Mariah Carey dovodi glavnog pomoćnika na sud – ucjena s video zapisom

Samo nekoliko dana nakon što je Mariah Carey sa svojim bivšim menadžerom zatvorila tužbu zbog seksualnog uznemiravanja, najprodavanija pjevačica na svijetu, s više od 200 milijuna prodanih ploča, mora ponovno izvesti zaposlenika na sud. Carey je u srijedu, 16. siječnja, tužila svoju bivšu glavnu pomoćnicu Liannu Shakhnazarian, poznatiju kao Lianna Azarian. Tužba? Nepoštivanje ugovora o povjerljivosti, nemar i krađa. Mariah ju je nadalje optužila da je snimala slane i intimne videozapise o njoj u sklopu pokušaja ucjene. Mariah Carey sada traži odštetu od najmanje 3 milijuna dolara od Lianne Azarian i nalog za uhićenje pomoćnice.

Carey i Lianna Azarian na MC Records Launch Party, 1. svibnja 2017

mariah Carey i Lianna Azarian na zabavi MC Records Launch Party, 1. svibnja 2017

Čini se da Mariah Carey nije imala sreće sa svojim pomoćnicima

Sudski dokumenti pokazuju da je Carey prvobitno plaćala Azarianu, bivšem pomoćniku u trgovini odjećom, godišnju plaću od 250.000 dolara. Međutim, to je povećalo na 327.000 dolara kada je Azarian zatražio dodatnu naknadu za prekovremeni rad.

Zbog Careyine karijere, Azarian je navodno na početku posla rečeno da će joj sati biti “neredoviti”. U preliminarnoj izjavi stoji: “Azarian je bio uzbuđen zbog mogućnosti luksuznih međunarodnih putovanja, dobre hrane, nastupa u Mariahinom televizijskom programu te uzbuđenja zbog rada i svakodnevnog kontakta s međunarodno poznatim umjetnikom i velikom osobnošću.”

Mariah Carey na plaži St. Barth – Nikki

Mariah Carey na sjajnoj haljini Barth Nikki Beach

mariah carey na festivalu u St. Barth'su

Unatoč odšteti, Azarian je uskoro počeo koristiti Careyinu kreditnu karticu za osobne kupnje uz velike popuste. Kako se vijest o Mariahinoj tužbi proširila, pjevačici je pisala još jedna bivša zaposlenica, Ima algova, na twitteru. “Lianna Azarian doslovno je smeće. Imao sam ogromno nezadovoljstvo što sam svakodnevno radio s njom kad sam bio zaposlen u Mariah. Sve što je učinila je ukrala Mariah iza leđa, krivila spremačice i druge vrijedne radnike te ih verbalno zlostavljala na rasistički i ponižavajući način. Morala je “vratiti” odjeću koju Mariah nije htjela u luksuzne trgovine, već ju je umjesto toga pospremila u svoj automobil. Ukrala je nakit. Svi su je se plašili jer je ona osoba koja te doslovno može pretući. “

Očito je glavni pomoćnik kriv za mnogo više od ucjena

Mariah Carey vodi glavnu pomoćnicu na sud - ucjena s intimnim videom Lianna Azarian

Navodni videozapisi mogu izazvati pustoš

Lianna je očito pokazala prijateljima intimne videozapise i rekla im da će, ako je Carey otpusti, “prodati video zapise i kupiti kuću”. Azarian je zaprijetio da će objaviti video zapise i druge osjetljive, privatne podatke, osim ako Mariah ne prenese njezin novac od 8.000.000 dolara za iznudu!

Ovi tajni video zapisi Mariah Carey navodno prikazuju pjevačicu kako radi “intimne” i “osobne aktivnosti” koje bi joj mogle nanijeti štetu “osobno i profesionalno”. Nije poznato što ovi video zapisi predstavljaju. Jasno je, međutim, da Carey ne želi da dođu do javnosti.

Novi album “OPREZ“Ovdje je, uskoro će započeti svjetska turneja vrhunske pjevačice

Božićna revija kraljevske crne haljine i krzna u kafiću Mariah Carey

Dužnosnici Mariah Carey objavili su priopćenje u kojem se kaže da Nova godina “pozdravlja Mariahine kontinuirane napore da očisti smeće iz svog života”. Također se navodi: “S obzirom da su dokazi protiv ovog bivšeg pomoćnika opsežni i nesretni, očekujemo pobjedničku odluku.”

Angelic Carey na Božićnom koncertu u Kopenhagenu

Mariah Carey u Božić u Kopenhagenu prikazuje anđeoska krila