Dizajnerska kolekcija elegantnog sklopivog vrtnog namještaja i svjetiljki

elegantni sklopivi vrtni namještaj i lampe zvani Summertime

Dizajnerska kolekcija elegantnog sklopivog vrtnog namještaja i svjetiljki

Milan 2012: Slovenska dizajnerica Nika Zupanc u sebi ima niz vanjskog namještaja i svjetiljki poput divovskih ružičastih mjehurića Spazio Rossana Orlandi predstavljen u Milanu.

Slatki osjećaj vječnosti i stalna gorka nedostatak prisutnosti su najvažnije karakteristike koje Nika Zupanc izašli iz ljeta i povećane ih u njoj objekata

Dizajnerska kolekcija šalje sklopivi vrtni namještaj i lampe na rasklapanje stolica

Kolekcija Summertime uključuje sklopive stolice s metalno ružičastim okvirima i kožna sjedala u crnoj boji. Izrađene su od materijala koji su se inače koristili za jahte. Stol je također dio zbirke. Sa stranicama je napisano, tako da gornji zaokreti leže uspravno i postaju ploča.

Svjetiljka s mjehurićima – veliki uljez

Dizajnerska kolekcija elegantnog sklopivog vrtnog namještaja i svjetiljki za osvjetljenje

Svjetiljke s mjehurićima ispuhane su od ružičastog stakla i imaju crni držač. U promjeru dosežu 45 ili 60 cm.

Materijali: staklo, metal

Puhanje stakla marke Vistosi sa stogodišnjom tradicijom u staklu Murano.

Boje: ružičasto staklo, crni držač lampe

Promjer lampe: 60 i 45 cm

Namještaj za blagovaonicu za vanjsko područje

Dizajnerska kolekcija elegantnog sklopivog vrtnog namještaja i stolova za blagovanje sa svjetiljkama

Mjehuričaste svjetiljke predstavili su i švedski dizajneri Front u Spaziju Rossana Orlandi.

Salone Internazionale del Mobile održavao se od 17. do 22. travnja

Dizajnerska kolekcija elegantnog sklopivog vrtnog namještaja i svjetiljki Ljetno sklopljeno

Evo još nekih detalja iz Zupanca:

Zupanc traži nove izraze koji predstavljaju racionalizam, utilitarizam i praktični razum. Da bi to postigla, koristi svoj pjesnički sud, unutarnje borbe sa stereotipima i trajne afere s tehnologijom.

Blagovaonske stolice u vrtu – elegantan dizajn

Dizajnerska kolekcija vanjskog namještaja i stolica sa svjetiljkama

Krajnji dizajn repertoar, koji se sastoji od lampe, stolicu i stol, sada se pretvara u potpuno divlje područje: ljetne prirode. Mjehuričaste svjetiljke izrađene su od iznimnog ružičastog stakla koje proizvodi marka Vistosi sa stoljetnom tradicijom u muranskom staklu za Niku Zupanc. Sklopivi ljetni stolci, sa svojim crvenim jastucima za sjedenje izvezenim zlatom, uznemirujuće su zadiranje, dok ljetni stol sa svojom crnom površinom i mehanizmom za navijanje poput igračaka skriva potencijal improviziranog stola ili ogledala.

Ljetno vrijeme

U potrazi za novim načinima prelaska praktičnog razuma i testiranja granica emocionalnih učinaka, Zupanc raspravlja o tehnologijama i mogućnostima, uglavnom s takozvanim dječačkim klubom i njegovim igralištem. Da bi to postigla, koristi svoj pjesnički sud, unutarnje borbe sa stereotipima i trajne afere s tehnologijom.

Repertoar s kojim se Nika Zupanc rado svira sastoji se od svjetiljke, stolice i stola. Pravi klasik ovaj put napravljen je u potpuno divljem području: ljetnoj prirodi, što dovodi do brojnih tumačenja njegove generičke prirode. Legendarni ljetni elementi i zvukovi galebova moraju preživjeti u novom kontekstu. Otuđivanje percepcije ovih sjećanja nešto je što kolekciji unosi jezivu privlačnost.

Sklopivi stol – glatka površina

Dizajnerska kolekcija vanjskog namještaja i velikih stolnih svjetiljki

Mjehuričaste svjetiljke izrađene su od iznimnog ružičastog stakla, proizvedenog od marke Vistosi sa stogodišnjom tradicijom u muranskom staklu za Niku Zupanc.

Ljetna stolica – uništavanje prirode

Sa svojim snažnim sklopivim cjevastim metalnim okvirom, bio bi to još jedan dobar objekt koji odolijeva zahtjevnom životu bujnih vrtova. Međutim, on ima još jednu subverzivnu ulogu. Uronjen u crveno-zlatnu boju, donosi nevjerojatnu fascinaciju slatkoj ljepljivosti ljetnih sjećanja.

Materijal: cjevasti čelični okvir, vanjski tekstil za morske pse, vez

Boje: crni presvlake, crveni zlatni okvir

Ljetni stol – obojen u crno u jedno popodne

Dizajniran kao površina pročišćenja i iskušenja, ostavlja nevjerojatan prvi dojam i doživotnu opsesiju. Naravno, može odgovoriti na sve izazove tankog stolića za kavu, ali njegov mehanizam za povlačenje nalik igrački nagovještava potencijal promjene perspektiva. S jedne strane to je improvizirana ploča za razbijanje emocionalnih sitnica, s druge, vaša privatna Pravedan the Taštine.

Materijal: cjevasti čelični okvir, emajlirani lim, zrcalna folija

Boje: stol, noge od crvenog zlata

Elegantne sklopive vrtne stolice – kožne presvlake

Dizajnerska kolekcija elegantnog sklopivog vrtnog namještaja i svjetiljki