Vi skaber et spektakulært ydre: originale skilte til huset og hvordan man laver dem?

Tallene på tavlen skal ikke kun være smukke, men også læsbare

Tallene på tavlen skal ikke kun være smukke, men også læsbare

En plak på facaden eller nær hovedindgangen er en uundværlig egenskab ved identifikation af enhver bygning. Men ikke alle ønsker at bruge standardmetalsmærker og kedelige farver. Du kan dekorere dit hjem eller en anden bygning med et hjemmelavet adressetavle ved hjælp af interessante designideer og udskrifter i fremstillingen!

Volumetriske figurer i rustfrit stål på en mørk baggrund

Volumetriske figurer i rustfrit stål på en mørk baggrund

Adressetavle i træ i lodret design

Adressetavle i træ i lodret design

Stilfuldt baggrundsbelyst hegn

Stilfuldt baggrundsbelyst hegn

Kromnumre på en rusten baggrund

Kromnumre på en rusten baggrund

Original, men standard

Det er præcis, hvad du kan sige om adressen. Det ser ud til, at formen, størrelsen og udseendet kan være anderledes, og det er det virkelig. Men i størrelse vil det ikke være muligt at accelerere, fordi du kun skal angive to nøglepositioner:

 1. gadenavn.
 2. husnummer.

fjorten

Vigtig! I nogle tilfælde bruges kun tal uden at angive gaden.

Ifølge GOST skal et produkt af denne type af metal være mindst 0,8 mm tykt med obligatorisk flangering, hvilket styrker det og gør strukturen mere pålidelig – dets kanter vikler ikke, det bryder ikke af med vinden. Hvis det er lavet af et andet materiale, skal det nødvendigvis modstå temperaturændringer og virkningerne af nedbør, solen.

Materialer og former

Smuk kombination af lysegrønne og grå blomster

Smuk kombination af lysegrønne og grå blomster

Ovenstående krav opfyldes af følgende typer baser til tegning af en adresse:

 • Rustfrit stål – holdbart og stærkt.

Produkter i rustfrit stål er stærke og holdbare

Produkter i rustfrit stål er stærke og holdbare

 • PVC – ikke udsat for UV -stråler.
 • Plexiglas – styrke og originalt udseende.
 • Bronze, messing, kobber.
 • Træ – det skal behandles med særlige imprægneringer for at gøre det usårligt for naturlige faktorer.

Facade dekoration med træpaneler

Facade dekoration med træpaneler

 • Akryl – brugervenlighed og attraktivitet.
 • Oracal film – brugervenlighed.

Virksomheder, der laver skilte, tilbyder forskellige former, som primært afhænger af gadenavns længde. Adressetavlen kan således være afrundet, polygonal, firkantet, rektangulær, oval..

Hvor skal man bestille?

13

Mange specialister beskæftiger sig med fremstilling af standardindskrifter, blandt hvilke der er snævre profiler, der udfører adressetavler. Dette aktivitetsområde er også udbredt i trykkerier, papirhandlere osv. Men virkelig ikke-standardiserede ideer kan bestilles fra indretningsarkitekter. De skaber unikke forfatterskabelser, der bestemt ikke findes på den gennemsnitlige bygning. Ofte bruges træ, metal (herunder smedning), plexiglas, akryl til fremstilling..

Panelerne med adressen kan laves i hånden eller bestilles færdige

Paneler kan laves uafhængigt eller bestilles færdige

Bemærk! Omkostningerne ved designbrættet vil være ret høje – det hele afhænger af kvalifikationerne og populariteten af ​​forfatteren til oprettelsen, de anvendte materialer, teknikken og produktets størrelse.

DIY skabelse

Lav et adressetavle med dine egne hænder

Lav et adressetavle med dine egne hænder

Udseendet af et selvfremstillet produkt afhænger kun af færdigheder, materialer og tid brugt på arbejde..

Træ

Hvis du har evnerne til at arbejde med træ og en passende art, er eg optimalt, så kan du begynde at skabe. På blanket skal du skære husnummeret, gadenavnet ud. Det er optimalt at gøre dette i henhold til det forberedte layout. Efter skæring, sand og sand.

Hul til at skære bogstaver med et stiksav

Hul til at skære bogstaver med et stiksav

Træemner skal slibes

Træemner skal slibes

Råd! Inskriptionerne, fremhævet i en kontrastfarve, ser spektakulære ud.

Inden du hænger et bræt af naturlige materialer, skal du dække det med den nødvendige sammensætning:

 1. Imprægnering til biller og skimmelsvamp.
 2. Brandhæmmere – de vil ikke lade det tage ild.
 3. Lak – beskyttelse mod UV -stråler og nedbør. Det er bedre at anvende flere sådanne lag. I dette tilfælde er det nødvendigt at bruge lak til ekstern brug, det giver mere pålidelig beskyttelse.

Præget adressetavle

Præget adressetavle

Du kan også oprette en atypisk en af ​​sådanne råvarer, og denne kan også laves af en person, der ikke har udskæringsevner. Udførelsesordre:

 • Blank. Ved hjælp af et puslespil skal ovaler, cirkler eller rektangler skæres ud af det i henhold til antallet af tal. Du kan også lave en mere indviklet form af individuelle elementer, men det vil være svært at skære det.
 • Find en gren, snag, der vil være så lang som tre emner + 10-15 cm, rengør den fra barken og bor 1-3 huller, afhængigt af antallet af tal.

Færdige trænumre

Færdige trænumre

 • Bor et hul i den øverste del af emnerne, tråd en snor igennem dem, bind til en snag.
 • Anvend tal oven på emnerne – en for hver.
 • Dæk med maling, lak efter behag.
 • Bor monteringshuller i hagen, og hvis dens form tillader det, skal du binde rebet uden at bore og hænge det på et bekvemt sted.

For at gøre indskriften mere læsbar skal den fremhæves i en anden farve.

For at gøre indskriften mere læsbar skal den fremhæves i en anden farve.

Metal

Ethvert metal med tilstrækkelig tykkelse kan bruges. Indskriften på den kan graveres. Smedet ser ikke-standard ud, men der kræves særlige færdigheder for at skabe dem. På et metalplade kan indskriften påføres ganske enkelt med maling ved hjælp af en stencil. Denne løsning vil ikke være den friskeste, men billigere end at købe.

13

Oracal film

Denne løsning er et praktisk “halvfabrikat”. Der er mange lignende muligheder på udsalg, hvor du kun skal skære de nødvendige bogstaver, tal ud og lime dem på en metal- eller plastbase. Det er let at arbejde med filmen, og resultatet bliver en lys plade med de nødvendige data.

Oracal film er stærk og holdbar

Oracal film er stærk og holdbar

Oracal film ansøgningsprocessen er meget enkel

Oracal film ansøgningsprocessen er meget enkel

Råd! Filmen skal vælges omhyggeligt, fordi levetiden afhænger af den. Kan variere fra 2 til 12 år.

Lysende

Neon -ydeevnen ser spektakulær ud

Neon -ydeevnen ser spektakulær ud

Hvis du har elektrikerens færdigheder, vil en sådan original løsning bogstaveligt talt se lys ud. Du bør bruge en LED -strimmel, hvis elementer skal placeres langs konturen af ​​tallene. Teoretisk er det muligt at “skrive” gadenavnet på denne måde, men kun hvis det er kort og består af 4-5 bogstaver. Ellers smelter LED’erne simpelthen sammen. Nå, eller påskriften skal gøres meget stor.

Baggrundsbelysning vil gøre din facade meget udtryksfuld i mørket

Baggrundsbelysning vil gøre din facade meget udtryksfuld i mørket

For at lysdioderne skal lyse, skal du slutte dem til en 12V transformer og tilslutte det hele til det elektriske netværk. Lysdioder skal vælges med en beskyttende kappe. Hvis du sparer penge, så brænder de simpelthen ud med den første regn eller sne.

Design ideer

Et nummer hugget ind i en betonplade

Et nummer hugget ind i en betonplade

Kreative mennesker tilbyder kreative ideer til at lave tallerkener. Løsningerne kan være forskellige:

 1. Decoupage. Ideen er atypisk, men samtidig enkel at implementere. Desuden kan du bruge alt som grundlag: krydsfiner, keramik, plast. Indretningsmulighederne er også enorme, og to identiske kan ikke findes i denne teknik, som designere med succes bruger, når de opretter sådanne kreationer..
 2. Mosaic er en anden løsning, der hjælper dig med at skille dig ud fra andre. Det er mere varieret end decoupage. Og fordelen for kunden er, at forfatteren bruger praktisk talt uønsket materiale, hvilket betyder, at du ikke skal betale for meget for det. Selvom det hele afhænger af idéens kompleksitet. Mosaikråvarer omfatter keramiske fliser, flaskehætter af plast og endda gamle cd’er.. Mosaik dekoration vil fremhæve din personlighed

  Mosaik dekoration vil fremhæve din personlighed

  Mulighed for små fliser og farvet glas

  Mulighed for små fliser og farvet glas

 3. Rund savskæring. Der er et minimum af arbejde her: Skær et stykke af den nødvendige tykkelse fra en træstamme, påfør et nummer og lak. Ser så meget frisk ud.
 4. Negle. Designere tilbyder en helt ikke -standard løsning – søm. Du skal bruge en base, en blyant, søm og en hammer. En kontur påføres med en blyant, derefter hamres negle simpelthen ind, men de går ikke helt dybt ind i basen. Resultatet er et originalt volumetrisk kunstobjekt..

  Sådanne indskrifter er perfekte til moderne design

  Sådanne indskrifter er perfekte til moderne design

 5. Småsten, perler, skaller. De limes til basen i form af de nødvendige tal..
 6. Keramiske fliser. Brugt dekorativt, med et kunstnerisk billede. Selve tallet påføres med en markør, hele panelet er lakeret.

Luksus smedejernsporte

Luksus smedejernsporte

Det vil ikke være svært at lave selv sådan en triviel ting som en tallerken med et husnummer original. Alt det kræver er at forbinde din fantasi og bruge lidt tid!