Lille balkon i lejligheden – Sådan udstyres: Stilfuld, smuk, praktisk? 190+ (Foto) Interiører med dekoration

Lille balkon i lejligheden - Sådan udstyres: Stilfuld, smuk, praktisk? 190+ (Foto) Interiører med dekoration

Lejligheder med en lille balkon er ikke ualmindelige i vores land. Og der kan ikke gøres noget ved det – husene i den gamle fond med små altaner er ikke mindre end nye bygninger med smarte balkoner. Og folk lever også i dem. Hvis du indtaster dette “også”, i stedet for at have ondt og dræbe dig selv, kan du vise din fantasi og gøre en almindelig altan, fyldt med affald og ikke nyttig, til et interessant og meget nyttigt sted. Alt mere detaljeret senere i artiklen..

Hvor starter vi?

Det første trin i dette er at bringe altanen i korrekt stand:
 • Rengøring. Inden du udfører designbragder, skal du smide alt unødvendigt ud fra balkonen og overføre alt, hvad du har brug for et andet sted. Børst spindelvævene fra loftet, mopp gulvet, børst væggene med en støvbørste.
 • karakter. Forlader balkonen tom og ren, skal du inspicere den. Hvad er tilstanden på gulvet og betonpladen nedenunder? Er der nogen revner, smuldrer de? Hvordan er væggenes tilstand? Er belægningen normal på dem, er der revner, huller og lignende defekter? Hvordan går det med loftet? Ikke flyder, ikke truer med at kollapse på dit hoved? Og selvfølgelig, hvad med vinduerne? Findes det overhovedet eller er der en åben altan? Hvordan håndterer de i så fald termisk isolering??
 • Reparation. Hvis loftet lækker, skal det repareres. Hvis der er revner i pladen, skal de tætnes. Hvis vinduerne er af træ og blæser ud af dem, skal de udskiftes.

Lille altan design

Lille altan design

Når de prioriterede problemer er løst, kan du stoppe og inspicere altanen med et kritisk blik. Hvordan vil du se det næste gang? To løsninger.

Altanen kan være:
 • Åben. Hvis du bor i et varmt klima (f.eks. Et sted i Krasnodar), og du sjældent har naturkatastrofer som snefald, behøver du ikke bruge penge på ruder. Så vil det være muligt at arrangere noget som et observationsdæk på balkonen, hvor du kan drikke kaffe, se på stjernerne eller læse i den friske luft. I dette tilfælde behøver du ikke længere at gøre noget – rengør, sæt en betinget rækkefølge, og du kan tænke over stilen.
 • Lukket. Hvis du bor i Sibirien og vinteren kommer i oktober, vil en åben altan selvfølgelig ikke passe dig. Derfor har du brug for endnu et trin – for at isolere det. Du kan invitere specialister til dette, du kan klare dig selv, det vigtigste er, at selv om vinteren er det varmt og behageligt.

Lukket mulighed

Lukket mulighed

Hvad du bedst kan lide bestemmer, hvilket resultat du kan få, og hvad du bruger det til..

Brug af åbne altaner

De åbne altaner har en ejendommelig charme, der minder om Paris og Roms gader. Du kan bruge dem på tre hovedområder..

Have

En lille have på din egen lille altan er en stor pacificerende hobby for mennesker i alle aldre. Børn kan visuelt blive vist i det, hvordan planternes livscyklus ser ud, voksne kan slappe af efter arbejde, ældre mennesker kan begynde at dyrke, for eksempel tomater.

En glimrende løsning til et behageligt tidsfordriv

En glimrende løsning til et behageligt tidsfordriv

At dekorere en have på en åben balkon indebærer følgende elementer:
 • Gryder. Der er tre sorter. Disse er enten aflange kunstige senge, hvor du kan plante frøplanter, eller klassiske krukker, hvis design kan vælges efter smag, eller vægpotter, der kan hænges på hver side af indgangen..
 • Grydelap. Monteret på balkonen udefra – hvis du andre steder kan plante planter, ser blomster bedst ud her. De vil ses nedenfra, fra gaden, og de vil se godt ud.
 • Hylde for værktøjer. Bedre at gøre det rigtigt på balkonen – det vil være ubelejligt at gå til lejligheden for dem hver gang. Kan fastgøres til væggen, eller kan placeres på gulvet, efter din smag.
 • Planterne selv. Som regel er det blomster eller grøntsager, der tolererer det russiske klima godt og kan leve en hel sæson udenfor uden problemer. Glem ikke, at det ikke vil være muligt at efterlade dem på balkonen om vinteren, medmindre de er specielt designet til overvintring udenfor. Derfor skal du i hjemmet finde et sted til dem på forhånd..

Det er smukt, når der er mange blomstrende planter

Det er smukt, når der er mange blomstrende planter

En sådan balkon kræver ingen stilistiske forbedringer. Det er nok at forny malingen på væggene, på gulvet og på gelænderne, omhyggeligt arrangere æskerne med blomster og eventuelt sætte en klapstol i det frie rum.. Mere er ikke påkrævet – selve det grønne ser meget smukt ud, du behøver ikke at dekorere det yderligere.

Sted til hvile

Det er altid rart at have en kop te udendørs, spise morgenmad eller bare sidde og kigge på de forbipasserende herunder. Og ingen vil forhindre dig i at gøre det hele på en åben balkon med elegant og komfort..

Et sted at slappe af og en kop kaffe

Et sted at slappe af og en kop kaffe

Det kræver ikke så meget for dette:
 • Siddepladser. Det kan være en stol, en lænestol eller endda en lille. sofa – du kan vælge efter smag og tilbøjeligheder.
 • Bord. Det var der, hvor man lagde koppen. Det kan være hvad som helst, men små foldeborde passer normalt bedst på altaner..

Du kan lægge på gulvet tæppe, hæng en krukke på gelænderet på beslagene og plant blomster i den. Stilistiske lækkerier er heller ikke særlig nødvendige – det eneste, der skal til, er at bringe møbler ind i huset til vinteren..

Tæppe på gulvet for komfort

Tæppe på gulvet for komfort

RådHvis du ikke har lyst til at spilde tid på at bringe møbler ind og tage dem tilbage, kan du købe en stol og et bord designet til et sommerhus. De kan være af plast eller metal, med et enkelt design og stor pålidelighed..

Den største fordel ved den åbne altan er, at det ikke er et separat værelse. Det behøver ikke at være møbleret, så det passer til enhver stil, da placeringen alligevel får det til at se godt ud..

Vi bruger gryder på beslag

Vi bruger gryder på beslag

Lukkede altaner er en helt anden sag.

Brug af lukkede altaner

En lukket altan, selv den mindste, er et separat rum, der har brug for stilistisk dekoration, designløsninger og en kreativ tilgang.

Den første ting at gøre for at sikre alt dette er at vælge den rigtige stil.. Du kan bruge en af ​​dem, der bruges oftest, eller du kan ud fra dem finde eller finde på noget mere originalt.

Lukket altan type

Lukket altan type

Loft

En ideel løsning til en lille altan, som besluttes at blive til en stue, hvor du kan spise eller tage imod gæster. Det giver dig mulighed for at organisere godt et smalt rum, gøre det behageligt, smukt, interessant.

Loftsdekoration kræver følgende elementer:

 • Materialer. I betragtning af at loftet blev født i Amerika, i fabrikkens lokaler, der er givet for menneskers liv, skal materialerne være passende. Loft lys, med bjælker. Vægge lavet af dekorative mursten (hvis dit hus oprindeligt er mursten, så meget desto bedre), kan de delvist pudses. Efterlad en betonbelægning på gulvet eller dæk linoleum under betonen.
 • Farver. Loft – det er grå beton, røde mursten, hvid plaster. Blandt hovedfarverne er der ingen lyse, men de går godt sammen..
 • Møbel. Uanset hvilken rolle det resulterende rum vil spille, skal møblerne være lavet af læder og metal, der ligner et kontor. Ser godt ud bardisk, lavet af en vindueskarm, med barstole. Slet ikke værre – en læder lænestol, hvor du kan slappe af behageligt.
 • tilbehør. Åben kommunikation fungerer som tilbehør (husk på dette, og når du leder elektricitet, lad et par ledninger være i øjnene), indviklet graffiti på væggen, små nips, der viser ejerens smag. Du kan tilføje friske blomster.
 • Lys. Helt åben, hvis den er naturlig. Kunstig skal laves med små spotlights..

Loft stil

Loft stil

Resultatet vil selvfølgelig være langt fra “kanon” loftet, hvilket indebærer rummelighed, højt til loftet, store værelser. Men det vil stadig være spektakulært og smukt.

RådDu skal bare ikke lave en altan i loftstil, hvis resten af ​​din lejlighed er lavet i en af ​​de klassiske stilarter. For stærk vil resultere i dissonans.

Vær opmærksom på lejlighedens stil, når du dekorerer altanen

Vær opmærksom på lejlighedens stil, når du dekorerer altanen

Minimalisme

Minimalisme fantastisk til en lille altan, da den giver dig mulighed for at bruge rummet intelligent, og på grund af de lyse farver virker det mere rummeligt. Det minimalistiske grundprincip er mådehold. Hvis du ikke kan sætte noget på balkonen, behøver du ikke at lægge det.

Minimalistisk stil

Minimalistisk stil

Minimalisme har følgende design:
 • Materialer. Nogen. Lys træ, tynd trælignende plast eller lyse farver fungerer godt. Men du kan indtaste glas, metal, naturligt sten-, endda siv.
 • Farver. Minimalisme har lyse farver – hvid, creme, mælkeagtig, lys træfarve eller lysegrå. Nogle gange kan lysere nuancer af lysere farver bruges – gul, rød, blå.
 • Møbel. Uanset hvad du ønsker som et resultat, skal møblerne være lette, ikke for store. Hvis stolen er tynd, lavet af metal eller træ. Hvis en sofa, så med let polstring, uden armlæn. Enkelhed, mådehold – jo færre møbler, jo bedre kan du bare lægge en madras på gulvet.
 • tilbehør. I minimalisme bruges de praktisk talt ikke. Ingen fotos, figurer eller andet. Du kan lægge en levende blomst i en gryde på vindueskarmen.
 • Lys. Naturlig – roll up gardiner eller persienner, de passer bedst. Kunstig – indbygget, lille plet inventar.

Til en altan er rullegardiner eller persienner velegnede.

Til en altan er rullegardiner eller persienner velegnede.

Den lille altan, udført i den korrekte minimalisme, ser større ud end den egentlig er. Og på grund af det faktum, at vinduerne i den optager de fleste vægge, forstærkes denne følelse kun..

RådDet er ikke værd at bruge minimalisme til at dekorere et kontor – få mennesker har mangel på tilbehør, der forårsager et uhæmmet lyst til at arbejde. Men til afslapning er det mere end egnet. Især hvis du gør det skab med bøger.

Skabe til det væsentlige

Skabe til det væsentlige

Det bliver interessant for dig:

Køkkendesign med balkon (100+ fotos): Vi er til forening af rummet!!!

240+ Fotos af indretningsmuligheder til balkonen: Gør-det-selv smukt interiør

85+ fotos af DIY -apparater til tørring af tøj på balkonen: Bøjle, Lianas, reb. Hvilken mulighed at vælge?

Balkondekoration i Khrushchev: 225+ (Foto) – Ideer til at lave smukke designs

Altan design med garderobe – vi sparer plads i lejligheden (165+ fotos). Sådan laver du en smuk garderobe med dine egne hænder?

Arabisk

En prætentiøs, lys arabisk stil til en balkon er ideel på grund af det faktum, at den stadig ikke er rodet med genstande. Selv i et lille rum kan det se godt ud.. Dens attributter er som følger:

 • Materialer. Helst naturlig – plastik vil bestemt ikke se ud. Men mørkt eller lyst træ og endnu mere lyse mosaikfliser vil se godt ud.

Lille balkon i lejligheden - Sådan udstyres: Stilfuld, smuk, praktisk? 190+ (Foto) Interiører med dekoration Lille balkon i lejligheden - Sådan udstyres: Stilfuld, smuk, praktisk? 190+ (Foto) Interiører med dekoration Lille balkon i lejligheden - Sådan udstyres: Stilfuld, smuk, praktisk? 190+ (Foto) Interiører med dekoration

 • Farve. Den arabiske stil elsker lyse farver – ikke prangende, men stadig iøjnefaldende. Det er skarlagen, guld, azurblåt, snehvidt, smaragd. Traditionelle arabiske mønstre ser godt ud.
 • Møbel. I det mindste. Ideelt set et tykt tæppe og puder med kvaster på gulvet, hvor kære gæster inviteres til at slappe af. I hjørnet kan du sætte et lavt bord, hvor du kan sætte lækkerier eller en vandpibe, når der kommer gæster..
 • tilbehør. Vindklokker på loftet, farverigt tæppe på gulvet, lille lampe med et vokslys – kunstnerisk, lavet af metal. Du kan sætte et par vaser, en figur. Det vigtigste er, at rummet ser hyggeligt og ikke rodet ud..
 • Lys. Lamper, der simulerer stearinlys og lysgardiner på vinduerne. Af skønhed kan de dekoreres med kvaster – som på puder..

Med et strejf af arabisk stil

Med et strejf af arabisk stil

Røgelsesbrænderen passer godt ind i interiøret, og deres lugt er sødlig, behagelig.

RådDen arabiske stil er velegnet til en altan, hvor børn vil lege. De burde helt sikkert lide følget fra “Tusind og en nat”.

Eco

Dette er også en minimalistisk stil, men med en reference til dyrelivet. Hvis du vil lave et drivhus på balkonen, vil det passe som aldrig før – men du kan også lave et hvilested i det..

Øko - minimalistisk stil med en brise af naturen

Øko – minimalistisk stil med en brise af naturen

Dens attributter er som følger:
 • Materialer. Naturlig. Du kan tage et let træ, du kan bruge mere originalt rør eller rotting. Fortynd med maling, så resultatet ikke ligner en sauna – eller med gips.
 • Farve. Naturlige farver. Forskellige nuancer af træ, grøn i forskellige nuancer, bløde nuancer af gul, rød er tættere på Brun.
 • Møbel. Det er ønskeligt fra naturlige materialer, og ikke fra træ, men fra dem, der kan væves. Liggestole, stole. Passer perfekt til eco rattan hængestol – den kan hænges i hjørnet og læses i den. Ønskelige borde er også flettet.
 • tilbehør. Flettemåtter ser godt ud i stedet for tekstiler, en række figurer, der efterligner primitiv kunst, maleri i form af enkle plantemønstre.
 • Lys. Der er stokgardiner på vinduerne. Kunstigt lys – gerne en lille gul bordlampe. Du kan bruge lysestager og vokslys, så længe de ikke har en chance for at vælte.

Supplerer med det nødvendige tilbehør

Supplerer med det nødvendige tilbehør

En række charme i ånden af ​​primitiv kunst passer godt ind i miljøet. Drømmefanger, trævindklokke, lerperler hængende fra loftet, keramik. Det hele ser interessant og naturligt ud..

RådEco ser fantastisk godt ud, hvis du fylder rummet med nips, tilbehør, sjove småting. Men det er meget vigtigt at bevare balancen og ikke overdrive det, ellers vil det ikke være muligt at vende om på balkonen.

Det vigtigste er ikke at overdrive det

Det vigtigste er ikke at overdrive det

Små tricks

Selvfølgelig er der mange flere stilarter, og mange af dem er velegnede til små altaner. Men ved de fire i eksemplet kan du få en ide om, hvordan designideen bevæger sig, når det kommer til små rum, og begynde at forfine den selv.

Du behøver kun at kende et par små hemmeligheder til dette:

 • Jo mindre rummet er, jo mere lys skal det have. Lyse nuancer af farver, konstant åbne vinduer giver en følelse af rummelighed, selvom balkonen i sig selv er lille, og du ikke rigtig kan vende om på den.
 • Spejl. Giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet. Det placeres normalt på endevæggen, det skal være lige så højt som en person. Eller du kan dekorere loftet med spejlfliser – det vil se originalt, interessant ud.
 • Tapet. De giver dig mulighed for at skabe følelsen af, at vinduerne nær balkonen ikke er langs den ene væg, og ikke engang tre, men generelt overalt. Du kan tage enhver tegning, fra en indviklet abstraktion til fortsættelsen af ​​landskabet, der kan ses i vinduerne.
 • Accenter. Korrekt placerede accenter giver dig mulighed for at flytte opmærksomheden fra rummets størrelse til hvordan det er indrettet. I et lyst minimalistisk interiør skal du placere en lys blomsterpotte, hænge et billede eller et fotografi. Lad dem vække interesse.
 • Farver. Lys, som allerede nævnt, skal de også kombineres med hinanden. Til dette bruges enten en nuance med samme farve eller kontrastfarver. Kontrast er mere interessant og dynamisk, det er vanskeligere at tage fejl af en nuance af samme farve..

En uovertruffen klassiker

En uovertruffen klassiker

Udover generelle tips er der også tips til indretning af et bestemt rum..

På en lukket altan kan du arrangere en have:
 • Den bedste stil er øko og lignende, de vil skabe følelsen af, at du ikke gik ud på altanen, men ind i et rigtigt drivhus.
 • Gryderne skal have samme farve, fremstillet af samme materiale. Hvis de har en tegning, skal den passe til det generelle tema..
 • Gryderne kan placeres på gulvet, hænges på væggene og placeres på vindueskarmen. Det vigtigste er, at alle farver har nok farve..
 • Blandt gryderne kan du placere en egenskab af en rigtig have – en lommelygte eller for eksempel en lille keramisk havefigur.

Kreative ideer til udsmykning af et arbejdsområde

Kreative ideer til udsmykning af et arbejdsområde

Det er bedre at lægge noget på gulvene, der vil være let at rengøre. Køb lamper, der er egnede til varmeværker, og anbring dem, så de ikke forstyrrer passagen. Det er bedre at nægte tæpper, tage vaskbare gardiner.

På en lukket altan kan du arrangere et kontor:
 • Den bedste stil er loft eller klassisk, som engelsk. Mere lys, mere naturlige materialer. Pladsen skal optimeres.
 • Skrivebordet er normalt placeret nær endevæggen, hvor det er praktisk at nærme sig det.
 • Hylder med de nødvendige bøger, papirer, tilbehør er placeret enten over bordet eller på den modsatte væg, hvor de er lette at nå.
 • Belysning fremhæver skrivebordet – det er både smukt og funktionelt, da det er sundere at arbejde i god belysning.
 • En god løsning ville være at installere termoruder både på de indvendige vinduer og på de ydre. Som et resultat vil du under arbejdet få et tilstrækkeligt støjniveau – det vil sige næsten fuldstændig fravær af det..

Studér i en moderne lejlighed

Studer i en moderne lejlighed

Kontoret tillader tilstedeværelse af tekstiler (gardiner er især relevante, hvis du bor i stueetagen), søde nips og velkendte egenskaber på arbejdspladsen.

Det er ikke værd at overbelaste det, men du skal ikke være bange for at lægge for mange ting. Balancen findes normalt intuitivt..

På en lukket altan kan du arrangere en fortsættelse af køkkenet – en slags stue:

 • Af stilarterne er loftet og lignende bedst egnet. De efterlader nok plads til dem, der ønsker at spise udendørs..
 • I stedet for et bord bruges normalt en vindueskarm, men hvis det er vigtigt for dig, at der lige præcis er et bord, kan du få det til at folde eller folde. Sådanne strukturer fylder ikke, og hvad angår komfort er de på ingen måde ringere end et rigtigt stort bord.
 • Stole ser godt ud, hvis de er barstole – og de fylder mindre..
 • Et vægskab vil helt sikkert komme godt med – du kan putte bestik, krydderier brugt til måltider og andre nyttige småting i det.

Smukt interiør i et lille værelse

Smukt interiør i et lille værelse

Et tæppe, friske blomster, mere ledig plads – og nu ser stuen, der ikke kan sidde fast andre steder, godt ud og giver dig mulighed for at spise roligt og beundre udsigten.

På en lukket altan kan du arrangere et rekreationsområde:

 • I enhver stil, selvom det på arabisk er særlig behageligt at ligge på broderede puder.
 • Møbler kan være alt – lige fra en madras på gulvet til en hængende rottingstol.
 • Tekstiler kan også være enhver.
 • En god løsning ville være at lave en lille garderobe til bøger eller andre egenskaber ved et behageligt tidsfordriv..

Siddeområdet kan indrettes i forskellige stilarter

Siddeområdet kan indrettes i forskellige stilarter

Lille balkon i lejligheden - Sådan udstyres: Stilfuld, smuk, praktisk? 190+ (Foto) Interiører med dekoration Lille balkon i lejligheden - Sådan udstyres: Stilfuld, smuk, praktisk? 190+ (Foto) Interiører med dekoration Lille balkon i lejligheden - Sådan udstyres: Stilfuld, smuk, praktisk? 190+ (Foto) Interiører med dekoration

Lille balkon i lejligheden - Sådan udstyres: Stilfuld, smuk, praktisk? 190+ (Foto) Interiører med dekoration Lille balkon i lejligheden - Sådan udstyres: Stilfuld, smuk, praktisk? 190+ (Foto) Interiører med dekoration

VIDEO: Gør en lille altan hyggelig og behagelig

konklusioner

At lave et ekstra værelse ud af balkonen er en god idé, selvom du skal gøre en indsats, bruge tid og penge. Det er trods alt bedre at have et separat kontor eller et særligt siddeområde end en standard lille altan, som blot bruges til at opbevare alt unødvendigt og ikke giver glæde..