Ariana Grande – Givenchyjevo novo reklamno lice

Prošlog petka postalo je jasno da je 25-godišnja Ariana Grande izabrana za Givenchyjevo novo reklamno lice. Prema riječima glasnogovornika brenda, dogovoreno je da svojim stilom prirodno simbolizira karakteristike ove marke. To je drskost, velikodušnost i spremnost na velika postignuća.

Ariana je bila jako uzbuđena zbog nove prilike

Givenchy Ariana lice u ljubičastoj boji

Ariana Grande nije krila radost

Izuzetno je ponosna što je Givenchyino novo lice. To je pjevačica i sama rekla. Nastavlja voljeti proizvode iz tog branda i samopouzdanje koje joj daju. Prema njezinim riječima, također je postalo jasno da cijeni ovaj brend zbog isticanja i slavljenja individualnosti ljudi.

Omogućuje im da bez žaljenja budu ono što zaista žele.

Brand Givenchy predstavlja hrabrost i strast

Givenchy sjajna marka

Gdje je poruka prenesena??

Vijest o suradnji Givenchyja i Ariane Grande proširila se društvenim mrežama poput Twittera, društvenim mrežama poput Twittera. Pojavila se u nizu videa i slika. Tamo je viđena u crnoj Givenchy odjeći. Pokazala je i odličan pribor za kosu iste marke. Prilikom dizajniranja slika imitirala je još jednu ikonu marke Givenchy – Audrey Hepburn. Na slici koja je postala vrlo popularna možete vidjeti pribor za kosu oboje jedan do drugog. Modeli dolaze iz različitih vremena, ali imaju mnogo toga zajedničkog. Ariana Grande već je dugo obožavateljica Audrey HepburnAudrey Hepburn bio. Možda je u sebi vidjela neke osobine koje je Givenchyjev tim također prepoznao u njoj.

Givenchyjev stil odgovarao bi Arianinom temperamentu

Givenchy sjajna bijela haljina

Elegantna i provokativna – to je Ariana

crno -bijela odjeća Givenchy

Audrey Hepburn inspiracija je Ariani

odlične slike schwary white Givenchy

Givenchy je vjerojatno jedna od najpopularnijih marki pribora ikada

divna Givenchy kožna torba