Kitchen Bay Windows – Incredible Design Art (115+ interiørbilleder)

Kitchen Bay Windows - Incredible Design Art (115+ interiørbilleder)

Karnappedesignet i karnapperne passer ind i ethvert stilistisk koncept for at bringe dit hjem i harmoni med naturen. Start dit bekendtskab med karnapperne med vores artikel. Alle relevante oplysninger med et fotogalleri i vores artikel herunder.

Indholdet i denne artikel:

Anvendelsesmåde

Et karnap er et vinduesrum, der stikker fremad fra husets hovedvægge og danner en bugt i et rum med et firkantet eller polygonalt layout.. Disse vinduer findes normalt i ældre bygninger og bruges også i moderne hjem. Der er forskellige måder at bruge dette rum på. Du kan simpelthen lade dem stå tomme for at tilføje mere boligareal eller gøre dette til et behageligt arbejdsområde, hyggeligt hjørne eller noget andet..

Et karnap er et vinduesrum, der stikker fremad.

Et karnap er et vinduesrum, der stikker fremad.

Hemmeligheden bag det åbne og luftige rum begynder ofte med en overflod af naturligt lys. I køkkenet tjener karnapper en dobbeltrolle og tilføjer belysning samt et interessant arkitektonisk element til rummet. Det hyggelige område kan bruges til forskellige formål, fra morgenmad til vinduespladser.

Karder er en fantastisk måde at oprette en niche i et indvendigt rum, der måske bare er tomt, hvis du ikke beslutter dig for at gøre mere. Indretningsarkitekter ved, hvordan man maksimerer nytten af ​​disse fantastiske lommer, men vi vil have, at du har lidt inspiration lige ved hånden, og derfor vil vi vise dig nogle virkelig nyttige ideer..

Disse vinduer findes normalt i ældre bygninger.

Disse vinduer findes normalt i ældre bygninger.

Uanset om du har brug for mere lagerplads, ekstra siddepladser eller bare noget praktisk potentiale, har vi en løsning til dig lige her, så kom ind og kig.!

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Køkkendesign med balkon (100+ fotos): Vi er til forening af rummet!!!

Typer af karnapper til køkkenet

Selvom karnapper produceres i flere stilarter, har de alle en ting tilfælles: de stikker uden for husets ydervæg. Overhængsvinduer dekorerer rummet med en overflod af naturligt lys og giver interessante arkitektoniske detaljer. Dette look giver flere fordele i køkkenet ud over dets æstetiske appel, herunder ekstra plads, ekstra siddepladser og et behageligt område til dyrkning af urteurter..

Fremragende mulighed for at installere en niche i det indre rum

Fremragende mulighed for at installere en niche i det indre rum

Traditionel

Et sandt karnap består af tre tilstødende vinduespaneler, der stikker ud fra væggen. Sidevinduer er i en vinkel, og det midterste er parallelt med væggen. Det midterste vindue er normalt fast. Hver side leveres som skærm eller dobbeltbladet stil. Karnapperne bruges ofte som sæde. Placering af køkkenet bord ved siden af ​​karnapperne gør det muligt at bruge indbyggede siddepladser på den ene side.

Niche til karnap

Nichen har små sideruder i en vinkel på 90 grader til midten, der effektivt danner et rektangel. En niche kan have en i midten eller flere centrale vinduer. De kan være dybere end traditionelle karnapper. Interiøret bruges ofte som en indbygget bænk til siddepladser eller opbevaring.

Disse vinduer fylder køkkenet med lys

Disse vinduer fylder køkkenet med lys

Halvcirkelformet

Denne slags karnap danner en blød kurve i stedet for skarpe hjørner, hvor hvert vindue er identisk. Det betegnes almindeligvis som en 4-stråle eller 5-stråle, afhængigt af antallet. Ligesom et traditionelt karnap er vinduerne i midten fastgjort, mens sideruderne stadig har mulighed for at åbne og lukke. De har også sæder. Et halvcirkelformet karnap findes normalt i traditionelle hjem, mens nicher er mere almindelige i moderne hjem..

Havevindue

Havevinduer er normalt placeret direkte bag køkkenvasken. Dette karnap er meget mindre end de andre tre typer. I stedet for et indvendigt sæde har et karnap i vinduet normalt en midte hylde. Små planter som friske urter kan placeres på den nedre afsats og på hylden. Toppen af ​​havvinduet er dækket af glas for at give planterne ekstra lys. Som med alle typer åbner og lukker sidevinduer normalt.

I grønt og hvidt

I grønt og hvidt

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Design af et lille køkken i Khrushchev: 190 + Fotos af virkelige og praktiske layouter

Fordele og ulemper ved et karnap

Karnapperne er en af ​​de dyreste vinduesinstallationer til køkkener. Selvom dette ikke bør være en ulempe, da hvert køkken har brug for vinduer, kan det være vigtigt for alle, der ombygger eller bygger et nyt køkken..

Stigningen i installationsomkostningerne skyldes i høj grad deres overordnede størrelse og designkrav for at sikre det rigtige niveau og support.

Klassisk stil

Klassisk stil

RådSørg for, at din entreprenør forstår budgettet, og også kender reparationsgrænserne for dit hjem, og om designet understøtter denne type..

De giver panoramaudsigt, tillader brug af eksternt lys og giver også mere plads pr. Optagelser. Her er nogle fordele og ulemper fra eksperterne ved installation af karnapvinduer.

Fordele. Værditilvækst

Karnapper tilføjer elegance til Hus. Uanset om de har et klassisk udseende eller understøtter moderne funktioner, er karnapper en garanteret værditilvækst. Karmvinduer vil også tilføre lidt ekstra kvadratmeter til hjemmets samlede størrelse, hvilket også vil øge prisen..

Tilføj elegance til dit hjem

Tilføj elegance til dit hjem

Tilføjelse af plads til køkkenet

Da karnapper er en fremspringende vinduesform, tilføjer de ofte op til en meter til det eksisterende rum..

Vinduesbunden kan bruges som ekstra plads til køkkenredskaber, dyrkning af urter eller til en mere stilfuld boligindretning.

De har en tendens til at være bredere end et standardvindue og give visuelt større dybde og bredde til køkkenrummet..

Giv panoramaudsigt

Giv panoramaudsigt

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Køkkendesign: 130+ fotos – nye varer fra 2017 for enhver smag

Øget naturligt lys / ventilation

Størrelsen på karnapper forstørrer ikke kun rummet visuelt, men giver også mere naturligt lys i rummet. Disse vinduer har også øvre åbninger, der slipper frisk luft ind.. Ved at eliminere direkte vindtolerance tillader de samtidig luft at passere frit.

Panoramaudsigt

Husejere, der har køkkener, der åbner ud mod et skov- eller strandlandskab, kan have stor gavn af disse typer vinduer. De tilføjer den perfekte ramme om at slappe af og få mest muligt ud af køkkenet..

Tillad brug af eksternt lys

Tillad brug af eksternt lys

Ulemper. Design funktioner

Ved installation af et karnapvindue kræves præcision. Strukturen skal opretholdes under hele installationen. Stålunderstøtninger bør bruges selv under måling. Støtte lejerum skal være fuldt understøttet både inden for og under strukturen.

Hjem bøjer ofte og hænger, når de ældes, og hvis vinduet ikke er installeret korrekt, kan dette føre til, at vinduet knuses..

Visuelt øge pladsen

Visuelt øge pladsen

Kan ikke gøre det selv

Nogle vinduesinstallationsprojekter kan udføres alene eller med minimal entreprenørstøtte. Karvinduer er mere komplekse, idet de kræver nøjagtige målinger og professionel brug af støttebjælker og understøtningskonstruktioner. Hvis selv den mindste fejlberegning foretages, garanterer det katastrofe og ekstra udgifter fra lommen for at løse problemer..

Overdreven naturligt lys

Selvom du måske lige har læst fordelene ved, at karnapper giver vidunderligt naturligt lys, kan der også være nogle problemer her..

Lad dig beundre udsigten

Lad dig beundre udsigten

Hvis et vindue er installeret med den forkerte filtertype på glasset, kan det i høj grad påvirke tilstedeværelsen af ​​solstråling i dit hjem..

Dette kan få den indvendige temperatur i køkkenet til at ændre sig, hvilket vil lægge mere stress på dit split -system end nødvendigt i sommermånederne.. Den samme faktor vil bidrage til fjernelse af varme i vintermånederne. Selvom solcreme typen af ​​glas er dyrere, vil det vise besparelser på elregninger..

Smukt, lyst køkken

Smukt, lyst køkken

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Køkkeninteriør kombineret med stue (180 + fotos): Design tricks og placeringshemmeligheder

Vanskeligheder med indretning

Mens karnapper giver mere plads til at lave din egen stil i køkkenområdet, kan det til tider være svært at vælge den rigtige indretning..

Afhængigt af dit vindues overordnede form og dets bue kan det være svært at tilføje gardiner eller give privatliv på en anden måde.. Måske har du også brug for en professionel dekoratørs tjenester..

Hvid spiseplads

Hvid spiseplads

Ideer til karnapper i køkkenet

Karvinduer, som et arkitektonisk træk, er ofte slående i deres udsmykningsmuligheder. Den ekspansive størrelse og form gør dem til et tomt lærred til alle former for designer accenter. De er især vigtige for indretningen af ​​rummet bag køkkenet håndvask, fordi de er placeret, hvor du bruger meget tid. De er ret lette at få adgang til for at opnå visuel charme og karakter. Så tag et kig på listen herunder og beslut dig for, hvilken af ​​disse ideer der passer til dit hjem..

Levende planter og urter

Drage fordel af masser af naturligt lys, og brug en karnap til at vokse og vise alle slags potteplanter.

Rummeligt køkken til et landsted

Rummeligt køkken til et landsted

RådVælg planter med forskellige højder for at give gruppen visuel interesse og brug dem, der er egnede til den mængde sollys, de vil modtage hver dag for at opnå optimal vækst..

Harmoniser samlingen ved at placere dem i konceptuelle, farverige gryder, der passer godt til køkkenets indretning og farveskema.

Karmvinduer i lette rottingfarvede nuancer til et mere naturligt udseende. Fyld området med planter ved at tilføje en stor funktionel gryde med aromatiske urter i midten af ​​sammensætningen for at dekorere blomsterhaven i en praktisk stil..

Kitchen Bay Windows - Incredible Design Art (115+ interiørbilleder) Kitchen Bay Windows - Incredible Design Art (115+ interiørbilleder) Kitchen Bay Windows - Incredible Design Art (115+ interiørbilleder)

Kitchen Bay Windows - Incredible Design Art (115+ interiørbilleder) Kitchen Bay Windows - Incredible Design Art (115+ interiørbilleder)

RådVed at lægge urter på vindueskarmen i køkkenet kan du høste friske urter til madlavning fra dit køkken.

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Køkkendesign med bardisk (220+ fotos) – Evnen til at skabe et smukt og moderne interiør

Farmaceutiske banker

Opret et aftageligt vitrineskab i køkkenrummet ved hjælp af klare apoteksglas. Vælg en række størrelser, former og højder for at øge interessen for kompositionen. Skift indhold afhængigt af sæsonen. Fyld krukker med raffia, tørre blade og falske mini græskar i efteråret.

Det er svært at finde tilbehør til sådanne vinduer.

Det er svært at finde tilbehør til sådanne vinduer.

Læg falske bær og tørret grønt kristtorn i krukker i vintersæsonen med festlige bånd. Springdåser kan accentueres med kunstige fuglemineder og harpiksæg.

RådFremhæv krukker med tørrede blomster eller kunstige frugter om sommeren. Tilføj naturfarvede romanske nuancer til toppen af ​​vinduerne for at skabe en baggrund for forskellige farver og temaer.

Elegante lys

Fremhæv et elegant hvidt køkken med en samling hvide og fløde stearinlys på karthylden bag vasken.

RådBrug hvide lysestager i forskellige stilarter og størrelser. Hvid vil forene de forskellige stilarter for et luksuriøst look.

Giver elegance

Giver elegance

Øverst placeres lysestager med elektriske stearinlys, der fungerer på en timer. Bekvemmelighed og sikkerhed fra opgraderede batterilys er særligt velegnede til køkkenområdet. De kan også tilføje et blødt natglød til dit køkken, selvom du ikke er i rummet. Tilføj en Ikea -papirbold ovenpå for et blødt og luftigt look. Tilføj nogle dekorative glassten til flere lysestager for ekstra interesse.

Bare vindue

Hvis du kan lide tanken om en barskitse, skal du dekorere glasset, mens du bevarer dit privatliv med vinduesfilm. Vinduesfilm fås i forskellige farver, stilarter og mønstre. Brug for eksempel rød vinduesfilm med snoede linjer eller vinduesfilm, der ligner farvet glas eller gravering.. Du behøver ikke særlige færdigheder for at installere vinduesfilm. Mål vinduet, skær vinduesfilmen ud og “indsæt” den i karnapvinduet.

Solide vinduespladser

Solide vinduespladser

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Køkkenlayout i et privat hus: 175+ fotos af forskellige stilarter, farver og hygge

Karnap som siddeposition

Karder har en del vinduesrammer og stikker ud fra væggene – i de fleste tilfælde giver dette en siddeplads – en populær idé i moderne indretning. De har været i designverdenen i lang tid, men designere forsøger stadig at lave mere unikke, inspirerende hjem med dem..

Den korrekte siddeposition omfatter flere faktorer:

  • ansøgningssted
  • korrekt stil;
  • farvekombination.

Fransk stil

Fransk stil

Et køkkenvindues sæde er en populær, hyggelig tilføjelse, der kan gøre dit drømmekøkken til virkelighed for venner og familie.. Og selv på roligere dage har du et dejligt og afsondret læse- og afslapningshjørne, der også bliver en del af den åbne livsstil. Smart, praktisk og smuk tilgang, tag et kig på disse køkken sidde ideer.

Små og stilfulde lænestole

Ja, solide vinduespladser, der lader dig dovent indhente en eftermiddagslur, er imponerende, men ikke alle har vi nok køkkenplads til at spare på sådan en ekstravagant tilføjelse. For dem, der ikke kun sparer plads, men også ressourcer, er dette den rigtige løsning til et lille karnap med integrerede opbevaringsskuffer.

Hjælper med at skjule retter, du normalt ikke bruger

Hjælper med at skjule retter, du normalt ikke bruger

Dette vil ikke kun give dig et behageligt sted at slappe af i køkkenet, men det vil også hjælpe dig med at skjule redskaber, som du normalt ikke bruger.. Det kan også bruges som et afslappende hjemområde eller til en lille morgenmad med et klapbord.

Et lille vinduesplads kan også give en fin kontrast til væghylderne og køkkenskabet..

Iørefaldende puder, siddestoffer bringer også teksturelle ændringer i rummet, hvis træ dominerer, flise og metallisk. Uanset om du bruger den til børn eller som en god snakkekrog, er en lille stol i køkkenet altid praktisk..

Siddende stof bringer teksturelle ændringer i rummet

Siddende stof bringer teksturelle ændringer i rummet

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: 220+ fotos af nyt køkkendesign 9 m2: funktionelt og lakonisk design

Farvekompagnement

Et vinduesplads er ikke bare en funktion, du kan bruge det til at hæve din overordnede stil.

Da de fleste moderne køkkener har tendens til at være draperet i neutrale nuancer såvel som masser af hvidt, kan et vinduessæde let passe ind i denne ordning med livlige sæsonfarver..

Hyggeligt spiseområde

Hyggeligt spiseområde

Alt fra dække over og puder op til belysningen over vinduet kan let ændres med den kommende sæson og tendenser for at gøre køkkenet til en frisk indretning. Denne idé til køkkenindretning er økonomisk og praktisk og bestemt en af ​​de nemmeste at implementere.

Moderne tilgang

Køkkener fungerer i stigende grad som rummelige samlingsrum for hele familien, som også giver en overgangszone mellem indendørs og udendørs luft. Stort vindue i hjørnet af køkkenet med udsigt over baghaven eller træet veranda, er nu mere almindelig i moderne køkkener. Fra enkle vinduespladser i træ til luksuriøse designstykker, der skaber illusionen om et værelse i et rum, der er mange måder, du kan opnå dette på..

I beige toner

I beige toner

Middagszone

Spiseborde er aldrig gode nok, hvor du vil have dem, og kræver mere gulvplads, end du havde tænkt dig..

RådPrøv at installere det i en niche i karnapvinduet, og du får en dejlig bonus i form af gratis kvadratmeter. Du kan endda lave en vinduesbænk til udskiftning af en af ​​stolene..

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Friskhed og sikkerhed af grønt i dekoration: 130+ Fotos af grønt køkken i interiøret. Hvad giver denne naturlige farve?

Gardiner til karnapper

Der er flere steder i vores huse, der af en eller anden grund virker meget svære at dekorere. Ja, karnapper kan virke som en god idé med det naturlige lys, de slipper ind i et rum, men når det kommer til at finde dækning til dem, kan du blive fristet til at lade dem stå tomme..

Reception område

Reception område

Hvordan vælger man en ramme til karnapper, så den matcher vinduet og ikke mister lys? Det viser sig, at der er et par ideer, der ikke ser ud som om de kom ud af et palæ fra sidste århundrede.. Her er nogle ideer til bevidst at dekorere dine køkkenvinduer:

  • Bambus gardiner Er nu et populært valg til vinduesbeklædninger. Brug en rulle til hvert niveau for at spare ekstra plads og fuldstændigt privatliv. De vil være en god tilføjelse til dit køkkenvindue..
  • Mønstrede romerske nuancer Er en anden god idé til et køkkenvindue. At vælge et legende mønster er en uventet måde at bringe lidt sjov til dit rum, og da du alligevel skal købe gardiner, har du mulighed for at blive kreativ..

Moderne stil

Moderne stil

  • Tiered gardiner giv rummet et strejf af luksus – en fantastisk mulighed for udsøgt design. I stedet for at vælge hvide romanske nuancer, indram hjørnerne med lange gardiner i dit yndlingsstof. Dette tilføjer den tilføjelse, du ledte efter.
  • For mere traditionel tilgang til vinduesbehandlinger, overvej at vælge praktisk persienner. De hjælper dig med at justere mængden af ​​lys og privatliv, du har brug for..
  • Persienner Er en smart idé til køkkener med en række forskellige, herunder metal, plastik og træ. De kan vippes for at give mere eller mindre lys og ekstra privatliv og er lette at rengøre. Til en grøn hjørneide i et karnap er lodrette persienner praktiske, men kan se lidt daterede ud. Rullegardiner vælges ofte for et moderne look..

Køkkenvinduer kræver en let hånd, når det kommer til gardiner. Tunge mørke gardinpaneler fungerer ikke på de fleste køkkenvinduer, da de er for formelle og blokerer værdifuldt lys.

Kitchen Bay Windows - Incredible Design Art (115+ interiørbilleder) Kitchen Bay Windows - Incredible Design Art (115+ interiørbilleder) Kitchen Bay Windows - Incredible Design Art (115+ interiørbilleder)

Nogle husejere vælger at lade deres køkkenvinduer være helt blotte, mens andre pynter dem. I stedet for at lade dem stå tomme, kan du pynte dem med farvede vinduer eller endda arkitektoniske detaljer..

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Farven magi, der påvirker vores opfattelse af interiøret: Design af et rødt køkken i lyse farver (115+ fotos)

Produktion

Overvej dit privatliv, når du designer et karnap. Hvis du f.eks. Bor i et isoleret område, behøver du ikke bruge nogen form for vinduesbeklædning.. Store vinduer lader naturligt lys strømme frit ind i rummet og tilføjer et dekorativt præg til dit køkken.

VIDEO: Hyggeligt design med karnap