Emma Stone i Dave McCary sada su zaručeni! Čestitamo!

Emma Stone posljednjih je godina jedna od najpopularnijih glumica, a sada je i zaručena. Vijest je objavljena putem Instagram profila Davea McCaryja, njezina budućeg supruga. Prije svega, ovo je zaručnik Emme Stone. Ima 34 godine, 3 godine stariji od Eme. Dave je višestruko talentirana ličnost najpoznatija kao američki komičar, pisac i redatelj. Trenutno radi kao direktor segmenta za američki kasnovečernji show Saturday Night Live.

Njih dvoje imaju sretnu vezu više od dvije godine

oboje zajedno slika super

Ljubavna priča Emme Stone i Davida McCaryja

Njih dvoje su zajedno oko dvije godine, točnije od lipnja 2017. Emma Stone vodila je jednu Subota navečer uživo emisija i tu su se upoznali. Bračna ponuda stiže na vrijeme za božićne proslave. Ovo doba godine oboje će vjerojatno biti nezaboravno.

Dosad su radije držali u tajnosti većinu svoje veze. Čini se da je Emmi Stone posebno stalo do toga da zaštiti svoju privatnost što je više moguće. Stoga vjerojatno želi da vijesti koje podijeli budu posebno spektakularne. I ona to čini! Vijest o zarukama izazvala je vrlo emotivne reakcije!

Emma malo dijeli o vezi pa je svaka zajednička fotografija vrhunac!

Emma Stone odlična slika s Davidom

Reakcije na Instagramu

Slika kroz koju su Emma i Dave najavili zaruke pokazala ih je oboje super sretnima. Emma ispruži ruku i možete vidjeti zaručnički prsten. Nakon toga slijedi niz pozdrava i čestitki, koji su pomiješani s puno humora. Nama i mnogim drugim obožavateljima sljedeći je komentar bio posebno smiješan: “Emma Stone se udaje za nekoga tko nije Andrew Garfield. Čestitam u svakom slučaju! ”Ili sljedeće:“ Emma Stone je zaručena. To nije šala. Ovo nije trening. Emma Stone zbilja je zaručena. O moj Bože!”. Ili ovaj: „O moj Bože. Emma Stone je zaručena. Treba mi vremena da to obradim, ali tako sam sretan zbog nje. “

I mi smo sretni zbog vas i znatiželjno iščekujemo vijesti o vašem vjenčanju.

Ovako je izgledala objava na Instagramu kroz koju su Dave McCary i Emma Stone najavili zaruke!

Emma i Dave se grle

Emma Stone uzor je mnogim ženama i san mnogih muškaraca

izvrstan make-up Emma Stone

Još jedna sjajna slika prirodnih ljepota

Emma Stone modne žene

Sada je Emma Stone zaručena? Možeš li vjerovati? 

emma stone trendovi ženska moda i frizure