Vrtni salon namještaj – 10 visokokvalitetnih proizvoda za opuštajuće ljeto

Vrtni salon namještaj 2016

Hvala Bogu da je neugodno, prljavo vrijeme prošlo. Čekaju nas ugodne ljetne večeri i veličanstvene zrake sunca. Pa čak i ako ne idemo odmah na godišnji odmor, sve češće se možemo počastiti opuštajućim ljetnim odmorom u vrtu ili na balkonu. Budući da se na otvorenom osjećate fenomenalno u ovo doba godine. Naravno, bilo bi idealno da dnevni boravak odmah premjestite van. A to je apsolutno moguće! Posebno s vrtnim dnevnim namještajem, domaćnost se može uspostaviti i na otvorenom. Visoka udobnost sjedenja i mekane, rashlađujuće teksture jedno su od najvažnijih svojstava ove vrste namještaja. No, što biste još trebali uzeti u obzir pri kupnji?

Naravno, ne može se izbjeći nezaobilazno polaganje ispita. Jer ništa ne može zamijeniti ovo. Međutim, postoji nekoliko detalja kojih biste općenito trebali biti svjesni. Iznad svega, kvaliteta materijala i izrada igraju bitnu ulogu. Budući da vanjski namještaj ne bi trebao biti samo udoban i šik, već i robustan i otporan na vremenske uvjete. Također biste trebali biti sigurni da vrtni salon može podnijeti UV zrake.

Trendovi vrtnog dnevnog namještaja 2016

vrtna garnitura za sjedenje garnitura fotelja stolić

Najbolji građevinski materijal je polirattan. Visokokvalitetni poli rattan ne samo da izgleda autentično, već je i prilično izdržljiv i izdržljiv. Mreža je izrađena od polietilena i trenutno je često i sa zadovoljstvom koristi većina proizvođača vrtnog namještaja. Dobra stvar je što se ovakav namještaj može ostaviti i vani zimi.

Također se mogu očistiti vrlo jednostavno i prikladno jednostavnim brisanjem vodom sa sapunom i mekom četkom. Zatim možete i isprati mlakom vodom. potpuna!

Kao što je poznato, tikovina je također prikladan materijal za vanjski namještaj. Međutim, ovdje postoji zamka. To je tropsko drvo, koje nažalost vrlo često dolazi iz ilegalne trgovine. Zato svakako trebate obratiti pozornost na certifikaciju ili, još bolje, odlučiti se za alternativu. I ovo definitivno postoji!

Zove se termo drvo. Ovaj inovativni materijal već neko vrijeme neki proizvođači koriste u izradi namještaja. Na primjer iz tvrtke Mattiazzi, koja uglavnom radi s termo pepelom. Zbog specifične obrade, drvo je gotovo 100% vodootporno i stoga je potpuno prikladno za vanjsku uporabu.

Opustite se na otoku Riva

vrtni salon namještaj relax island riva presvlake jastuci od ratana

Pitate li se – „A gdje je nestao pravi rattan?“ Pa, ovo prirodno tkanje u osnovi se dobiva iz debla palme od ratana i iako izgleda sjajno, potpuno je neprikladno za vanjski namještaj. Namještaj od pravog ratana možete staviti samo na natkrivenu terasu i impregnirati posebnim lakom.

Kao što možete i sami vidjeti, već imate višestruki izbor što se tiče vrtnog namještaja za sjedenje, koje smo samo djelomično riješili. Kao dodatnu pomoć nudimo vam 10 elegantnih proizvoda iz Amazona koji su nam se jako svidjeli. Tko zna, možda će vam se i neki od ovih svidjeti.

Držimo vam palčeve i želimo vam predivno ljeto puno nezaboravnih, čarobnih trenutaka i puno romantike!

Artelija Salon Epona

vrtni salon namještaj artelia lounge epona presvlake od ratana

Artelia salon namještaj Postavite Estoria S, smeđa

vrtni salon namještaj artelia set estoria smeđi rattan

Kutni salon Manhattan

vrtna garnitura za sjedenje kutni salon manhattan stolica stolica stolica fotelja

Vrtni dnevni boravak postavljen

vrtni salon namještaj polirattan smeđa dvije fotelje stol

Poli ratana BOREAS grupa za sjedenje

vrtni salon namještaj polirattan grupa za sjedenje boreas smeđa

YAMELIA otok od ratana

vrtni salon namještaj rattan island yamelia crna

Sijenski vrt 104786 Oasis lounge set

vrtna garnitura za sjedenje siena vrtna garnitura za sjedenje oaza

Deluxe salon Set set

vrtni salon namještaj delux set presvlake od bijele tkanine od ratana

XXL sunčani otok Stolica za plažu

vrtni namještaj za sjedenje xxl jastuci za sunčanje s bijelim presvlakama od ratana