Ljeto se po želji može produžiti vanjskim plinskim kaminom

vanjski plinski kamin vrtni kamin od kovanog željeza ideje za dizajn vrta

Vanjski plinski kamini – živahna igra plamena

Kad večernje temperature s jesen padnu, ugodnoj terasi i vrtu je kraj. Sada se opet morate zadovoljiti dnevnom sobom. Ili ne? Ljeto ide s tobom Vanjski plinski kamini Produžite ga po želji, pa čak i kad padne snijeg, terasa i vrt postaju užitak na otvorenom.

Roštilj zabava diže se u prosincu, a na trećem adventu možete uživati ​​u toplom kuhanom vinu na terasi uz ugodnu toplinu vanjskog plinskog kamina. Bilo za privatnu uporabu ili u ugostiteljstvu na otvorenom, vanjski plinski kamini nude izvanredno ugodnu toplinu i živu igru ​​plamena tijekom cijele godine.

Uživajte u toplini plinskog kamina u svom vanjskom prostoru

vanjski plinski kamin vrtni kamin okrugli stilski vrtni namještaj

Vanjski plinski kamin

vanjski plinski kamin prednosti vrtni kamin okrugli šljunak

Vrtni kamini na plinski pogon u mnogim izvedbama

Uz veliki izbor vrtnih kamina na plinski pogon, možete pronaći odgovarajući plinski kamin za svaku namjenu. Od malog kamina do dizajnerskog plinskog kamina do vatrogasnog stupa od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, zaista možete zagrijati bilo koji vanjski prostor. Vanjski plinski kamin može se jednostavno postaviti i pustiti u rad. Nema dima, nema iskre, nema pepela ni žeravice. Potrebno je zamijeniti samo plinsku bocu. Terase, pivski stolovi i prostori za pušenje mogu se zagrijati u trenu, a vanjski plinski kamini ukrasniji su i sigurniji od bilo kojeg drugog izvora topline. Toplina se može regulirati pritiskom na gumb, a visina plamena također se može podesiti na različitim modelima.

Vrtni kamin „uradi sam“ iz stare drvene bačve

vanjski plinski kamin drveni vrtni kamin okrugli

vanjski plinski kamin drveni vrtni kamin okrugli vrtni namještaj vanjski plinski kamin okrugli vrtni kamin od kovanog željeza

Uživajte u ugodnoj toplini vanjskog plinskog kamina

Igra plamena i ugodna toplina vanjskih plinskih kamina stvaraju opušteno raspoloženje i ugodnu atmosferu. Dizajn vanjskog plinskog kamina može se idealno prilagoditi okolišu. Između ostalog, dostupni su kompoziti otporni na vremenske uvjete, čelik premazan prahom i obloge od pravog drva. Od malog vanjskog stola na plinski kamin do velikog vatrenog stupa, vanjski plinski kamini svaku hladnu ili hladnu noć pretvaraju u posebno iskustvo na otvorenom.

Savjet: neki vanjski kamini na plin također se mogu pretvoriti u roštilj, tako da možete koristiti samo jedan kamin na dva načina.

vanjski plinski kamin vrtni kamin uz bazen vanjski plinski kamin vrtni kamin okrugli vrtni namještaj od ratana