Heidi Klum i Tom Kaulitz vjenčaju se (ponovno) u talijanskom Capriju

Heidi Klum i Tom Kaulitz vjenčali su se u subotu po drugi put. To su učinili jednom u veljači ove godine. Građanski je brak bio zimi, ali očito su njih dvoje željeli organizirati veliko romantično slavlje u stilu slavnih. Zato su se prošle subote ponovno vjenčali na romantičnoj proslavi u talijanskom Capriju.

Heidi blista od sreće

heidi klum prekrasna slika

Podaci o drugom vjenčanju Heidi Klum i Toma Kaulitza

Njih dvojica viđeni su prošle subote na jahti u blizini talijanskog Caprija. Heidi Klum nosila je haljinu bez naramenica, a Tom Kaulitz odjeven u plavi smoking. Prethodnog petka njih su dvoje organizirali vrlo veliko slavlje za obitelj i prijatelje.

  Ovo je organizirano na luksuznoj jahti, vjerojatno istoj na kojoj su fotografi vidjeli mladence u subotu. Kaže se da je ovo bilo u vlasništvu Aristotel Onassis, a vjenčanja drugih poznatih osoba također su se tamo održala. Riječ je o vjenčanjima Grace Kelly, princa Rainera III i Jacqueline Kennedy Onassis.

Sredinom srpnja službeno je potvrđeno da su manekenka mama i gitarist hotela Tokio već vjenčani te da su u Kaliforniji dobili službeni vjenčani list. Njih dvoje su se zaručili 24. prosinca 2018. godine.

Nemate puno slika s vjenčanja

heidi klum tijekom vjenčanja s tom kaulitz

Tko je bio tamo??

Na vjenčanju su bili prisutni roditelji Heidi Klum Erna i Günther, kao i njihove kćeri Leni i Lou te sinovi Johan i Henry. Brat blizanac Toma Kaulitza Bill Kaulitz i glazbeni sastav Tokio Hotel također su pozvani i prisutni. Glazbenici su bili i na djevojačkoj večeri Toma Kaulitza u Las Vegasu. Očigledno bivši suprug Heidi Klum, poznata pjevačica Seal, nije pokazivao interes za svoje treće vjenčanje. Čak je dao i zagrižujuće izjave o tome. Ovaj put, Heidi Klum ostavila je mnogo toga tajnom u vezi vjenčanja. Očito sada nije htjela privući previše pozornosti. No, ono što vidimo dovoljno je da nas oboje učini sretnima.

Heidi je ove godine nekoliko puta oblačila bijelu haljinu za Toma 

heidi klum i tom kaulitz zajedno

Njih dvoje su uvijek na događajima zajedno 

heidi klum - službeni događaj

Web je pun sjajnih slika Heidi i Toma

heidi klum - izvrsno u crno -bijeloj tehnici

Heidi Klum i Tom Kaulitz na ulici

tom kaulitz i heidi klum sjajno ljeti