Smalt soveværelse: Designmuligheder. Alle finesser ved optimal placering (115+ fotos)

Smalt soveværelse - design og optimal placering

Soveværelset er et sted for fuldstændig hvile og afslapning, hvor alle kommer for at genopbygge deres ressource, så dette rums design bør afspejle dette. I traditionel forstand har soveværelset et firkantet layout. I praksis er der rektangulære sengestole. Hvordan visuelt udvide rummet? Hvordan indretter man det klogt, så det ikke ligner et rod af møbler? Sådan gør du et lukket rum til en oase af komfort og afslapning?

Fordele og ulemper ved designet af et smalt sengekammer

Sådanne interiører har deres egne designtriks.

Sådanne interiører har deres egne designtriks.

Under indretningen af ​​soveværelset bemærkes følgende fordele:

 • mange muligheder for udførelse;
 • kontrastspil mellem lyse og mørke toner;
 • lægge fremragende parket i en vandret linje;
 • installation af stræklofter;
 • tilrettelæggelse af arbejdsområdet.

Faktisk er der mange løsninger, det vigtigste er at vælge det mest optimale for dig selv fra en række forslag og ideer.

Faktisk er der mange løsninger, det vigtigste er at vælge det mest optimale for dig selv fra en række forslag og ideer.

Når du dekorerer et rektangulært soveværelse, er det værd at overveje manglerne i dette rum: længde kombineret med en lille bredde, høj lofter.

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Tapet i soveværelset – moderne interiørideer fra 2017, fotos og anbefalinger, der ikke kan ignoreres

Design i Khrushchev

Et smalt soveværelse i en gammel Khrushchev-bygning er en sag, der kræver en ekstraordinær tilgang, fordi et sådant ikke-standardområde stiller særlige krav til dets design. Arealet er kun 6-10 kvm. m.

Kompetent planlægning i Khrushchev

Kompetent planlægning i Khrushchev

Praktisk zoneinddeling

Selv i et etværelses Khrushchev kan du oprette et hyggeligt soveområde. En behagelig seng kan dygtigt skjules med tunge gardiner, du kan også lave lette gipsvægge, krydsfiner. Skab, stativ eller en hylde i loftet er velegnet til at opdele et rum i zoner.

Zoning med en skillevæg

Zoning med en skillevæg

Sammenklappelig seng

En glimrende mulighed med hensyn til pladsbesparelse ville være en foldning seng, lodret placeret mod væggen i løbet af dagen. Dette vil være et fuldt ud sovende sted, som man ikke kan sige om sofa-transformer.

Cabriolet seng - meget ledig plads

Cabriolet seng – meget ledig plads

Lille podie

Den dannede lille højde over gulvet giver et godt eksempel på den rationelle anvendelse af lodret rum. Installationen af ​​en rummelig seng på en hævet platform gør det muligt at placere opbevaringskasser inde i podiet. Under en lille højde kan du dygtigt skjule en glideseng, sætte en behagelig sofa, bygge et andet soveplads.

Skuffepodium giver mulighed for mere opbevaring

Skuffepodium giver mulighed for mere opbevaring

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Soveværelse med tapet i to farver 210+ Fotos: Designideer, der ikke efterlader nogen ligeglade

Smalt værelse med balkon

Lille størrelse er ikke så overvældende en opgave for et soveværelse med balkon, du kan visuelt udvide ekstra plads.

Lyse spejle

For visuelt at fordoble pladsen kan du placere en rummelig spejl, hvor alle de eksisterende situationer vil blive afspejlet i detaljer.

Spejle øger pladsen visuelt

Spejle øger pladsen visuelt

Elegant tapet

Aldret i det rigtige område tapet visuelt udvide det rektangulære rum. Landskabs- eller panoramabilleder er ideelle til denne opgave..

Fletning af et værelse med balkon

Et komfortabelt rektangulært soveværelse med udgang til altanen kan visuelt udvide sig, når det er forbundet til altanen, i så fald skal du fjerne den afgrænsende skillevæg og et rummeligt vindue. Denne procedure tilføjer et par kvadratmeter, hvor du kan bygge et behageligt arbejdsområde eller et blødt hjørne..

Tilføj mere territorium ved at flette med balkonen

Tilføj mere territorium ved at flette med balkonen

Smuk væg over hovedgærdet

Lodret rum kan være mest fordelagtigt, hvis en stor modulvæg er bygget over sengegavlen med rummelige skabe og en rummelig mezzanin. Væggen er udført uden håndtag, så skabene ikke er synlige.

Få mest muligt ud af den ekstra plads

Få mest muligt ud af den ekstra plads

Passende retning i interiøret

At vælge en stil til et soveværelse er et individuelt spørgsmål, fordi dets udvalgte detaljer skal afspejle indbyggernes personlige præferencer..

Grundreglen, under hensyntagen til Khrusjtjovs dimensioner, er ikke at belaste det overordnede design med overdrevne fængende detaljer og omfangsrige komponenter..

Hver detalje tæller her

Hver detalje tæller her

Minimalisme til et smalt soveværelse

Kompakte, komfortable møbler, uden dikkedarer er hovedkvaliteterne i den minimalistiske stil, som er optimal for den trange Khrusjtjovs sovepladser. Dette design efterlader maksimalt ledig plads, ser meget elegant ud, uden dikkedarer.

Soveværelse i en hyggelig moderne stil

I en moderne stil forudsætter udformningen af ​​soveværelset tilstedeværelsen af ​​teksturerede møbler; der er også attraktive finish, originale skabe af groft, groft træ.

I et lyst soveværelse vil rummet virke stort

I et lyst soveværelse vil rummet virke stort

Smalt soveværelse i loftstil

Kreative og frihedselskende mennesker foretrækker en trendy industriel stil i loungens design. For at skabe en så unik atmosfære for dit liv: udsatte vægge af beton og mursten, robuste metalhylder samt robuste skabe fremstillet af groft forarbejdet træ.

Lof -stil - minimal og stilfuld

Lofty – minimal og stilfuld

Dejligt soveværelse i klassisk stil

Klassisk indretning forudsætter streng symmetri af linjer, behersket skønhed i møbler som helhed. Særlige træk ved denne designtrend er komfortable emaljemøbler med buede udskårne ben, et højt sengegavl, en elegant lysekrone.

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Soveværelsesdesign (240+ fotos): nuancerne i det korrekte design

Smalt soveværelse med vindue

Alle designfunktioner i en stue med et vindue er rettet mod visuelt at udvide rummet.. På samme tid er det vigtigt at huske, at hvide toner kan gøre lofter endnu højere, derfor er beige og lyserøde toner egnede for at sænke deres niveau lidt.. Nedhængte loftsstrukturer hjælper med at opdele rummet i forskellige zoner.

I sådanne rum er det bedre at lave højt til loftet.

I sådanne rum er det bedre at lave højt til loftet.

Et korrekt udvalgt gulvbelægning hjælper med til visuelt at udvide rummet. Lyse gulve tilføjer luftighed til et smalt soveværelse. Når parketten lægges diagonalt, udvider den også boligarealet.. For at øge pauserummets bredde lægges gulvbrædderne parallelt med den smalle side. Lange vægge er dekoreret i lyse nuancer, mens korte vægge er dekoreret i mørke farver. Disse handlinger vil lidt justere det smalle boligareal..

Hvis vinduet er placeret på en smal væg, hjælper mørke gardiner, der er større end den nuværende vinduesbredde, med at gøre rummet mindre langt. Den grundlæggende lov for at dekorere et langt soveværelse er at lave accenter på en kort væg. Det er nødvendigt at sikre, at de lange vægge bogstaveligt talt er “tabt” i soveværelsets overordnede design. Optimale farver, behagelig belysning og de rigtige møbler vil supplere den overordnede designtrend.

Mørke gardiner lyser op i rummet

Mørke gardiner lyser op i rummet

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Nye smukke senge i soveværelset: 225+ (Foto) Valg til en behagelig og sund søvn

Rektangulært soveværelse design

Når du designer et klassisk rektangulært soveværelse, er det vigtigt at følge grundreglen – du skal undgå at placere omfangsrige møbler langs lange vægge..

Denne handling hjælper med at forhindre yderligere strækning af et allerede langt rum. Til dette formål er den U-formede eller L-formede måde at arrangere hovedmøblerne på..

Anbring ikke store møbler langs væggene

Anbring ikke store møbler langs væggene

Asymmetrisk arrangement af møbler i kombination med en original måde at vægdekorere vil bringe et strejf af ikke-standarditet i det overordnede design. En vigtig rolle i dette er valget af et sted at installere en behagelig seng. Det kan installeres både langs og på tværs af rummet. Det hele afhænger af dens samlede bredde. For visuelt at skjule forlængelsen af ​​rummet, en lille skab på den smalle side, dekoreret med smukke spejle.

Rumindretning til et smalt rum spiller også en afgørende rolle i denne form for design. Et elementært lysspil vil hjælpe med at skjule rummets rektangulære form, som består i at bruge lyst tapet på lange vægge og materialer i mørke farver på smalle vægge. Det er også tilladt at bruge blanke materialer; spejle er fastgjort til lange understøtninger.

Bestem den korrekte sengeplacering

Bestem den korrekte sengeplacering

Ofte er væggene dekoreret med naturpuds, almindeligt maleri. Lodrette striber på smalle vægge, der maler lange paneler i bløde pastelfarver. Et firkantet tæppe eller mønster på parketten bidrager også til fortsættelsen af ​​den generelle designidee om visuelt at skjule manglerne i et smalt rum..

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Enkeltseng med og uden madras: Sådan vælger du at være behagelig?

Møbel

Under forhold med begrænset plads er det værd at blive guidet ikke kun af personlige præferencer, men også af de overordnede dimensioner..

Ufuldkommenheder i gemmerummet med lyse accenter

Ufuldkommenheder i gemmerummet med lyse accenter

Kvalificerede designere tilbyder interessante møbelløsninger i et smalt soveværelse:

 • Ethvert sengekammer skal være udstyret med et sted til opbevaring af behagelige pyjamas, sengetøj og andre ting..
 • Den optimale løsning med hensyn til pladsbesparelse ville være en sammenklappelig garderobeseng, samlet i dagtimerne. Det vil betydeligt spare boligareal, tilføje en bestemt stil til den overordnede designmulighed..
 • Du kan også hente et behageligt sammenklappeligt sovesystem ved at placere det langs væggen, problemet med at indtage det meste af rummet med møbler er løst.
 • Når du fylder et smalt rum, er det vigtigt at huske, at møbler ikke kun kan placeres på køn, rummelige skabe er velegnede til dette formål, hylder, vægmonteret.

Vi bruger hylder til at spare plads

Vi bruger hylder til at spare plads

I stedet for store stole bør du vælge bløde puf.. Toiletbordet kan organisk kombineres med skrivebordet. Kompakte skabe er placeret nær sengen, hvorpå alle de små ting foldes om natten. Korrekt valgt belysning hjælper også med at skjule den begrænsede plads, omfangsrige lysarmaturer er ikke egnede her.. Lille inventar i afgrænsede funktionsområder eller spotbelysning er ganske velegnede til dette formål.

Smalt soveværelse: Designmuligheder. Alle finesser ved optimal placering (115+ fotos) Smalt soveværelse: Designmuligheder. Alle finesser ved optimal placering (115+ fotos) Smalt soveværelse: Designmuligheder. Alle finesser ved optimal placering (115+ fotos)

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Sådan indrettes rummet i soveværelset over sengen: Placering af malerier i Feng Shui. 170+ (Foto) lyse og stilfulde accenter

Erfarne designtips

Erfarne dekoratører råder dig til at overholde følgende tips, når du indretter smalle soveværelser:

 • Nogle træelementer tilføjer varme og hygge til soveværelset.
 • Dæmpet belysning i soveværelset er afslappende, volumetrisk og multi-level belysning vil skjule den begrænsede plads.
 • Varme i rummet tilføjer tekstur i flere lag til tekstiler til sovende tekstiler.
 • At sove er ikke et sted, hvor man kan samle møbler og små detaljer, alt her skal være afsat til søvn og hvile.
 • Et smukt designet sengegavl vil også tilføje charme og komfort til soveværelset..
 • Sovende tekstiler er valgt blandt naturlige “vejrtrækningsmaterialer”.

Vi tilføjer komfort med træelementer

Vi tilføjer komfort med træelementer

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Design luksus-himmelsenge til romantisk hygge. 160+ (Foto) til voksne og børns soveværelser (+ anmeldelser)

VIDEO: De vigtigste finesser ved designet af smalle soveværelser

Produktion

Ethvert soveværelse kan blive et reelt sted for hvile og afslapning, uanset dets oprindelige størrelse. For at skabe et visuelt udvidet rum bruges lyse farver i designet. Spejlede overflader på lange vægge skjuler visuelt forlængelsen af ​​rummet. Vandret stribet tapet i lyse farver udvider det indsnævrede rum.

FOTOGALLERI (mere end 115 billeder)