Ideje za zidni dizajn koje zidovima udahnjuju stvaran život

Ideje za zidni dizajn – optička iluzija ili savršen dizajn zida

Pogledajte ove zidne dizajne, oživite zidove svog stana na potpuno nov način! Nikada niste zamišljali da je tako realno! Biljke rastu iz zidova i životinje oživljavaju …! Riječ je o umjetnosti Petrescua Silviua.

Ideje za zidni dizajn – inspirativan 3D zidni dizajn

ideje za zidni dizajn Petrescu Silviu zidna dekoracija 3D zidni dizajn

Pred ovom zidnom umjetnošću nitko ne može ostati ravnodušan. Vjerojatno ste čuli za 3D zidni dizajn i divili mu se nekoliko puta. Udahnuti pravi život u zidove na prvi pogled izgleda gotovo nemoguće … ali jest! S pravom tehnikom i s dovoljno mašte. Petrescu Silviu dokazuje kroz svoja umjetnička djela na zidovima.

Slikar svojom umjetnošću pokušava unijeti neobičnu ljepotu u stan i oživjeti ga na jedinstven način … A ako se dobro osjećate između svoja četiri zida, možete uživati ​​u svom životu u potpunosti.

Ideje za zidni dizajn Petrescu Silviu

ideje za zidni dizajn Petrescu Silviu 3D orao

Petrescu Silviu od malih nogu voli slikati. Sjeća se da je bio opsjednut time što nije prešao konture svojih crteža i odabrao pravu nijansu boje. Do petog razreda razrađuje vlastite ideje. Ni on ni njegovi roditelji nisu ozbiljno shvaćali njegovo zanimanje. Svi su mislili da jednostavno voli slikanje više od ostale djece. Međutim, nešto kasnije počeo je prikazivati ​​malene crteže svih vrsta na naljepnicama i karticama te snimati junake iz crtića i stripova. Tri godine kasnije odabrao je stil stripa i počeo razvijati vlastite ideje.

Pomalo mistično, ali spektakularno

ideje za zidni dizajn Piramide deva Petrescu Silviu

3D deve plijene pogled

ideje za zidni dizajn Petrescu Silviu oživljavaju deve

Nakon osnovne škole išao je u jedinu umjetničku gimnaziju u svom rodnom gradu. Bio je sretan što je okružen drugom djecom koja su se također zanimala za umjetnost. Mislio je da je tamo sve super: svi projekti, sve teme, sve ideje … Razvio se njegov vlastiti stil. Volumen, detalji, perspektive i ravnoteža boja još su više pobudili njegovo zanimanje za slikarstvo. Ali nešto ga je mučilo. Svaki put kad je završio projekt imao je isti osjećaj da se glavna ideja nekako izgubi. I tako je donio odluku da svojim idejama da slobodu. Omogućio je zidovima da se razviju u našem svijetu probijajući komunikacijske barijere izvanrednim 3D zidnim dizajnom. Od tada mu je glava puna ideja …

Hladna optička iluzija pretvara zid u stvarnu privlačnost

ideje za zidni dizajn Petrescu Silviu neobičan zidni dizajn

3D zidna umjetnost s biljkama

ideje za zidni dizajn 3d umjetnost Petrescu Silviu

Jeste li pobliže pogledali umjetnost Petrescua Silviua? Svojom umjetnošću pokušava približiti prirodu ljudima i podsjetiti ih na stalni razvoj. Nadamo se da ste također prikupili inspiraciju za vlastiti dizajn zidova!

Ponosni orao

ideje za zidni dizajn Petrescu Silviu zidni orao za oblikovanje

Impresivno remek -djelo

ideje za zidni dizajn Petrescu Silviu adler zidna dekoracija 3D

3D zidni dizajn s japanskom tematikom

ideje za zidni dizajn Petrescu Silviu japanska tema

Gotovo nevjerojatno, da?

ideje za zidni dizajn Petrescu Silviu japanski 3D

Kako su ta umjetnička djela zapravo stvorena …

ideje za zidni dizajn Petrescu Silviu 3D zidni dizajn

Kreativan i inspirativan dizajn zida

ideje za zidni dizajn biljke oživljavaju Petrescu Silviu