4K televizori – najnoviji trendovi ove godine

4K televizori sada su standard i nisu iznimka. Jer revolucija na ovim prostorima je u punom jeku. Jasno je da će 8K tehnologija uskoro biti potpuno dostupna. 2019. nudi potpuno novu generaciju 4K televizora. Pogledajmo to pobliže!

S novim 4K uređajima slika je jednako dobra u svakom kutu sobe

4K TV - izvrsne zelene biljke

Novi 4k TV trendovi

Novi 4K televizori rade jednako dobro bez obzira na to gdje su postavljeni. Savršena kvaliteta više ne ovisi toliko o uvjetima svjetla i sjene. Kvaliteta slike X-Motion, zahvaljujući kojoj možete vidjeti vrlo brze pokrete na slici, također je vrlo dobro zastupljena u 2019. godini.

Jedan od najtoplijih trendova također je integracija Triluminos zaslona za prikaz boja, s kojim možete doživjeti boje življe nego ikad prije. Osim toga, dizajn postaje tanji i u mnogim slučajevima daljinski upravljač možete zamijeniti vlastitim glasom. To vam omogućuje promjenu kanala i mnoge druge funkcije.

Sada će vam se vaši omiljeni programi još više svidjeti zahvaljujući Triluminos zaslonu za prikaz slika

4K televizor plavi automobil

Pronađite pravi 4k televizor za sebe

Tako da ti  najbolji 4K televizor pronaći sami, morali biste znati nekoliko pravila kojih se morate strogo pridržavati. Najvažniji čimbenici koje treba uzeti u obzir su veličina, razlučivost i cijena. U osnovi, pokušavate dobiti najveći mogući zaslon po najnižoj mogućoj cijeni. Želite imati što više inovacija i dodataka koje smo upravo naveli s vama. No, to nije uvijek najbolja moguća odluka. Za vaše zdravlje bilo bi bolje da zaslon prilagodite udaljenosti s koje obično gledate televiziju. Stoga bi manji zaslon mogao biti prikladniji za manje prostorije. Ako se odreknete nekoliko centimetara, zauzvrat si možete priuštiti druge sjajne dodatke. Zato postavite prioritete i pronađite 4K televizor koji savršeno pristaje vama i vašem dizajnu interijera.

Novi 4K televizori televiziju čine umjetnošću

4K televizor zeleni ekran

4K televizori sve se više upisuju u moderni dizajn interijera

4K TV odličan protok

HD kvaliteta svake je godine sve bolja s 4K televizorima

žive boje za 4K televizor

Zahvaljujući kvaliteti slike X-Motion, brzi se pokreti vrlo dobro reproduciraju

mnogo 4K televizora u plavim i sivim bojama