

Princ Harry govorio je o šteti koju društvene mreže uzrokuju

princ harry u službenom intervjuu

Novi Instagram račun

Upozorenje ih je snašlo zajedničku Instagram stranicu od njega i Meghan Markle. Očito je želio sam upotrijebiti društvene medije da pokaže kako nam to može biti od pomoći. Zajedno s Meghan Markle, nedavno imaju Instagram profil. Odatle žele širiti vijesti o svom životu te podijeliti i korisne poruke poput ove o svom potomstvu. Najavili su svoju dobrotvornu i društvenu predanost kao fokus. Instagram profil već je dostigao rekord. Princ Harry i Meghan Markle sada imaju oko 1 milijun sljedbenika i dosegli su tu brojku brže nego itko prije na Instagramu.

Meghan Markle i princ žele obavijestiti svoje obožavatelje o svojoj dobrotvornoj organizaciji

Meghan Makrle i princ Harry smiju se

Iskustvo Meghan Markle

Meghan Markle imala je vlastiti Instagram profil prije nego što je započela vezu s princem Harryjem. Ovo je bilo posvećeno temi načina života i odjeće. Čini se da je ovisnost o društvenim mrežama i za nju bila osobito aktualna. I sami se osjećate mnogo slobodnije bez svojih profila!

Blizak društveni segment vrlo je važan za par

ispis harry megnah markle zajedno

Meghan Markle, koja je trenutno trudna, ima isto toliko iskustva s društvenim radovima

princ harry meghan markle

Princ Harry koristi svoju slavnu osobu za promicanje društvenih inicijativa

princ harry obama zajedno