Miranda Kerr u bebinoj sreći – manekenka čeka svoje treće dijete!

Dobre vijesti, kao i nagađanja i glasine brzo obilaze! Pogotovo ako su povezani s privatnim životom zvijezda i kraljevske obitelji. Prošlog vikenda, 30. ožujka, na primjer, Miranda Kerr, australska manekenka i bivša Victoria’s Secret Girl izazvala je senzaciju na dodjeli SPA nagrada Gruner + Jahr u Baden-Badenu. Bila je odjevena u svijetlo ružičastu haljinu koja joj je savršeno pristajala i naglašavala obline njezina tijela. Nisi mogao tako pretpostaviti – Miranda Kerr ozarena je od sreće i inscenirala svoju još malu, ali jasno oblikovanu dječju čvorugu. Vaš glasnogovornički tim objavio je dan prije tiska da se “Miranda, Evan, Flynn i Hart vesele novom članu obitelji”. Ovo će biti druga zajednička beba Mirande Kerr i njezina supruga Evana Spiegela. Dobre vijesti zapravo dolaze samo 10 mjeseci nakon rođenja sina Harta u svibnju 2018. Čestitamo, Miranda Kerr!

 Obiteljska sreća ispisana je na licima Mirande Kerr i njenog supruga Evana Spiegela.

Suprug Mirande Kerr Evan Spiegel Obiteljska sreća očekuje novu obitelj

 Oboje vole putovati zajedno …

Miranda Kerr Evan Spiegel Rekreacija voli zajednička putovanja

 … i uvijek se jako zabavite.

Miranda Kerr Evan Spiegel Zabava Slobodno vrijeme voli putovati zajedno

  • Miranda Kerr i Evan Spiegel dobro idu zajedno

Manekenka je svoju osobnu sreću pronašla sa i sa osnivačem “Snapchata” Evanom Spiegelom. Prema “Forbesu”, trenutno ima oko 4 milijarde dolara, ali vrlo uljudan i pun razumijevanja kao muž i otac. Miranda Kerr (35) i Evan Spiegel (28) zaručili su se 2016., a vjenčali godinu dana kasnije u proljeće 2017. godine. Imali su predivno vjenčanje u Los Angelesu, koje su proslavili s brojnim prijateljima i drugim zvijezdama. Poznato je da je Miranda ranije bila udana za holivudsku zvijezdu Orlanda Blooma. Baš kao i prvi brak njegove sadašnje zaručnice Katy Perry, njihov je brak trajao samo kratko. 2013. razveli su se nakon tri godine obiteljskog života.

Sada se Miranda Kerr vratila u oblak devet …

Miranda Kerr presretna s Evanom Spiegelom

Miranda Kerr u Babyglücku s trećim djetetom Evanom Spiegelom na putu

 … i ponovno lebdi u dječjoj sreći!

Miranda Kerr u dječjoj sreći s Evanom Spiegelom

  • Miranda Kerr voli biti majka

Bivša manekenka Victoria’s Secreta osobno je javnosti objavila vijest o novom prinovi. To je bilo iznenađenje za njezine brojne obožavatelje jer je sreća obitelji s tehnološkim milijarderom okrunjena u svibnju 2018. rođenjem njihovog prvog sina Harta. Miranda Kerr ima sina iz prvog braka s Orlandom Bloomom. Flynn sada ima 8 godina. Oboje djece se jako dobro slažu i već se vesele mlađem bratu ili sestri. To također čini roditelje presretnima, ali nisu otkrili daljnje detalje o očekivanom potomstvu. Njezin je komentar kratak, ali vrlo emotivan: “Riječima se ne može opisati koliko smo sretni što želimo svoju novu bebu na svijet”. No do rođenja još ima vremena i svi moramo biti strpljivi. Međutim, željno iščekujemo nove novosti za bebe od Mirande Kerr!

 Beba broj tri je već na putu!

Miranda Kerr u Babyglücku s trećim djetetom Evana Spiegela na putu službenog pojavljivanja

Miranda Kerr i Evan Spiegel sretni službeni nastup

Miranda Kerr s Evanom Spiegeom

 Model uvijek izgleda u najboljem obliku i savršeno stiliziran.

Model Mirande Kerr u najboljoj formi, uvijek savršeno stiliziran

 Na službenim događajima …

Miranda Kerr Model u najboljoj formi, uvijek savršeno stilizirana na službenim događajima

…. ali i u slobodno vrijeme s Evanom Spiegelom.

Miranda Kerr Model u vrhunskoj formi u slobodno vrijeme s Evanom Spiegelom