Pametne ideje za sadilice iz kojih izvire cvijeće

sadilica keramička žara plave ljubičice

Volite li originalnu sadilicu u vrtu??

Već smo vam predstavili raznolik raspon ideja za sadilice. Kod nas ćete pronaći različite varijante konvencionalnih, ali i neobičnih saksija. Neki od njih zahtijevaju puno mašte i malo ručne spretnosti, a drugi su u cijelosti dio pretvaranja rabljenih predmeta.

Upcycling je još jedna tema koja je često prisutna kod nas. Razmišljanje i održivo djelovanje jedno je od naših glavnih načela.

Danas ćemo vam pokazati neke pametne koncepte za sadilice koji izgledaju kao da su prosuti. Veličanstveno cvijeće i biljke istječu iz njega i oduševljavaju oko svojim svježim bojama. Dobra stvar u ovome je što jednostavno možete koristiti sve što možete kao sadilicu. Jedino je važno da osigurate učinak prevrtanja. Kako radi? Vrlo lako. Jedina stvar koju treba uzeti u obzir je zakopanje lonca za cvijeće ili bilo kojeg predmeta koji želite unaprijediti. Čak su i slomljeni predmeti dobri za to jer na taj način možete sakriti polomljena područja.

Prevelika uljana boja i cvjetovi nevena

sadilica izvorna boja cijev student cvijeće

Kolice za to su također izvrsne. Možete ga jednostavno malo nagnuti prema naprijed i napuniti zemljom za saksije. Na vama je kako ćete točno posložiti cvijeće i biljke. Važno je da aranžman izgleda kao tok cvijeća.

Cool koji privlači poglede u parku

sadilica stara kolica šareno cvijeće park

Čak i sukulenti i druge čudne biljke sudjeluju u projektu prosipanja sadnica. Možete eksperimentirati s veličinom. Ne mora uvijek biti spektakularno velik. Manji elementi, poput ovog ispod, također mogu izgledati impresivno.

Stari porculanski lonac budi se za novi život

Sadilica porculanski čajnik lončić za vodu sukulenti

Jeste li mislili da ste već odavno trebali baciti polomljenu drvenu bačvu? Pa sada imate mogućnost da ga ponovno koristite. Vrlo svježa ideja u proljeće bila bi mlaz nježnih, šarenih maćuhica.

Što prirodnije to bolje

sadilica stari drveni spremnik bačva za vodu šarene maćuhice

Pretražite svoj podrum ili posjetite najbližu buvljak. Tamo ćete zasigurno pronaći mnogo predmeta koji su već odavno služili svojoj namjeni. Ali možete ih reciklirati na vrlo originalan način. Na primjer, posuda za mlijeko izrađena od lima postaje savršena sadilica koja se može projektirati kao prolivena. Isprobajte s bijelim krizantemama.

Kul imitacija prolivenog mlijeka

sadilica originalna ideja lim spremnik za mlijeko

Stara drvena bačva sa sobom donosi suptilan, rustikalni dodir

sadilica stara drvena bačva plava maćuhica

Naravno, za to su prikladni i potpuno konvencionalni keramički lonci

sadilica keramički lonac za cvijeće plavi nježni cvjetovi

U njih čak možete postaviti male ukrasne figure

sadilica mali lonac za cvijeće keramički malč

Za rustikalni mediteranski štih možete upotrijebiti žarulje od gline i sukulente. Učinak tekućine ovdje se postiže posebno trajno jer se za ove vrste biljaka lako brinuti i robusne su. Također se prilično brzo šire i tako će se protok biljaka neprestano širiti.

Prekrasne rozete Sempervivuma obogaćuju vaš vrtni ukras

Sadite glinene posude sukulente

Pronađite najbolju varijantu za svoju izvornu sadilicu u vrtu i provedite svoje kreativne ideje! Vjerujte nam – nećete požaliti.

Plave maćuhice u ovom slučaju djeluju poput tekuće vode

Sadilica stara vinska bačva maćuhica plava

Impresivna instalacija u parku s petunijama i kamionima

Sadilice Petunia Kamioni za slaganje tla u saksiji

Skromni projekt koji će nastaviti rasti

sadilica tonurne cvijet vrh malč