Novi modni trendovi za žene – zanimljive stvari s New York Fashion Weeka 2019

Opisivanje vrhunaca New York Fashion Weeka naišlo bi na veliki problem prioriteta. Ima mnogo aspekata i ne znate na što se usredotočiti. Što je najvažnije i što definira karakter festivala mode? Na primjer, mnogi ljudi gledaju te revije zbog poznatih osoba koje se tamo pojavljuju. Želite znati više o njihovom osobnom životu i razvoju, njihovom osobnom stilu. Naravno, New York Fashion Week također nam pokazuje koji su modeli i robne marke trenutno posebno popularni i traženi. Ali mi ostajemo tradicionalni: Za nas je moda najvažnija stvar. Bacili smo pogled na reviju kako bismo vidjeli koji će modni trendovi doseći vrhunac u idućoj godini.

Ovako će moderni otisci izgledati u narednoj godini

ženski trendovi new york fashion week

Otisci u boji na New York Fashion Weeku

Očito će preveliki ispisi nastaviti dominirati u sljedećoj godini. Međutim, oni će se vidjeti u vrlo apstraktnom i istodobno dominiranom bojom obliku. Zamislite dugu svijetlu haljinu i lijepu boju koja je na vješt način prosuta po raznim mjestima.

Vjerojatno je to nešto što ćemo vidjeti u ljetnim trendovima nakon New York Fashion Weeka.

Moderna kombinacija sa sjajnom kožom i traperom

plava i siva na ženskim trendovima na tjednu mode u New Yorku

Svijetle nijanse u kombinaciji s čipkom

Njujorški tjedan mode mogao bi jako ohrabriti one koji sljedeće godine žele odjenuti romantičnu čipkanu tkaninu. No, mi to doživljavamo u svijetlim nijansama i to bi mogla biti vrlo hrabra odluka za vašu odjeću ljeti. Usput, haljine od čipke u narančastoj ili crvenoj boji bile bi prekrasan izbor za službene događaje u nadolazećim mjesecima.

Bella Hadid u modernoj zelenoj haljini

bella hadid njujorški tjedan mode

“Zreli” trendovi

Vjerojatno se pitate što to znači … Ili možda ima nekih od vas koji su odmah intuitivno shvatili što to znači. Jer među ženskim trendovima posljednjih sezona vidjeli smo mnogo djevojačkih stvari. I ova sezona je traper tamo u svakom obliku. Razigrani ukrasi i pribor vrlo su popularni. No, neke žene više vole izgledati odraslo i biti odjevene primjereno svojoj dobi. Na Tjednu mode u New Yorku ima toliko primjera iz kojih se možete nadahnuti. Klasični krojevi u neutralnim bojama bez nepotrebnih detalja i pribora često su se mogli vidjeti na modnim podijima. Tamne kombinacije poput ove između plave i crne dominirale su posebno snažno.

Još jedna odjeća od trapera koja je posebno moderna

traper i neutralne stvari na tjednu mode u New Yorku

Službena odjeća svijetlih nijansi

Između ovog trenda i trenda – čipke otkrivamo mnogo toga zajedničkog. Ovdje se radi o tome da službena odjeća postane toliko uočljiva da graniči s ekscentrizmom. Ne doživljavamo samo haljine od čipke u crvenim i narančastim bojama, već i ženska odijela od finih tkanina.

Također možete nositi privlačan nakit ove vrste

jesenski trendovi za žene na tjednu mode u New Yorku

Udobna odjeća za svako godišnje doba

Vjerojatno je glavna prednost ljeta to što možemo nositi prilično udobnu odjeću. No zimi i jeseni to bi bilo moguće i s određenim modelima koje smo vidjeli tijekom New York Fashion Weeka. Takve haljine vidjeli smo od nekih dizajnera, koji uvelike podsjećaju na pidžame. Također očaravaju svojim izvornim uzorcima i slikama na njima. Ove bismo haljine spontano povezali s jeseni i proljećem. No, svakako se mogu nositi i u ne tako hladne zimske dane s pravim priborom.

Idite na neutralne boje poput plave i crne 

ženski trendovi jesen zima new york tjedan mode

Boje prekrasnog cvijeća

Izvorne nijanse ružičaste i ljubičaste dominiraju modnim pistama, u prirodnim, ali ne baš upadljivim cvjetnim uzorcima haljina. Nježne nijanse doživljavamo ne samo na ženskoj odjeći, već i na udobnoj odjeći poput kombinezona ili odjeće nalik na pijamu. Službena odjeća također se može nositi u ovim bojama.

Traper i plava boja – dva su glavna trenda za nadolazeću sezonu 

traper odjeća za ženske trendove

Marke koje su super trendi

Kako bismo vam pružili najbolju moguću predstavu o New York Fashion Weeku, pogledali smo kolekcije nekih marki. Evo onih koji su nam bili vitalni. Riječ je o Jonathanu Simkhaiju, Joan Smalls, Phillipu Limu.

Idite na crveno za službena odijela 

elegantno odijelo crvena jarka boja new york fashion week

Ove boje cvijeća posebno su aktualne u 2019

boji cvijeće i sitne printove new york fashion week

Holsen u metalnom sjaju uljepšava naše jesensko / zimsko vrijeme

haljina u metalik sjajnim ženskim trendovima

Mimohod modernih boja za nadolazeću sezonu

haljina s cvijećem na tjednu mode u New Yorku

ljubičaste i plave ženske trendove ljeta 2020

neutralna haljina službena haljina

Takva odjeća mogla bi vam zimu učiniti ugodnijom

kombinezoni udoban izgled new york fashion week

Ružičasta je jedna od posebno modernih boja 

ružičasta haljina ženski trendovi s new york tjedna mode

Evo hrabre kombinacije s ljubičastom

ružičasta i ljubičasta na new york Fashion Weeku

crvena haljina za ženske trendove ideje

Posebno je popularna čipka u vatrenim nijansama 

ženske čipkane haljine trendovi

sjajne ideje nove na tjednu mode u Yorku