Opet Beyonce s nominacijom za Grammy

Beyonce je već jedna od žena s najviše nagrada Grammy na svijetu. Sada imate 23 godine i čini se da će superzvijezda još više poboljšati ovaj rezultat. Povratak kući: album Live, njezin novi album nominiran je za album godine i u drugoj kategoriji Grammy. Još uvijek se ne zna točno što će to biti. Poznato je, međutim, da album nema nominaciju za Grammy u kategoriji Najbolji kompilacijski zvučni zapis za vizualne medije.

Beyonce je nominirana za Grammy u nekoliko kategorija

izvrsno na Grammy sceni

Beyonce i povratak kući: film

Ovaj album zapravo predstavlja partituru za novi film o Beyonce, koji je nedavno prikazan na Netflixu. Dobio je i nominaciju za Grammy za najbolju filmsku glazbu. Inače, ako Beyonce pobijedi u ovoj kategoriji, bit će prva žena nakon jako dugo vremena koja će dobiti ovu nagradu.

Posljednja pobjednica u ovoj kategoriji je Janet Jackson 1989. Album i film snimljeni su tijekom glazbenog i umjetničkog festivala u dolini Coachella prošle godine. Beyonce je bila prva Afroamerikanka koja je bila naslovnica ovog festivala. Film govori o samoj pjevačici, a obožavatelji mogu vidjeti iza kulisa i veliki dio njezinog stvaralačkog procesa.

Ovo je jedan od najuspješnijih afroameričkih pjevača svih vremena

grammyjev šik outfit

Ostale kategorije u kojima će superzvijezda biti prisutna

Beyonce je također nominirana u mnogim drugim kategorijama. Do danas je pjevačica osvojila 23 Grammyja i nalazi se na osmom mjestu među svim dobitnicima Grammyja. Među glumicama ona je druga nakon Alison Krauss koja ima ukupno 27 nagrada. Među afroameričkim pjevačicama ona je treća nakon Quincyja Jonesa.

Iduće godine Grammyji će biti dodijeljeni 26. siječnja u Staples Centru u Los Angelesu.

Scena iz filma “Povratak kući”

scena s povratka kući Beyonce

Čak i trudna, pjevačica je izgledala puna energije

grammy se javlja trudna

Sjajna obiteljska slika

Grammyji velika obiteljska scena

Obiteljski život s Jay Z -om – uvijek aktualna tema za obožavatelje

lijepa obiteljska scena grammyji