Najvažnije što trebate znati o djeci Angeline Jolie

Tema o djeci Angeline Jolie uzbudljiva je, ali istovremeno i pomalo zbunjujuća. Toliko je i toliko različitih podrijetla da je lako izgubiti pojam o stvarima. Ako se osjećate ovako, ali ste znatiželjni u isto vrijeme, držite se toga! Evo svega što biste trebali znati o djeci Angeline Jolie.

Još uvijek sretna obitelj Brangelina

Bradd Pitt i Angelina Jolie sa svojom djecom

Brangelina i djeca

Prije nego što je ljubavna veza Angeline Jolie i Brada Pitta prestala 2017., par se zvao Brangelina. Dugo su putovali svijetom sa svojom djecom, troje usvojene djece i troje vlastitog potomstva. Mališani sada imaju između 9 i 16 godina i dolaze iz različitih krajeva svijeta.

Nitko od njih nije rođen u Sjedinjenim Državama. Zajedno ima bračni par Brangelina brinuli su se o svojoj djeci u različitim gradovima i zemljama, uključujući Francusku, New Orleans i Los Angeles.

Angelina Jolie s djecom u Parizu

angelina jolie s mnogo djece

Tko su uopće djeca?

Maddox prati Angelinu Jolie na službenu ceremoniju

maddox jedno od brojne djece Angeline Jolie

Maddox Jolie-Pitt

Evo pojedinačne djece Angeline Jolie i nekoliko brzih informacija o njima! Maddox Jolie-Pitt trenutno ima 16 godina i najstariji je Angelinin sin. Usvojen je u Kambodži 2002. godine kada je imao sedam mjeseci. Angelina je htjela posvojiti bebu sa svojim tadašnjim suprugom Billyjem Bobom Thorntonom, ali je zbog razdvojenosti to učinila sama. Maddox je usvojio Brad Pitt 2006. Nešto ranije, 2003. Angelina je osnovala zakladu koja je nazvana po njemu.

Zahara Jolie-Pitt podrijetlom je iz Etiopije

Zahara jedno od djece Anjeline Jolie

Kći – Zahara Jolie -Pitt

Zahara Jolie-Pitt trenutno ima 13 godina, a usvojena je iz Etiopije sa šest mjeseci. Usvojio ju je Brad Pitt u isto vrijeme kad i njezin brat Murdocks. Njezino ime na arapskom znači “blistavo”, a ima i drugo ime – Marley, koje je odabrano po Bobu Marleyju. Angelini je rečeno da su Zaharini roditelji bolesni od AIDS -a. Tako se i jedan bojao za malog. Između ostalog, vrlo je sretna što svojom majkom podržava svoju majku. Zahara je zajedno s Angelinom Jolie 2018. posjetila izbjeglice iz Sirije.

Shiloh – najekstravagantnija od djece Angeline Jolie

vlastita kći Angeline Jolie

Shiloh Jolie-Pitt

Kći Shiloh Jolie-Pitt trenutno ima 12 godina i njeno ime znači “ona mirna”. Rodila ju je sama Angelina Jolie u Namibiji. Bio je to jako težak porod i za Angelinu se kaže da je do kraja vjerovala da je sve moglo poći po zlu. Prve slike Shiloh prodane su radi prikupljanja novca u dobrotvorne svrhe. Više od sedam milijuna dolara donirano je UNICEF -u. Zanimljivo je da Shiloh voli nositi mušku odjeću, zapravo želi biti dječak! U posljednje vrijeme dolazi na naslovnice jer je slomila ruku tijekom odmora.

djeca angelina joli pax mlađi i stariji

Pax Jolie Pitt

Pax, sada 14-godišnji dječak iz Vijetnama, usvojen je. To se dogodilo 2007. godine kada je mali imao samo tri godine. Isprva je dijete posvojila samo Angelina, a zatim je to isto učinio i Brad Pitt 2008. godine. Pax je 2018. godine pratio svoju majku tijekom dodjele nagrada Zlatni globus. Prema tabloidima, on želi biti glumac baš kao i njegovi roditelji. No, prema vlastitim riječima majke, više voli glazbu i želi biti DJ. Prema Angelini Jolie, nitko od djece zapravo ne želi biti glumac, već vole glazbu i umjetnost. Pax je 2011. bio u Vijetnamu s Angelinom Jolie kako bi saznao više o njegovom kulturnom podrijetlu.

sjajna slika angeline jlie s djecom Knox Vivienne

Vivienne i Knox Jolie Pitt

Vivienne i Knox Jolie Pitt su druga vlastita djeca Angeline Jolie i Brada Pitta. Blizanci su i trenutno imaju 9 godina. Rođeni ste u Francuskoj u srpnju 2008. Slike malenog prodane su za više od 14 milijuna dolara, a iznos je doniran zakladi Andy Jolie-Pitt.

Angelina Jolie kaže o svojoj posvojenoj djeci da su vrlo upoznati sa svojom izvornom kulturom i da su ponosni na nju. Svi oni imaju odgovarajuće nacionalne zastave iznad kreveta!