Meghan Markle sama dizajnira svoju novu rezidenciju. Gotovo samo prijatelji pomažu!

Očekuje se da će obnova rezidencije, u kojoj će princ Harry i Meghan Markle trajno živjeti, koštati više od 6 milijuna eura. Markle, koja je trenutno trudna, zauzeta je dizajnom interijera i dizajnom svog novog doma. Čini se da je izvjesna Victoria, koja je također bila prisutna među gostima na vjenčanju Meghan i Williama prošle godine, vrlo aktivna u pomaganju. U početku se mislilo da je to Victoria Beckham, ali pokazalo se da je to netko drugi.

Meghan i Harry svoju novu kuću žele učiniti ugodnom

Pogled na kuću Meghan i Harry

Zanimljive vijesti o dizajnu

Omiljeni plakati Meghan Markle postat će dio zidne dekoracije skupe nove rezidencije. To otkrivaju izvori koji su osobito bliski kraljevskoj obitelji. Također se govori o mogućem imenu dizajnera koji će se baviti dizajnom kuće – Viki Charles, poznata kao dizajnerica Soho.

No, prema drugim izvorima, sama Meghan Markle donijet će najvažnije odluke o dizajnu rezidencije. Dopustit će pomoć samo bliskih prijatelja i poznanika.

Meghan Markle želi sama dizajnirati svoj novi dom

ideje za dizajn interijera meghan i harry

Meghan Markle želi ugodan dom

Očigledno je da Meghan Markle i princ Harry svoj novi dom žele učiniti što ugodnijim i ugodnijim. Ovo svakako nije lak zadatak na tako velikom prostoru i u tako luksuznoj zgradi. No čini se da je Megan odlučna postići taj cilj. Prema nekim izvorima, bit će ih jako mnogo Stvari iz njezinog starog stana u Torontu u svoj novi dom. Rezidencija bi također trebala biti puna slika prijatelja i obitelji!

Želimo se nadati da će nova kuća Viktorije i Harryja uskoro biti spremna. Budući da već u ovom mjesecu travnju oboje čekaju prvo dijete!

Meghan će ponijeti mnoge stvari iz svog doma u Torontu

Meghan i Harryjev establišment

Meghan i Harry bit će još sretniji u svom novom domu

meghan i harry trče zajedno

Unatoč veličini, Meghan želi učiniti kuću ugodnom

meghan i harry novi dom

Meghanino i Harryjevo dijete najvjerojatnije će odrasti u novom domu

trudna Meghan i Harry