Sort badeværelsesinteriør – 250+ (fotos) modetrends

Sort badeværelsesinteriør - 250+ (fotos) modetrends

For nylig bruges sort i stigende grad i interiøret. Selv et badeværelse kan se ikke mindre imponerende ud end andre. Vær ikke bange for mørkets mørke. Med den rigtige tilgang og valg af tilbehør kan denne farve spilles meget behageligt. Hvad er den bedste flise at købe? Hvor meget belysning vil være nok? Læs mere detaljeret i artiklen..

Hvorfor lige sort?

Sort har altid været den mest mystiske og kontroversielle tone. I mange kulturer er det kun forbundet med sorg eller sorg. Derfor er mange mennesker bange for at bruge denne skygge til at dekorere ethvert værelse i lejligheden. For at dekorere et badeværelse i sorte toner er det vigtigste at vælge alt VVS korrekt., møbel og andet tilbehør. Takket være dette kan du få en stilfuld og interessant bevægelse selv uden et strejf af sorg eller sorg..

Mange er bange for at bruge sort

Mange er bange for at bruge sort

Skyggen er neutral. Det har beroligende egenskaber, så det fungerer godt på badeværelset. Her lindrer hver person stress efter en hård dag og bliver fyldt med ny styrke..

Sort skyggen fremkalder en følelse af sikkerhed. Det vigtigste er ikke at overdrive det med ham, så han ikke begynder at spille modsatte betydninger og forårsager negative følelser. Hvis du konstant er i et sort rum, begynder depression og apati at udvikle sig.. Derfor kan den bruges til at dekorere badeværelset. Her bruger en person et minimum af tid sammenlignet med andre boligkvarterer..

Ofte et godt sted efter en hård arbejdsdag

Ofte et godt sted efter en hård arbejdsdag

Fra et psykologisk synspunkt vælges sort oftest af mennesker, der har en meget vanskelig karakter. De kendetegnes ved øget hemmeligholdelse og ved heller ikke, hvordan de helt kan stole på andre, men samtidig kender de deres eget værd og kan kontrollere andre mennesker. Det vigtigste i livet for elskere af sort interiør er strøm, som de vil nyde med henrykkelse..

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Badeværelsesdesign og dekoration med plastpaneler 110+ fotos – En hurtig og billig måde at dekorere på

Fordele og ulemper

Når du vælger en farve, er det meget vigtigt at kombinere den korrekt med miljøet. Sort tone er en kompleks nuance, der, hvis den kombineres forkert, har en negativ effekt på en person.. Derfor skal du være i stand til at anvende det korrekt i interiøret..

Badeværelset er, hvor hver persons dag begynder og slutter. Om morgenen kan du muntre op og få styrke inden en hård arbejdsdag. Om aftenen – læg dig i badet for at lindre den akkumulerede spænding.

Parret korrekt med andre nuancer

Parret korrekt med andre nuancer

Kun sort tone er velegnet til begge opgaver:
 • Gør en person mere fokuseret og fokuseret, hvilket er vigtigt for at få jobbet udført.
 • Fremmer afslapning og ro. Dette hjælper en person til hurtigt at hoppe tilbage efter en travl dag, hvilket har en gavnlig effekt på nervesystemets tilstand..

Sort farve fremmer afslapning og ro i sindet

Sort farve fremmer afslapning og ro i sindet

Badeværelsesindretning i sort har sine styrker.

Disse omfatter:
 • rummet får noter af sværhedsgrad;
 • atmosfæren er fyldt med udsøgt adel;
 • hele interiøret ser imponerende og dyrt ud.

RådEt værelse i sort vil se luksuriøst ud, hvis det har et stort område. Når rummet er lille, anbefaler designere at kombinere sort med andre farver..

Badeværelse på hovedet

Badeværelse på hovedet

Hvis du tager det som grundlag, kan næsten enhver tone føjes til ledsagere. Sort kan kombineres med næsten hele paletten, hvilket bliver dens fordel. Han er i stand til organisk at sætte gang i lyse og rige farver. Hvis du skal visuelt ændre rummets størrelse og derefter fortynde det med en let skala, kan du klare denne vanskelige opgave..

Ud over sine fordele har sort en række ulemper..

Disse omfatter:
 • Visuelt reducerer pladsen. Hvis du bruger en mørk palet fra loft til gulv i et lille rum, så vil det virke endnu mindre, end det egentlig er..
 • Skaber en følelse af indsnævring. Det gælder også små badeværelser..
 • Absorberer lys. For at undgå dette skal reflekterende elementer placeres i rummet..

Visuelt reducerer pladsen

Visuelt reducerer pladsen

Blandt dem:
 • spejl;
 • krom dele;
 • VVS med en reflekterende overflade;
 • inventar med nuancer af glas eller krystal.

Den største ulempe ved sorte fliser og mørke sanitetsartikler anses for at være mere grundig rengøring. Støv, fint snavs, sæbepletter vil altid være synlige på overfladerne i modsætning til lyse overflader og møbler.

Ekspressionistisk badeværelse

Ekspressionistisk badeværelse

Hvis værtinden ikke er bange for konstant rengøring, kan du roligt lave et sort badeværelse. Det vigtigste er at lagre på et stort antal forskellige rengøringsmidler..

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: 2017 moderne mode lille badeværelsesdesign – hvad du behøver at vide?

Sådan kommer du væk fra skyggen?

Hvis du overdriver det med mørke nuancer i interiøret, bliver rummet frastødende. Det vil være ubehageligt at være i det..

Har brug for konstant pleje

Har brug for konstant pleje

For at undgå denne effekt kan du ty til en af ​​følgende metoder:
 • Fortynd den mørke tone med andre farver. Sort kan tages som grundlag og suppleres med en anden palet. For eksempel skal du markere området på badekarret eller håndvasken med fliser i en anden nuance. På vægge eller gulv kan du også lægge et bestemt mønster ud fra forskellige fliser..
 • Tilføj livlig farve til rummet. Dette vil gøre rummet lysere og mere behageligt..
 • Bring meget lys ind i rummet. Det er godt, hvis badeværelset har et vindue, der slipper naturligt lys ind i rummet. I tilfælde hvor det er fraværende, kan du kunstigt, ved hjælp af belysningsudstyr eller tilbehør med reflekterende overflader, tilføre lys til rummet.

Vi inkluderer reflekterende elementer i interiøret

Vi inkluderer reflekterende elementer i interiøret

Bring mere lys ind i rummet. Det er godt, når badeværelset har et vindue, der slipper naturligt lys ind i rummet. I tilfælde, hvor det er fraværende, vil belysningsudstyr hjælpe med at lysne rummet op, samt tilbehør, VVS og møbler med reflekterende overflader..

VVS produkter

Du kan blande traditionelt hvidt VVS i et sort rum. Dette vil hjælpe med at skabe den rigtige kontrast. Badekarret vil se mere attraktivt ud.

Tilføj lidt hygge med hvidt

Tilføj lidt hygge med hvidt

De største fordele ved at bruge hvide VVS -produkter er:
 • tilføjer hygge;
 • fylder rummet med lys;
 • understreger adel af de mørke toner i hovedbaggrunden.

RådFor folk, der er trætte af klassisk interiør, kan du stoppe ved sort VVS.

Mange er ikke bange for at vælge sort VVS.

Mange er ikke bange for at vælge sort VVS.

Det vigtigste er at vælge rigtig gode og dyre materialer.. Producenter tilføjer særlige skinnende partikler eller perlemorsglans til sammensætningen. Dette skaber en atmosfære af luksus og rigdom på badeværelset..

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Lille badeværelse kombineret med toilet (50+ fotos): 12 teknikker til unik rumkorrektion

Efterbehandling af badekar

Inden du afslutter et bad i sort, skal du være helt sikker på, at det vil være behageligt at være i et sådant værelse. Skyggen er ikke egnet til enhver person. Det vil se bedst ud i rummelige værelser, hvor der ikke vil være nogen følelse af undertrykkelse og mørke.. Glem heller ikke belysning og møbler. De er lavet af materialer med reflekterende overflader.

Det vigtigste er ikke at overdrive det med denne farve.

Det vigtigste er ikke at overdrive det med denne farve.

RådHvis rummet har en lille optagelse, kan sort kun bruges som lyse accenter. Hovedbaggrunden er udført i lyse farver, og der er kun lagt små pletter i mørke farver. For eksempel ser sorte striber rundt i omkredsen godt ud. De udvider rummet visuelt opad eller bredt.

Forskellige mønstre hjælper med at fylde badet med personlighed. Det hele afhænger af fantasi.

Sort badeværelsesinteriør - 250+ (fotos) modetrends Sort badeværelsesinteriør - 250+ (fotos) modetrends Sort badeværelsesinteriør - 250+ (fotos) modetrends

Sort badeværelsesinteriør - 250+ (fotos) modetrends Sort badeværelsesinteriør - 250+ (fotos) modetrends

Følgende teknikker bruges hovedsageligt:
 • lyse mønstre på køn og vægge. Jeg giver rummet lethed;
 • lagt ud fra fliser malerier. Tillad at placere vigtige accenter i rummet;
 • kun 1 væg kan udlægges med sorte fliser. På andre skal du oprette kombinationer af andre nuancer;
 • brug af plast paneler. Ujævne vægge vil hurtigt skjule sig;
 • male vægge med fugtbestandig maling.

Tilføj lidt mosaik i sort

Tilføj lidt mosaik i sort

Efter at have valgt indretningen til væggene, kan du begynde at afslutte loftet. I et sort badeværelse er det bedre at gøre det hvidt for at forhindre, at rummet knuses. Hvis alle overflader i rummet er lavet i sort, vil en person, der kommer ind her, føle sig som i en kasse. Dette vil kun forårsage ubehag hos ham..

En af de mest populære muligheder for at afslutte loftet er spændingsstrukturer.

De vigtigste fordele ved materialet omfatter:
 • De udføres i alle nuancer..
 • Installation af strukturen tager kun en dag.
 • Overflade visuelt.
 • Du kan skjule alle ledninger bag strækloftet.
 • Beskyt alle møbler samt efterbehandling mod uønskede oversvømmelser fra naboer ovenpå.

En populær mulighed er et strækloft

En populær mulighed er et strækloft

Det er bedre at lave et strækloft i et sort bad fra et blankt lærred. Til det skal du vælge den rigtige belysning, så alle overflader gnistrer med farver. Dette vil skabe en interessant uendelig effekt..

RådHvis strækloftet er for dyrt for ejeren af ​​lejligheden, kan det udskiftes med specielle paneler.

Det er bedre at gøre loftet blankt

Det er bedre at gøre loftet blankt

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Moderigtigt badeværelsesdesign uden toilet (+100 fotos) – Skønhed kombineret med komfort

Sådan vælger du en flise?

Hvis du bruger fliser som finish til et sort bad, skal du følge et par enkle anbefalinger. Blandt dem:

 • For et lille værelse skal du vælge en lille flise. Hvis badekarret har et stort område, kan vægge og gulve fliser med store fliser..
 • Vælg den rigtige fliseoverflade til væg- og gulvbeklædning.
Der er 2 typer teksturer:

 • mat. Nemmere at rengøre, og der er stort set ingen fingeraftryk eller sæbevand på den;
 • blank. Flisen fungerer som et yderligere reflekterende element.

Vi vælger flisen afhængigt af stilen

Vi vælger flisen afhængigt af stilen

 • Hvis flisen viser et ornament eller mønster af en anden farve, skal den bruges meget omhyggeligt i interiøret. Det er umuligt at dekorere hele rummet med sådant materiale. Det vil være meget iørefaldende og lyst, hvilket ikke får en person til at føle en følelse af hygge eller komfort..

RådNår du bruger sorte fliser med et mønster af en anden tone, er det bedst at kombinere dem med glatte overflader..

Vi bruger sort meget omhyggeligt

Vi bruger sort meget omhyggeligt

Til større badeværelser kan du bruge sorte prægede fliser. Det kan efterligne forskellige teksturer og naturlige overflader, hvilket visuelt ser meget imponerende ud..

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Små badeværelsesfliser (150+ designfotos): Den optimale kombination af stil og indretning

Hvad skal man kigge efter, når man vælger belysning?

Et af hovedpunkterne i at skabe et interessant interiør til et sort badeværelse er valget af belysning. Et særpræg ved mørke toner er evnen til at absorbere lys. For at slippe af med den deprimerende følelse af indsnævring skal du placere belysningsudstyret korrekt i rummet. Det bør omfatte forskellige typer lyskilder..

Belysning er et højdepunkt at huske

Belysning er et højdepunkt at huske

I et sort badeværelse kan du kombinere spotbelysning med loftkroner samt bundbelysning og fremhæve vigtige accenter.

En af de interessante løsninger til badeværelsesindretning er placering på loftet. lysekroner med krystal vedhæng.

Det kan kun hænges i store rum med højt til loftet. I et lille rum vil det se for prætentiøst ud..

Sort badeværelsesinteriør - 250+ (fotos) modetrends Sort badeværelsesinteriør - 250+ (fotos) modetrends Sort badeværelsesinteriør - 250+ (fotos) modetrends

Sort badeværelsesinteriør - 250+ (fotos) modetrends Sort badeværelsesinteriør - 250+ (fotos) modetrends

VIDEO: Vigtige punkter for design af et sort badeværelse

konklusioner

Hver type finish har sine egne fordele og ulemper. Det er bedre at gøre dig bekendt med dem på forhånd, så interiøret viser sig at være moderne, men samtidig hyggeligt. For at et badeværelse i sorte farver skal holde længe, ​​skal du kun vælge materialer af høj kvalitet til det..