Toilet rulleskodder – Valget af en moderne person. 70+ (Foto) muligheder og nuancerne i deres installation

Toilet rulleskodder - Valget af en moderne person. 70+ (Foto) muligheder og nuancerne i deres installation

Indtil for nylig blev rulleskodder ikke brugt til installation i et badeværelse eller toilet. Dette skyldtes, at hver kvadratcentimeter af området var guld værd, især for små lejligheder. VVS -skodder hjælper med at skjule rør, husholdningskemikalier og andre genstande uden at krænke rummets og designets integritet. De ser stilfulde ud og tager ikke nyttig plads fra rummet. Find ud af, hvad rulleskodder er, og hvordan du harmonisk passer dem ind i sådan et lille interiør mere detaljeret senere i artiklen.

Indhold i denne artikel:

Rullegardinindstillinger

Tidligere kunne de kun installeres på vinduesrammer i træ. Men med udviklingen af ​​teknologi og fremkomsten af ​​nye fastgørelsesmetoder begyndte rulleskodder at blive brugt til installation i sanitære faciliteter. De vil organisk passe ind i enhver stil i rummet..

Rullegardiner hjælper med at skjule rør

Rullegardiner hjælper med at skjule rør

Rullegardinet ligner et lærred, overfladen er dekoreret med et mønster, der kan matches med rummets overordnede design eller males i en enkelt farve. Bag dem kan du skjule hylder, rør eller overfladefejl eller uregelmæssigheder, der kan ødelægge det samlede billede..

Hvis rulleskodder skal åbnes, er lærredet gemt i en særlig kasse. Takket være dette er centimeter af et allerede lille rum ikke spildt..

Rullegardinet ligner et lærred

Rullegardinet ligner et lærred

Der er flere måder at installere rulleskodder i en fri åbning:
 • kasse indeni – dette er den mest bekvemme designmulighed. Det vigtigste er at tage hensyn til placeringen af ​​al kommunikation, så dette ikke bliver en hindring under installationen. Målinger skal foretages, efter at væggen er nivelleret, før den lægges på den. flise. Dette får rulleskodderne til at flugte med væggen;
 • boksen forbliver udenfor. Metoden bruges, når strukturen ikke passer ind i åbningen. Målinger skal foretages, efter at fliserne er lagt på væggene. Hele strukturen vil blive knyttet til den;
 • overlejringsmetode. Kassen skal forblive uden for åbningen. Normalt bruges denne mulighed til meget tynde vægge. For eksempel, hvis de eksekveres fra gipsvæg.

Overvej farven på lærredet og boksen

Overvej farven på lærredet og boksen

Nogle modeller af rulleskodder har låse. Denne mulighed hjælper med pålideligt at skjule husholdningskemikalier eller rør for små børn, så de ikke kan skade sig selv på grund af skødesløshed..

RådNår du vælger rulleskodder, skal du tage hensyn til farven på lærredet og boksen. Det skal være i harmoni med miljøet og den valgte stil..

Funktioner, der skal overvejes under installationen

Hvis rulleskodder er installeret for at skjule rør og anden kommunikation, skal du sørge for at give fri adgang til dem. Dette er nødvendigt, så du i uforudsete situationer let kan kontrollere dem eller lukke for vandet, for eksempel hvis et rør bryder igennem.. Adgang skal efterlades for at gøre det lettere at aflæse måleraflæsningerne.

Du kan skjule udstyr bag dem.

Du kan skjule udstyr bag dem.

Grundlæggende krav, der skal overholdes under installationen:
 • Rullegardiner kan ikke installeres som blind jumper.
 • Bladet skal åbne og lukke hurtigt og ubesværet.
 • Boksen, hvor rulleskodden vil gemme sig, er monteret ovenpå. Det kan skjules under en spænding eller hængslet loft, derfor ser hele strukturen let ud og passer til ethvert design.

Rullegardiner er mere praktiske end et skab med døre eller en luge.

I det første tilfælde vil pladsen falde, når den åbnes. I det andet er der ingen fri adgang til rør, hvilket vil blive en betydelig hindring for deres hurtige reparation..

At matche det valgte design

At matche det valgte design

Hvordan foregår installationen??

Rullegardiner installeres normalt i følgende tilfælde:

 • renoveringsarbejde i lokalerne;
 • udskiftning af rør;
 • installation af filtre, vandmålere;
 • installation af vandvarmeudstyr.

Inden udstyret installeres, er det nødvendigt at bestemme dets funktioner.. Installationsstedet og størrelsen på gardinet og boksen til rulleskodder afhænger af dette. Installationsprocessen medfører ikke problemer og tager ikke meget tid. Du kan ringe til en guide, der hurtigt kan klare opgaven.

Produktet er mere praktisk end et skab med døre

Produktet er mere praktisk end et skab med døre

Rullegardiner kan installeres på toilettet med egne hænder, dette sparer familiebudgettet. Det er vigtigt at montere selve kassen korrekt og de guider, langs hvilke lærredene vil bevæge sig op og ned. Det er bedst at på forhånd påføre alle de nødvendige markeringer på væggen, dette vil bidrage til den korrekte samling og installation af strukturen. Som et resultat vil det blive glat og uden at bøje til siden..

Den samlede ramme sammen med lærredet er et rektangel. En niche skal have samme form, hvilket er ekstremt sjældent..

Før installationen skal du måle dens bredde ved 3 punkter:
 • på bunden;
 • i midten;
 • op.

Inden installationen er det nødvendigt at definere produktets funktioner

Inden installationen er det nødvendigt at definere produktets funktioner

Uoverensstemmelsen i indikatorerne bør ikke overstige 5 ml. Sådanne huller kan let dækkes op. Den mindste værdi af de 3 aflæsninger lægges til grund for at vælge den korrekte størrelse til rulleskodden..

Rullegardiner kan ikke hindre fri adgang til rør, målere eller andre VVS -genstande. Dette tages i betragtning ved installation af dem. Hvis reparation er nødvendig, vil det kun være nok at hæve lærredet og ikke at adskille væggen.

Sådan vælges rulleskodder til toilettet?

Rullegardiner vil organisk passe ind i enhver stil og design af rummet.

Du skal være opmærksom på detaljerne:
 • mekanisme til at løfte og sænke banen;
 • kasse og lærredsmateriale;
 • profilvisning;
 • låseanordning;
 • måde at kontrollere. Det kan gøres manuelt eller eksternt..

Rullegardiner kan ikke hindre fri adgang til rør

Rullegardiner kan ikke hindre fri adgang til rør

Installation af yderligere muligheder vil medføre en stigning i omkostningerne ved strukturen. I dette tilfælde er det værd at overveje, hvor rulleskodderne vil blive installeret i et privat hus eller lejlighed..

Funktioner af rulleskodder installeret på toilettet

Rullegardiner hjælper med at skabe orden i rummet. De skjuler unødvendige genstande for nysgerrige øjne, hvilket med fordel understreger rummets design.. Hovedfunktionerne i rulleskodder er:

 • æstetik. Du kan vælge lameller i enhver nuance. Om nødvendigt tegnes en tegning på overfladen. Han vil understrege designløsningen og stilen. Hvis det ønskes, kan du installere fototrykte rulleskodder på toilettet;
 • rentabilitet. Den skjulte kasse, som lærredet bevæger sig igennem, fylder ikke meget og stjæler ikke dyrebare centimeter. Bag rulleskodderne kan du skjule rør, målere, vandvarmere og bare hylder med forskellige husholdningskemikalier.

Du kan vælge lameller i enhver nuance

Du kan vælge lameller i enhver nuance

RådRullegardiner kan blive rummets vigtigste accent. Han vil fokusere på sig selv, skjule rør eller overfladefejl.

Særlige træk og fordele ved rulleskodder

Den største fordel ved rulleskodder er åben og hurtig adgang til rør og vandmålere.

Dette er meget vigtigt i situationer, hvor der sker en ulykke, eller rør begynder at lække. Det er ikke nødvendigt at bryde væggen helt, du skal bare åbne rulleskodderne og reparere den ødelagte eller defekte del.

Når lærredet sænkes, skaber det pålidelig beskyttelse af VVS -udstyr, rørforbindelser og meter fra nysgerrige øjne. Små børn og kæledyr vil ikke kunne komme hertil, hvilket eliminerer risikoen for skader og sammenbrud af udstyr..

Kan være rummets vigtigste accent

Kan være rummets vigtigste accent

Fordelene ved rulleskodder skal fremhæves:
 • økonomiske besparelser. For få penge kan du skjule unødvendige detaljer og understrege rummets design. Takket være rulleskodder vises en lys og stilfuld accent på toilettet;
 • hurtig installation. Installation af udstyr kan udføres af en uerfaren person i reparation. Alt arbejde udføres på 1 dag. Derefter kan rulleskodderne bruges fuldt ud;
 • lydisolering af rummet;
 • termisk isolering;

Vi skjuler alt unødvendigt

Vi skjuler alt unødvendigt

 • skabe et unikt design og stemning i rummet. Rullegardiner hjælper med at understrege den valgte stil og vil være i stand til organisk at passe ind i enhver retning. Det vigtigste er at vælge lærredets farve eller mønster;
 • praktisk at betjene. Når du reparerer et rør eller en måler, behøver du ikke ødelægge væggen eller dens finish. Lærredet rejser sig let og giver adgang til alt det nødvendige VVS -udstyr;
 • rulleskodder af enhver art kan hurtigt vaskes. Dette gøres med en simpel svamp eller fugtig klud. Hvis der findes mere alvorlige og ætsende forurenende stoffer, kan husholdningskemikalier bruges. De vil ikke beskadige overfladen og strukturen af ​​lærredet og boksen.

RådHvis der er et stræk eller ophængt loft i toilettet i henhold til projektet, kan strukturen, hvor lærredet vil blive skjult, skjules under det. Dette vil give rummet et færdigt look, der ser perfekt ud. For at gøre interiøret moderne kan du installere rulleskodder med et automatisk drev..

Gør interiøret mere moderne

Gør interiøret mere moderne

Formål med rulleskodder

Toiletrummet kan opdeles i 2 zoner.

 • Synlig. Dette er beklædning, møbler og VVS.
 • Skjult. Den indeholder forskellige rørforbindelser, kommunikation, målere.

For at den skjulte zone ikke skal være iøjnefaldende, skal den være skjult for nysgerrige øjne. Rullegardiner klarer denne opgave bedst af alt..

Installation af udstyr kan udføres af en uerfaren person i reparation.

Installation af udstyr kan udføres af en uerfaren person i reparation.

Mange mennesker bruger plast- eller stofgardiner til disse formål. Disse materialer vil hurtigt blive ubrugelige, hvilket tværtimod vil være iøjnefaldende og tiltrække unødvendig opmærksomhed..

Hvis du laver en æske med spånplader, lukker den al kommunikation, der skal være frit tilgængelig, tæt. Selv en forladt luge vil ikke være i stand til at give fuld adgang til dem i tilfælde af rørlækage eller anden ulykke..

Når du installerer konventionelle persienner, skal du være klar til konstant vedligeholdelse. Dette er en ret lang og besværlig proces..

Derudover hjælper de ikke med at beskytte mod støj, der genereres i rør..

Materialet har god lydisolering

Materialet har god lydisolering

Rullegardiner fremstilles i forskellige designs. Hvis det er nødvendigt, stiger rulleskodderne ganske enkelt, hvilket giver fuld adgang til alle rør, målere og vandvarmere. De er lavet af bæredygtige materialer for at sikre ethvert familiemedlems sikkerhed.. Produkterne er lette at rengøre. Under produktionen er rulleskodderoverfladen belagt med et specielt pulver. Dette garanterer bevarelsen af ​​udseendet i lang tid..

Bag rulleskodder gemmes ikke kun kommunikation let, men også forskellige hylder med husholdningskemikalier og andre ting, der er bedre at skjule. Takket være dette vil pulvere, mopper, klude blive skjult og vil ikke ødelægge rummets udseende..

Rullegardiner hjælper med at understrege den valgte stil

Rullegardiner hjælper med at understrege den valgte stil

Design

Rullegardiner er baseret på et design, der bruges til fremstilling af vinduer og døre. Rullegardinen består af individuelle lameller. Når de åbnes, bliver de viklet på et særligt skaft gemt i kassen.. Det kan installeres udenfor eller inde i åbningen. Installationsmetoden afhænger af det valgte design.

For at forhindre, at banen afvikles, er der en fjeder inde i skaftet. Hun begrænser hans rullegardin. Når strukturen er lukket, er det en stram lukker, der pålideligt skjuler indersiden af ​​nichen.. Om nødvendigt kan rulleskodder lukkes med en speciel lås eller lås. Det er passende at gøre dette i lejligheder, hvor der er små børn eller nysgerrige kæledyr..

Praktisk at betjene

Praktisk at betjene

For nemheds skyld kan du vælge en hvilken som helst rullelukkermodel. Professionelle håndværkere anbefaler at installere udstyr med en ledningsmekanisme i en niche, hvis bredde er mindre end 52 cm. I andre tilfælde er det bedre at installere rulleskodder, der er udstyret med fjedre..

RådFor at rulleskodder kan give størst mulig fordel, anbefales det at installere dem over hele åbningens længde, der skal skjules. Dette garanterer gratis adgang til alle rør og kommunikation til enhver tid..

Enhver form for produkt kan vaskes hurtigt

Enhver form for produkt kan vaskes hurtigt

Hvad du skal overveje, når du vælger?

Det vigtigste er at måle åbningens bredde og højde korrekt. Der foretages målinger på flere punkter. På denne måde er værdierne korrekte og nøjagtige, hvilket hjælper med at undgå store huller og krumning af strukturen. Derefter skal du vælge drevet. Den bedste løsning er en inertial fjeder. Dette er en ideel værdi for pengene. Hun kan ordne lærredet i en bestemt højde. Den dyreste løsning er det automatiske liftsystem..

Der er flere grundmaterialer, som toiletrullegardiner er lavet af. Disse omfatter:
 • aluminiumsprofil. Det males med speciel maling under produktionen. Det hjælper med at beskytte produktet mod korrosion og skader hurtigt;
 • plast. Konstruktionen vejer mindre end andre materialer. Den største fordel er en lang række nuancer..

Det anbefales at installere dem over hele åbningens længde.

Det anbefales at installere dem over hele åbningens længde.

Dernæst skal du tænke over metoden til installation af rulleskodder.. Det afhænger af rummets tekniske egenskaber og nichens størrelse.. Installationen kan foretages internt eller ved at ansætte en specialist. Det er bedst, hvis det er en medarbejder i det firma, hvor produktionen af ​​rulleskodder blev bestilt..

Rullegardiner kan monteres uafhængigt. Det vigtigste er at gøre alt omhyggeligt, omhyggeligt måle og installere hver detalje. I tilfælde af installationsfejl vil rulleskodder ikke længere være omfattet af garantiservice i tilfælde af sammenbrud eller forkert drift..

Plast vejer mindre end andre materialer

Plast vejer mindre end andre materialer

Eksternt design

Rullegardiner med fotoudskrivning bruges ofte til udendørs reklame. Lameller er også installeret på toilettet for visuelt at skjule kommunikation, målere og andre ting.. De vil understrege den valgte stil i rummet, det vigtigste er at vælge materiale af god kvalitet, hvis billede ikke vil blive slettet efter den første rengøring.

Til fotoudskrivning på overfladen af ​​rulleskodder kan du vælge en færdiglavet tegning. Hvis det er nødvendigt, kan du bestille fremstilling af et møbleret billede efter skitser eller fotografier.

RådDet er bedre at stoppe valget på tegningen, som påføres på specialudstyr med pulvermaling. Billige film vil hurtigt slides af og efterlade kun minder om det, der blev afbildet her..

Mulighed for dit badeværelse

Mulighed for dit badeværelse

Moderne udstyr kan gentage et flisemønster eller et billede på lamellens overflade. tapet. Dette vil hjælpe med at opløse produktet i rummet, hvilket gør det usynligt for nysgerrige øjne..

UV -tryk, der bruges på moderne rulleskodder, har mange fordele.

Blandt dem:
 • tegningen slettes ikke over tid;
 • med passende pleje vil rulleskodder vare mindst 6-7 år;
 • når det udsættes for sollys, falmer eller falmer billedet ikke;
 • billedet kan modstå høj luftfugtighed og temperaturfald
 • bred vifte af tegninger.

Du kan selv montere den

Du kan selv montere den

Lameller vil med fordel skjule VVS -kommunikation og andre husholdningsartikler. De kan laves i enhver størrelse. Dette vil hjælpe med at lukke enhver åbning eller niche..

I produktionen bruges en speciel pulvermaling. Det tager højde for lokalernes særlige forhold. Den største fordel er bevarelse af alle ejendomme med stærke fald i fugtighed og temperatur. Samtidig har malingen et ideelt udseende..

Det valgte billede hjælper med at gøre rulleskodderne til et omdrejningspunkt i rummet. Al opmærksomhed vil blive fokuseret på det og distrahere øjnene fra nogle af nuancerne og ufuldkommenhederne i rummet..

Ethvert tryk kan anvendes på dem

Ethvert tryk kan anvendes på dem

Hvis der bruges fliser i flere farver på toilettet, kan du bestille lameller med lignende design. Producenter vil kunne gentage det ønskede design på rulleluftoverfladen takket være moderne teknologi og en bred vifte af farver..

RådNår du vælger rulleskodder til toilettet, skal du vælge de rigtige beslag. Først og fremmest gælder dette penne. De skal passe til det overordnede design og ikke skille sig for meget ud på lærredet..

Du kan bestille håndtag i form af en krog, en kugle, en halvcirkelformet hæfteklammer eller i henhold til dit projekt. De er lavet af forskellige materialer.

Imiteret bambusskov

Imiteret bambusskov

Toilet rulleskodder

Forskellige husholdningskemikalier, hygiejneprodukter og rengøringsartikler kan opbevares her. Det er grimt, når disse ting vises. Toilettet er et lille område, hvor der ikke er mulighed for at placere ekstra skabe og skabe. Rullegardiner vil let klare denne opgave..

Rullegardiner i kabinetstil har mange fordele. Blandt dem:

 • ændre ikke deres udseende under drift;
 • rengør hurtigt;
 • praktisk og brugervenlig;
 • Stort udvalg af.

Produktet er praktisk at bruge

Produktet er praktisk at bruge

Installerede hylder til husholdningskemikalier og andre genstande bør ikke blive en hindring for fri adgang til kommunikation, målere eller rør.

VIDEO: Valg af rulleskodder til toilettet

konklusioner

Farverne skal være i harmoni med miljøet og ikke ud af den generelle stil..  Hvis det er nødvendigt, kan du ty til neutrale løsninger. Lav for eksempel rulleskodder i hvidt. Overfladen kan males eller fototrykkes. Det vigtigste er, at de ikke overbelaster pladsen og ser passende ud på toilettet..

FOTOGALLERI (mere end 70 fotos)