Gwen Stefani danas puni 50 godina

Popularna američka pjevačica i modna ikona Gwen Stefani 3. listopada slavi 50. rođendan. Pop zvijezda rođena je na taj datum prije 50 godina u Fullertonu u Kaliforniji s imenom Gwen Renee Stefani. Ali kad je vidite danas, teško je povjerovati da ima 50 godina. Još uvijek izgleda djevojački i profesionalno je oblikovana od glave do pete. Sretan osmijeh često čini da sjajno lijepo našminkano lice majke troje djece zablista. Njezin jedinstveni glas godinama osvaja glazbeni svijet. U međuvremenu je Gwen Stefani prodala više od 40 milijuna albuma diljem svijeta, kao solo pjevačica i zajedno sa svojim bendom “Bez sumnje”. Danas se s ponosom može osvrnuti na impresivnu glazbenu karijeru. Poznati pjevač već je dobio zlato za brojne ploče. Godine 2002. Gwen Stefani osvojila je Grammy.

Gwen Stefani rođena je 3. listopada prije 50 godina.

Gwen Stefani 3. listopada, 50 godina djevojačka i savršeno stilizirana

Danas slavi svoj poseban rođendan.

Gwen Stefani 10. listopada stara djevojka i savršeno stilizirana

  • Gwen Stefani i njezina zavidna glazbena karijera

Sada već svjetski poznata i vrlo popularna pjevačica svoju je glazbenu karijeru započela kao predvodnica rock benda “Bez sumnje”. 1996. proslavila je svoj međunarodni proboj albumom “Tragic Kingdom”. Njezin hit “Ne govori” odjednom ju je proslavio u cijelom svijetu. Pred kraj 90 -ih pjevačica je odustala od karijere frontmenke i počela sve češće svirati solo. Ubrzo se proslavila kao solo pjevačica. Zajedno s reperom Eve, svjetski je hit ostvarila singlom ‘Let Me Blow Ya Mind’. Godine 2004. njezin album ‘Love. Štap za pecanje. Glazba, muzika. Dušo. ”I potvrdila svoj uspjeh kao solo pjevačica. Time je Gwen Stefani napokon proslavila svoj solo debit.  Uslijedile su daljnje nominacije i nagrade. Međutim, svi obožavatelji Gwen Stefani s nestrpljenjem očekuju nove hitove i glazbene nagrade.

 Glazbena karijera Gwen Stefani se razvija.

Gwen Stefani 3. listopada, 50 godina uzbrdo glazbene karijere

 Gwen Stefani je u životu i na pozornici s Blake Shelton.

Gwen Stefani 3. listopada 50 godina s Blake Shelton u životu i na pozornici

  • Koji su poznati zaštitni znakovi Gwen Stefani?

Bez sumnje, Gwen Stefani ima dva zaštitna znaka – njena crvena usta koja se ljube i bijela plavokosa griva za nju su postali kultni. U intervjuu američkom magazinu “Harper’s Bazaar” 2012. godine, umjetnica je otkrila sljedeće: “Uvijek sam bila djevojka koja se voli odijevati”. Sada 50-godišnja glazbena i modna ikona prvi je ruž dobila od bake. Mislila je da je crvena boja “nevjerojatno hladna” i nikada je nije prestala koristiti. Gwen Stefani ne krije da se voli šminkati. I kod kuće je elegantna i elegantna za svog supruga.

 Svijetlocrveni ruž zaštitni je znak Gwen Stefani.

Gwen Stefani 3. listopada, 50 godina, njezin jarko crveni zaštitni znak za usta koja se ljube

Pjevačev drugi zaštitni znak je bijelo-plava kosa. Umjetnica je imala 25 godina kada je prvi put nanijela ovu boju kose. Tada joj je (ali i danas) izgledalo sjajno. Zato Gwen ne želi drugačije bojati kosu.

Bijelo-plava boja kose naglašava blage crte lica pjevačice.

Gwen Stefani 3. listopada, 50-godišnja bijelo-plava griva njezin je drugi zaštitni znak

Danas pjevačica ima i ime modnog dizajnera. Već 2005. uključila se u svijet mode. Njezin prvi L.A.M.B. (Gwen Stefani predstavila je skraćenicu sa svog solo albuma “Love.Angel.Music.Baby” na modnoj reviji u New Yorku. Njezina druga modna kolekcija bila je u japanskom stilu. Zatim je došla treća linija odjeće DWP (također kratica za ” Dizajn sa svrhom “): Ovo uključuje traperice i majice za svakodnevno nošenje, koje se mogu nabaviti po srednjim cijenama, pa ne čudi što Gwen Stefani ima obje noge na podu!

Sretan rođendan, Gwen Stefani!

Gwen Stefani s 50 godina djevojački i savršeno stilizirana

 Pjevačica i modna ikona Gwen Stefani sa svoja tri sina.

Gwen Stefani 3. listopada 50 godina sa svoja tri sina