Mačka Choupette zvijezda je nove knjige fotografija Karla Lagerfelda

Mačka Karla Lagerfelda odavno je medijska zvijezda zahvaljujući svojim sjajnim slikama na Instagramu. Postao je toliko popularan da sada postoje modni proizvodi marke Karl Lagerfeld posvećeni tome. Neke od njih možete vidjeti na slikama u ovom članku – za vas smo odabrali dvije torbice i sportsku obuću. Sada popularnost lijepe bijele mačke Choupette raste za jedan stupanj. Tome je bila posvećena i fotografska knjiga. Obožavatelji i vlasnici mačaka cijene ovaj rad.

Choupette je već modna ikona

choupette cat by modni trendovi Karla Lagerfelda

Knjiga fotografija sa slikama Choupettea od Karla Lagerfelda uspijeva u kontroverzi

Može se reći da knjiga fotografija Karla Lagerfelda sa slikama njegove mačke sadrži dosta iznenađenja. Naslovnica je vrlo minimalistička pa biste očekivali sličan sadržaj. Ali istina je suprotna! Život slavne mačke sve je samo ne rezerviran i skroman.

Tako barem slike pokazuju. Zahvaljujući ovom djelu, Choupetteova slika kao metafora viška i apsurdnog luksuza bit će jasno potvrđena.

Karl Lagerfeld pokazuje se kao izvrstan fotograf

trendovi choupettea karl lagerfeld

Mačka, vlasnik i marka

Možda bi cijela stvar djelovala manje bizarno i logičnije ako Choupette vidimo kao simbol marke Karl Lagerfeld. Ovo je elegantna dama – kako naziva samog Choupettea, čiji se izgled i način života trebaju promatrati kao umjetničko djelo koje se stalno mijenja. Osim toga, Lagerfeld dokazuje svoje nevjerojatne umjetničke sposobnosti, posebno u području teške crno -bijele fotografije. Savršeno je uspio prikazati vlastite emocije i prisutnost objekata – mačke i predmeta oko nje.

Mnogi ljudi sanjaju o Choupetteovom životu

mačka lagerfeld avion

Vjerojatno najpopularnija slika u knjizi je ona na kojoj je mačka na sjedalu s dvije orhideje u privatnom avionu iz Lagerfelda. Čini se da u potpunosti uživa u pogledu i apsolutno luksuznom i tihom životu. Svjesno ili ne, Karl Lagerfeld u svojoj knjizi također postavlja neka filozofska i moralna pitanja. Jesu li kućni ljubimci za istaknute vlasnike više modni dodatak ili prava bića koja vas prate kroz život poput vjernih prijatelja … Možda oboje u isto vrijeme!

Nakon što pročitate ovu knjigu, osjećate se kao da zaista poznajete lik Choupettea

mačka od karla lagerfelda odlična slika choupette

Džepni model Choupette

choupette torbica moderna karl lagerfeld mačka

ženske trendovi torbica dame choupette

Model cipela inspiriran Choupetteom

cipele choupette trendovi sportske cipele karl lagerfeld