Rødt køkkendesign i lyse farver: Farven magi, der påvirker vores opfattelse af interiøret (115+ fotos)

rødt køkken i lyse farver

Et helt rødt køkken i interiøret er ikke egnet til alle, men nogle indretningsdetaljer, med mere eller mindre intensitet, passer til enhver elsker af “peberkorn”. Det røde køkken i interiøret stimulerer appetit og madtrang, hvilket er nøjagtigt det samme som et yderst funktionelt køkken. Om alle kombinationerne af interiører, brugen af ​​møbler og så videre mere detaljeret senere i artiklen.

Indhold i denne artikel:

Hot farve til køkkener med karakter

Rød er en signalfarve med en stærk personlighed og attraktivt potentiale. Det menes også at stimulere sult – hvorfor restauranter, der forbløffer os med deres fantastiske indretning, bruger disse enkle regler for farvepsykologi i deres designs..

Mange af os elsker, ønsker at integrere denne passionerede farve i vores hjemmedesign, men den stærke, spændende natur gør den temmelig uegnet til soveværelset eller stuen. I dag byder vi ham imidlertid velkommen i køkkenet til madlavning med karakter.

Rød er en signalfarve med en stærk personlighed

Rød er en signalfarve med en stærk personlighed

De stadig mere populære røde køkkener erklærer frimodigt, at de fortjener udelt opmærksomhed. Der er mange teksturer, nuancer, der kan bruges, fra glatte, skinnende til matte overflader. Overvej en kombination med rustfrit stål eller lille mosaik fliser, som langsomt erobrer vores hjerter efter deres praktiske egenskaber.

RådRør lidt i enhver indretning uden uønskede effekter. Anvend en regel for reklame, som enhver sammensætning kan indeholde fra 5 til 10 procent. Gør elementet kompakt, intenst, så det øjeblikkeligt bliver til et skuespil for øjnene, for eksempel på en køkkenø.

Farve anses for at stimulere sult

Farve anses for at stimulere sult

Stole

Barstole som accenter kan være lige så stilfulde med et hvidt køkkensæt, men ikke for intens, men mere sart.. Sikkert et strejf af rødt design vil gøre mad med venner mere lækker.

Barstole som accenter

Barstole som accenter

Skabe

Hvis du er træt af klassisk træ skabe, du kan ændre deres farve ved at male. Det vil være et fedt design, der har personlighed, et lille retro -touch..

Det tilrådes ikke at overdrive det med det: temperamentsfulde møbler suppleres bedst med en neutral væg, for eksempel hvid, creme, beige, med tilføjelse af mange nuancer af træ.

Rød med sort Er moderne, og med grå er det en sjælden, meget effektiv kombination. Hvis du vil blande 2 farver, kan du prøve at parre med lysegrønne, med måde, mod en neutral baggrund..

Rød med sort er moderne

Rød med sort er moderne

Slanke, skinnende røde aluminiumskabe er blevet meget populære på det seneste. Med et strejf af stilfuldt design, med industrielle elementer. Minimalistisk, let at vedligeholde, tidløs, kan være et livslangt valg.

Skinnende, intens skarlagenrød inspirerer til en teknisk stemning, mens bordeaux giver et kongeligt, elegant touch. Under alle omstændigheder giver denne farve køkkenet en værdig nuance, der ikke kan ignoreres..

En lys accent i dit hjem

En lys accent i dit hjem

Da den har reel kraft inden for farvepsykologi og reklame, fremkalder rødt, der bringes ind i køkkenet, undertiden associationer med Coca-Cola og chilipeber. V kombineret med de rigtige teksturer fungerer det med alt fra industrielle til retro -designs.

Hvis du elsker det og tager risikoen for at indrette eller dekorere dit køkken med denne farve, så får du glamourøse overflader, der vil stimulere samtale og appetit..

Møbel

Som vi alle ved, er køkkenet et godt eksempel på modulopbygget design. Det vil betyde, at vi altid vil blande, sammenligne designs med hinanden, da deres størrelser ofte svarer. Her er nogle tips til at lege med usædvanlige møbler:

 • kirsebærrød lak på skabene tilføjer et moderne præg. Og hvis du har en grå beton bordplade og et gulvbelægning, der afspejler overfladen, så vil det reflektere godt, påvirke;

Rødt køkkendesign i lyse farver: Farven magi, der påvirker vores opfattelse af interiøret (115+ fotos) Rødt køkkendesign i lyse farver: Farven magi, der påvirker vores opfattelse af interiøret (115+ fotos)

 • Brug accenter med et sort og hvidt farveskema for at give dit køkken et retro look. Find røde retter, gryder til dette;
 • når der er et ønske om raffinement, gå efter burgunder, mahogni eller dæmpet burgunder. Du kan balancere dem med lys krom, et elastisk stof. Hvis du ikke vil bryde den raffinerede rytme i det mørkerøde køkken, bronzeudstyr, kobber inventar i stedet for krom.

Denne farve fremhæver energi og skaber varme, unikke opholdsrum. Der er mange måder at give et moderne køkken et unikt touch, også med denne ekstravagante farve..

Rødt køkkendesign i lyse farver: Farven magi, der påvirker vores opfattelse af interiøret (115+ fotos) Rødt køkkendesign i lyse farver: Farven magi, der påvirker vores opfattelse af interiøret (115+ fotos) Rødt køkkendesign i lyse farver: Farven magi, der påvirker vores opfattelse af interiøret (115+ fotos)

Skabe, små dekorationer, vægge – uanset om de er accent eller solide – ser godt ud med en række andre farver og nuancer. Rødt bestik, reoler eller urtepotter ser fantastisk ud med sort, hvid eller grå toner og instrumenter i rustfrit stål.

Skabe

Med de rigtige komplementære farver, accenter, tilbehør kan rødt på dine køkkenskabe gøre køkkenet til et omdrejningspunkt. Han vil sikre, at det bliver et samlingssted for hele familien i lang tid..

Sådan et køkken bliver et samlingssted for hele familien.

Sådan et køkken bliver et samlingssted for hele familien.

Fordi den er så kraftig, skal du virkelig bruge den i balance med andre farver og tilbehør for den bedste effekt. For store farveområder ser altid overvældende ud, dette gælder især. Røde køkkenskabe med hvide vægge, bordplader suppleret med sorte, stålapparater og trim skaber et varmt, indbydende værelse, men også afslappende. Med den kan du også beslutte dig for en helt futuristisk rumalder med glanslakering og et moderne udsigt over byen.Eller vælg en komplet retro med skinnende skabe, sølvmaskiner.

Mørkerøde skabe med dæmpede grå vægge, bordplader i sort granit, accenter giver dit køkken et klassisk look i høj kvalitet med en dramatisk effekt, ser sofistikeret ud.

Scarlet skabe blandes godt med matchende hvide skabe, hvilket vil give køkkenet et legende, sjovt udseende, latter, god humor.

Røde køkkenskabe med hvide vægge

Røde køkkenskabe med hvide vægge

Moderne laminerede skabe med fladskærm er enkle, men meget stilfulde. Laminat tilbyder en masse variation i dekoration, glans. Det vil være et budget, men fine dining.

Belysning

Sørg for, at belysningen i dit køkkendesign giver den rigtige accent, når du vælger røde skabe. Det spiller en meget vigtig rolle for at bestemme tonen, stemningen, der er iboende i dem. Meget naturligt lys med store plastvinduer, hyppig baggrundsbelysning vil gøre rummet lysere og blødgøre eventuelle hårdere elementer.

Gaslamper vil være passende her, hvilket vil forårsage et varmt lys. Armaturer i rustfrit stål komplementerer perfekt interiøret, ligesom sort, hvidt. Bare sørg for, at lyset er blødt og ikke reflekterer over skabets blanke overflade..

Belysning spiller en meget vigtig rolle for at bestemme rummets tone.

Belysning spiller en meget vigtig rolle for at bestemme rummets tone.

Bemærk, at der er mange forskellige nuancer, der udsender en bestemt tone, holdning. En mørkere rød, såsom kirsebær eller bordeaux, giver et klassisk, sofistikeret look. Den lysere skarlagen fungerer godt for et blanklakeret look. Crimson, burgunder kombinerer det midterste segment mellem dem. Så vælg den skygge, der passer dig, se hvor hurtigt dit køkken vil gnistre med ukontrollabel energi..

Vægge

Selvom rødt ikke er for alle i køkkenet, bør det overvejes, hvis du vil tilføje gnistre, krydderi. Han er normalt forbundet med lidenskab og dens ubehagelige partner, raseri. Men hvad angår mad, er det normalt forbundet med sult. Fastfoodkæder er det bedste eksempel på, som de normalt bruger dem, samt orange, gul.

Rødt køkkendesign i lyse farver: Farven magi, der påvirker vores opfattelse af interiøret (115+ fotos) Rødt køkkendesign i lyse farver: Farven magi, der påvirker vores opfattelse af interiøret (115+ fotos) Rødt køkkendesign i lyse farver: Farven magi, der påvirker vores opfattelse af interiøret (115+ fotos)

Røde vægge i køkkenet vil være et passende valg for de mennesker, der ønsker at være i godt humør og have en god appetit. Denne skygge er meget aktiv fra et psykologisk synspunkt. Det stimulerer centralnervesystemet, øger blodtrykket, appetitten.

Skygger skal harmoniseres med andre farver eller nuancer. Når det bruges i store mængder til indretning, kan det forårsage aggression, irritabilitet, undertiden vrede..

RådDet er bedre at bruge forskellige nuancer, for eksempel kirsebær, granatæble, burgunder, mursten.

Røde vægge fungerer godt for modige mennesker

Røde vægge fungerer godt for modige mennesker

Accentvægge i køkkener kan også være røde, du kan lave dig selv:

 • rød køkkenbordplade;
 • køleskab;
 • tæller;
 • gardiner.

Tapet

Rødt køkkenindretning vil se friskt, originalt ud, hvis det intelligent kombineres med andre nuancer. De mest fashionable farver i køkkendesign er lyserød, dyb burgunder. Scarlet, lysneutrale kombinationer bruges i vid udstrækning til dekoration vægge, gulve. Rødt køkken står perfekt i kontrast til hvidt, beige eller lysegråt til vægindretning.

Rødt køkkendesign i lyse farver: Farven magi, der påvirker vores opfattelse af interiøret (115+ fotos) Rødt køkkendesign i lyse farver: Farven magi, der påvirker vores opfattelse af interiøret (115+ fotos) Rødt køkkendesign i lyse farver: Farven magi, der påvirker vores opfattelse af interiøret (115+ fotos)

Hvis du har et stort køkken, er der ingen begrænsninger for dit valg. Væggene vil visuelt få dit køkken til at se mindre ud. Men vær forsigtig, vælg varme farver..

Lyse eller neutrale møbler ser meget godt ud med lækre fliser eller glas forklæde. Kombinationen af ​​en hvid stenplade med et rødt dekorativt stenforklæde betragtes som en stilfuld kombination.

Et farveskema

Det er en klassisk farve, der traditionelt repræsenterer lidenskab, kærlighed, styrke og endda fare. Og det er uløseligt forbundet med mad. Saftige jordbær, modne tomater, appetitlig pastasauce, flammende chili – det er som en indikator på frisk lækker mad.

For at balancere den rige farve i forskellige stilarter er den normalt parret med forskellige nuancer af neutrale farver, såsom:

 • Grå;
 • Hvid;
 • sort;
 • Brun.

Det kan også blandes med guld, grønt, fuchsia og gult for et eklektisk farveskema.

Kombination af flere farver

Kombination af flere farver

Traditionelle og klassiske køkkendesigner indeholder ofte forskellige nuancer af denne farve og supplerer både Country -stilen og mere sofistikeret design. Træskabe ser godt ud her, møbel og parketgulve, der skaber en hyggelig, varm og indbydende atmosfære.

Et stilfuldt rødt midtpunkt som en ø kan sætte liv i et arbejdsområde og ændre udseendet af et helt køkken, samtidig med at balancen og stilen bevares.

Kombiner rød med forskellige nuancer af neutrale farver

Kombiner rød med forskellige nuancer af neutrale farver

Et tilbehør kan virke som en let vej ud, men det er en god måde at tilføje en varm plet og stimulere energi uden at blive overvældende. Ideen realiseres godt gennem barstole, tekstiler, køkkenredskaber og redskaber..

Valg af farveskema

Da dette er en iøjnefaldende skygge, er det vigtigt at overveje, hvordan det vil fungere med resten af ​​din skematiske. Overvej om koldere (blåere) eller varmere (mere orange) toner i dit rum ville være passende – det afhænger af mængden af ​​lys, du har. Bliv ikke modløs, hvis dit køkken får lidt dagslys, hvor indretningen er temmelig tung.. Farve kan stadig tændes på en smart måde, f.eks. En udtryksfuld baggrundsfarve på hylderne for at fremhæve service..

Rød kan være en lys accent i dit hjem.

Rød kan være en lys accent i dit hjem.

Røde køkkenfarver i skabe, tilbehør, små dekorationer og på vægge passer godt til mange andre farver og toner. Apparater, kuglepenne, stativer eller urtepotter ser fantastiske ud med:

 • hvid;
 • sort;
 • grå blomster;
 • rustfrit stål apparater;
 • vægplader.

Farveelementer skal koordinere med det, du allerede har i dit køkken – apparater, køkkenskabe, tilbehør, små dekorationer, vægfliser og lysarmaturer. Farvekombinationer med smarte farveskemaer med accenter harmonerer dit interiør.

Rødt køkkendesign i lyse farver: Farven magi, der påvirker vores opfattelse af interiøret (115+ fotos) Rødt køkkendesign i lyse farver: Farven magi, der påvirker vores opfattelse af interiøret (115+ fotos) Rødt køkkendesign i lyse farver: Farven magi, der påvirker vores opfattelse af interiøret (115+ fotos)

Rødt og gråt interiør

Grå køkkenskabe ser stilfulde ud i de fleste situationer og hjælper med at balancere rummet. Denne farve komplementerer perfekt den vigtigste, da den fungerer som dens modpol – den afbalancerer “eksplosiviteten” og er i stand til at tilpasse sig enhver stil og rum.

I røde og grå toner

I røde og grå toner

Kombinationen kan bruges til at dekorere et minimalistisk rum, der hovedsageligt består af køligt gråt: her vil en rig farve tilføje hygge.

Sort-hvid-rød kombination

Når du har brug for en spændende, men klassisk farvekombination, skal du kigge efter en blanding af sort, rød og hvid. Trioen kommer med en visuelt engagerende erklæring ved at tilpasse sig et tema, der allerede er til stede i dit hjem. En af de mest dynamiske og fængende designerfarver skaber levende farvekombinationer med sort og hvide udsmykninger. Lille køkkendesign i sort og hvidt ser fedt, usædvanligt og interessant ud.

Sort-hvid-rød kombination

Sort-hvid-rød kombination

Sort rød

I et køkken med mørke farver kan det skære igennem mørket. Tilføj apparater af børstet grå rustfrit stål til et velkomment fokus på øjnene.

Rød og hvid indretning

Køkkendesign i disse toner bringer retrostil hjem og beriger interiøret med en blanding af velkendte, nostalgiske, friske og energiske ideer. Lyse farver ændrer fuldstændig atmosfæren, hvilket gør selv det mindste køkken energisk, festligt og imødekommende..

Retro stil

Retro stil

Farvekombinationer skaber en stærk ubevidst effekt på den menneskelige psyke og ændrer opfattelsen af ​​miljøet. De er så kraftfulde, at de kan forvandle et enkelt, almindeligt interiør til et ekstravagant. Hvide elementer skaber plads, og sammen gør de designet varmt, overraskende og interessant.. Kombineret skaber kombinationen et levende køkkenudseende med et strejf af retrostil, der er behagelig og velegnet til dynamiske mennesker..

Det kulinariske miljø i denne kombination ser energisk og stimulerende ud. Farvekombinationer fremmer bevægelse og fremskynder kroppens stofskifte, gør fødevarer mere velsmagende og mere appetitlige, hvilket får folk til at spise mere.

Hvide elementer skaber plads

Hvide elementer skaber plads

Maden vil smage bedre, hvis bestikket er af denne farve. Men husk også, at det vil stimulere dig til at snack og overprøve mad, når du laver mad. For at forstå denne effekt skal du kontrollere mængden af ​​farver i køkkenet og spisestuen for at skabe et fedt og afbalanceret moderne interiørdesign med retro accenter og charme..

Hvad kan disse farver ellers gøre i køkkenet:

 • gøre værelser mod nord varmere;
 • bringe passion og romantisk atmosfære;
 • ved at styre antallet af farver i designet af køkkenet eller spisestuen, kan du skabe et stilfuldt, usædvanligt og behageligt interiør med charmerende, romantiske, usædvanlige og varme accenter.

Hvide elementer skaber plads

Hvide elementer skaber plads

Denne farvekombination er et kraftfuldt værktøj til et lille køkken. Hvide udsmykninger og accenter kan få et lille område til at virke større og mere luftigt, hvilket viser personlighed og skaber et stærkt udsagn..

Det bliver interessant for dig:

Friskhed og sikkerhed af Green i dekoration: 130+ Fotos af grønt køkken i interiøret. Hvad giver denne naturlige farve?

TOP-15 mest spektakulære stilarter af moderne køkkendesign (210+ billeder)

Corner Kitchen Designs: 175+ fotos af køkkenløsninger

Design af smukke køkkener i Provence -stil: 240+ fotos af moderne dekorationer (vægge, loft, gardiner)

Hvordan vil et hvidt køkken med en hvid bordplade forvandle interiøret? 145+ fotostilarter og varianter af designløsninger

Skabe

Skabe og køkkenredskaber er populære ideer til indretning med disse farver. For at skabe et behageligt og afslappende køkkendesign er det vigtigt at matche farveskemaet med skabe eller køleskab. Disse skabe ser fed ud, de bringer meget energi..

RådPar dem med hvide garderober og møbler i creme og lyse neutrale farver. En anden idé: kombiner lysende rød med lige så revolutionerende og varme nuancer..

Disse skabe ser fed ud

Disse skabe ser fed ud

Moderne køkkener i trendy farver er et lyst alternativ til træ i naturlige brune eller malede skabe i pasteller og lyse neutrale. Da de giver dynamiske rige farver og skaber et varmt og lyst køkkendesign.

Idéer til dekoration:

 • sorte, grå eller hvide køkkenskabe ser smukke ud med tilbehør;
 • sort -hvide farveskemaer med accenter er en fantastisk måde at give designs et charmerende retro -look. Der findes mange forskellige køkkentilbehør på markedet i trendy farver, men du kan starte med redskaber, plantager, køkkenredskaber, en kaffemaskine eller viskestykker i den farve;

Lille og stilfuld mulighed

Lille og stilfuld mulighed

 • en udtryksfuld accentvæg med køkkenskabe eller tapet ser lyst og imponerende ud. Farve accenter, kombineret med køkkenskabe, gulve og loft i neutrale toner, skab et varmt og indbydende køkken;
 • start med tilbehør og se om du kan have køkkenskabe, en accentvæg eller et gulv i den farve. Hold designet enkelt og diskret, da den tone du vælger er ganske kraftfuld og rig;
 • køkkentilbehør er en fantastisk måde at give dit design et unikt udseende;
 • tilføjelse af kunstværker eller små vægdekorationer, der understøtter det overordnede tema, skaber spektakulære vægge på samme måde som maleri.

Dette er en af ​​de farver, der passer til alt! Beige spisestel plus ø -skammel supplerer hinanden godt.

Klassisk stil

Klassisk stil

Det bør dog bruges med måde. Ekspressiv maling eller flise ser imponerende og levende ud. Røde accenter er parret med neutrale gulve, lofter og garderober for et godt look.

Accenter

Lyse accenter i køkkenet, især med en neutral baggrund, vil opleve atmosfæren og lindre kedsomhed. Nogle gange er alt, hvad du behøver, et lille stænk af farve, der øger følelsen af ​​varme uden at gå over bord. Der er flere måder at gøre dette på, og nedenfor er nogle forslag til at hjælpe dig i gang..

Køleskab som en lys accent

Køleskab som en lys accent

Køkkenudstyr. Dette er langt den nemmeste måde at tilføje farve på. For eksempel kan en vase se godt ud og varme op i køkkenet..

Stole. Stole kombineres med et fyrretræsbord og gennemtænkt vedhængsbelysning for at skabe en eklektisk indretning med personlighed. En fed tilgang bringer alle kontrasterende designelementer sammen.

Sofa. Uanset accent det sofa eller supplerer rummets overordnede palet, vil det ligne kunstneriske møbler og dekorationer.

Sofaer supplerer rummets overordnede palet

Sofaer supplerer rummets overordnede palet

Spisebord. Sådan bord vil stimulere appetitten, muntre op, opmuntre til snakkesalighed.

Gardiner. Match dem med hvide, mønstrede, sofaer eller køkkenbordplader. Gardiner tiltrækker opmærksomhed og fokuserer på dig selv. Vælg det bedste stof, du kan finde. Kombiner dem primært med blomster, som ikke genererer meget varme for at opnå klarhed og ikke er for tykke til at have nok naturligt lys.

Gardiner tiltrækker opmærksomhed og fokuserer på dig selv

Gardiner tiltrækker opmærksomhed og fokuserer på dig selv

Spil dem med hvidt og kombiner med resten af ​​køkkenet. Overvej længden af ​​køkkengardinerne.

Plade. I et rent hvidt køkken kan et omdrejningspunkt på en komfur som det fra Bertazzoni se utroligt ud..

DørDør kan være en stor fordel, især i et rummeligt, rent hvidt køkken.

Døren kan også være et højdepunkt i køkkenet.

Døren kan også være et højdepunkt i køkkenet.

Tapet. Tapet kan se fantastisk ud, men kun med omhyggelig brug og rødt tapet vil kun se godt ud, hvis det gøres korrekt.

Rødt forklæde. Det kan være lyst og varmt, men farven bør ikke fange hele køkkenet. Hvis din smag er traditionel, skal du klæde dig ud med et rødt victoriansk forklæde.

Ø. Dette er for dem, der virkelig elsker rød. Sørg for at du elsker ham hårdt nok til at vove sig ind på den røde ø.

Island design mulighed

Island design mulighed

Hjørne. Et rødt hjørne kan definere et køkken, men ikke overvælde det..

Bordplade. En anden idé til ivrige farver er at have en elegant, glamourøs bordplade, og du kan bruge grå skabe til at berolige det lidt..

Skabe. Bland skabe med andre farver, men behold dem Art Nouveau. Ellers gør alle skabe røde.

Sådan indretter du dit gulv med røde fliser?

Uanset om du vil have de orange-røde toner af terracotta eller en brandbils prangende røde nuance, kan du opnå en virkelig imponerende effekt med et flisegulv som dette.. Det vil være forfriskende og energisk, og hemmeligheden her er at lade gulvet tage føringen og være forsigtig med andre farver..

Røde fliser kan bruges som en lys accent

Røde fliser kan bruges som en lys accent

Gentag det ikke på andre store overflader!

Uanset hvor meget du elsker rødt gulv, kan farven ikke kopieres på andre store overflader, f.eks. Bordplader, vægge, møbler og apparater. Det er en stærk farve, der let kan blive overvældet..

Når du kommer ind i køkkenet og ser det “røde hav”, vil øjet ikke bemærke individuelle elementer, herunder gulvet..

Rødt køkkendesign i lyse farver: Farven magi, der påvirker vores opfattelse af interiøret (115+ fotos) Rødt køkkendesign i lyse farver: Farven magi, der påvirker vores opfattelse af interiøret (115+ fotos) Rødt køkkendesign i lyse farver: Farven magi, der påvirker vores opfattelse af interiøret (115+ fotos)

Gentag det med accenter

Ved at tilføje et par små røde accenter vil gulvet dog blive fremhævet. Du kan bruge en kedel eller gryder eller inkludere en ble med rød til vinduer, stole eller servietter. Hvis du har åbent hylder eller skabe med glasfronter, maler bagvæggene røde.

Tilføj andre farver

Hvis du ikke vil have svage løg, skal du tilføje andre farver. Tre vil være tilstrækkelige, og denne regel fungerer godt med mange interiører, især reglen 60-30-10. Dette indebærer brug af henholdsvis 60% af den dominerende farve og 30% og 10% for henholdsvis den anden og tredje farve..

Farven kan ikke gentages på andre overflader

Farven kan ikke gentages på andre overflader

Hvis du ikke har meget vægplads, skal du lade rødt dominere. Trædele, metalbelægninger eller jordfarver af fliser tæller ikke med.. Brug lette neutrale ting som:

 • bronze;
 • Elfenben;
 • Hvid;
 • lysegrå.

Farver som sort, mørkebrun og mørkegrå er meget vanskeligere at fremhæve, men for det meste afhænger resultatet af, hvor meget du vælger at bruge på et element..

Blikket skal rettes opad

Et rødt flisegulv fungerer normalt som omdrejningspunkt, men du vil ikke have, at folk skal stirre på det hele tiden. Hæv fokus med et indrammet kunstgalleri eller en vintage samling af porcelænssamling.

Mulighed for brug af røde fliser i køkkenet

Mulighed for brug af røde fliser i køkkenet

Du kan hænge vedhængslamper af kunstglas over øen eller endda hænge en lysekrone over bordet. Windows bør suppleres med topdetaljer såsom frynser.

VIDEO: Chic interiør i røde køkkener

konklusioner

Rødt bringer levende energi, accenter til køkkendesign og indretning. Krydret, lækker vand, de tilføjer visuel interesse til funktionelt madlavningsinteriør. Køkkenskabe og tilbehør, små dekorationer, vægge i disse farver lyser dit køkken op, inspirerer dig til at tilføje dem til dit design. Du vil elske disse designs, da de fleste af dem er Art Nouveau, ser godt ud med klassiske farver – sort, hvid, grå.