Brad Pitt i Charlize Theron samo su prijatelji unatoč glasinama o aferi?

Kaže se da ako ste uspješni na poslu, nikada to nećete voljeti, i obrnuto. Brad Pitt nominiran je tri puta za glumačkog Oscara i nikada nije osvojio. Ali u ljubavi se čini drugačije. Priča se da Brad Pitt trenutno hoda s Charlize Theron.

Doista se nešto događa između njih dvoje nakon što se zajedno reklamiraju?

brad pit i Charlize Theron zajedno u novoj reklami

Brad Pitt i Charlize Theron – samo dobri prijatelji?

Hollywoodski izvori kažu da se Brad Pitt i Charlize Theron poznaju godinama. Međutim, nakon što je reklama snimljena zajedno prije nekoliko mjeseci, kaže se da se odnos između njih dvoje produbio. Obožavatelji Brada i Charlize sada su ludi za glasinama da će se njih dvoje uskoro okupiti ili su već par.

 Zapravo, oni koji su im bliski tvrde da se superzvijezde izvrsno slažu na nekoliko razina. No oboje trenutno nikako nisu spremni za novu i ozbiljnu vezu.

Brad Pitt planira se u bliskoj budućnosti usredotočiti na svoju djecu

neko od djece i Brad Pitt

Brad Pitt i njegovi planovi za budućnost

Očito, Brad Pitt pokušava otkloniti te glasine. Tvrdi da bi u budućnosti radije imao suprugu koja nije glumica kao partner. Prema vlastitim riječima, bio bi spreman za nešto potpuno novo. Trenutno se, međutim, slavni glumac želi brinuti samo o svojoj karijeri i djeci.

Charlize Theron je jako dobra prijateljica i ništa više …

charlize theron na plavoj podlozi

Trenutno stanje u karijeri Brada Pitta

Brad Pit trenutno upravlja svojom filmskom karijerom i vlastitim filmskim poslom – Plan B. Sve je počelo 2002., dok je još bio s Jennifer Aniston. Za razliku od samog Brada Pitta, tri su njegova filma već dobila Oscara u kategoriji “Najbolji film” (“najbolja slika”). Postoje Odlasci – Unter Feinden (2006.), Mjesečina (2016.) i 12 godina ropstva (2013.). Sada postoje dobre šanse da će se Plan B u budućnosti dobro ponašati. Cijenimo to s obzirom na činjenicu da se Brad želi posvetiti svojoj karijeri, a ujedno ga zvijezde poput Amy Adams doživljavaju kao vrlo dobrog šefa.

Brad Pitt na savezničkoj premijeri u Španjolskoj 25. siječnja

brad pitt na odličnoj slici

Oboje su samo prijatelji i slažu li se dobro? …

lica slavnih Pitta i Therona

Mnogi to pitaju

theron i pitt jedan do drugog

Emma Stone je u jednoj TV emisiji rekla da je Brad Pitt odličan šef u planu B.

ama Stone o Brad Pittu