Indretning af badeværelset med kunststen: Håndvask, bordplade, hylder. Egenskaber ved brug af materialet

Badeværelsesdekoration med kunststen

At dekorere et badeværelse med kunststen er et nyt originalt alternativ til de sædvanlige keramiske fliser. En overflade færdig med sten ser altid luksuriøs, rig og sofistikeret ud. Desuden beskytter materialet pålideligt rummet mod fugt og skimmelsvamp. Det bedste sted at placere sådant materiale ville være et badeværelse eller et kombineret badeværelse..

Egenskaber ved brug

Vægge beklædt med granit, marmor eller onyx ser ædle ud. En mere overkommelig mulighed er brugen af ​​kunststen, som har en meget rig palet af nuancer. Agglomeratmateriale kan efterligne strukturen af ​​enhver natursten, så du kan finde den ønskede nuance. Takket være kunststen kan du skabe en følelse af en sammenhængende overflade uden sømme og samlinger.

Kunstig stenbehandling er udstyret med ikke kun dekorative muligheder. Dette materiale bruges til at lave møbler til:

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Badeværelsesdesign i et træhus (200+ fotos): DIY -efterbehandling (loft, gulv, vægge)

Typer af efterbehandling sten materialer

For at skabe et badeværelsesinteriør kan du bruge enhver form for kunststen.. Følgende stentyper har vundet popularitet:

Kunststen - et alternativ til keramiske fliser

Kunststen – et alternativ til keramiske fliser

 • Hakket med uregelmæssigheder – Nogle gange kan denne model have skarpe kanter. Det bærer en enorm dekorativ funktion, det ser meget interessant ud på væggene, men installationen af ​​en sådan belægning må stole på af specialister.
 • Savet – har glatte, jævne snit. Derfor er det meget lettere og mere bekvemt at arbejde med det end med et fliset look. Med en sådan sten vil interiøret altid se ædelt og elegant ud..
 • Natural er et naturligt materiale fra forskellige sten. Det gør interiøret virkelig smart og dyrt..
 • Imitation er den mest populære type, som i udseende muligvis ikke adskiller sig fra naturlige racer, afhængigt af den valgte sort..

Interessant dekoration med dekorative småsten

Interessant dekoration med dekorative småsten

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Badeværelses lameller: 4 trin til et fejlfrit resultat. DIY installation

Anbefalinger til design af badeværelset

Når du vælger en kunstig sten, skal du altid huske, at dette materiale skygger for rummet og gør det dystert. Derfor er det nødvendigt at tænke på forhånd om rummets fremtidige belysning..

Af en lampeloft er måske ikke nok. Personen vil have følelsen af, at han er i en stensæk. Derfor er det bedre at oprette belysning på flere niveauer, der lyser alle de mørke hjørner i badeværelset..

At vende mod mørk sten på badeværelset er upassende. Rummet kan ganske enkelt blive til en krypt, især hvis det er lille. Hvis du virkelig kan lide den sorte sort, er det tilrådeligt at kombinere den med den lette, hvilket giver fordelen ved sidstnævnte.

Nogle gange kan væggenes mørke farve modsvares af kontrasten mellem de lyse elementer i gulv- og loftsbeklædninger., møbel eller blikkenslagere.

Det er nok at arrangere en væg

Det er nok at arrangere en væg

For at gøre murværk og interiør mere behageligt badeværelse, i dette rum skal du placere gryder eller krukker med grønt planter. Palmer og tropiske plantetyper ser godt ud på badeværelset, som er velegnede til en fugtig atmosfære. Du kan prøve at placere en efterligning af planter i høj kvalitet i et stenbad.

I små badeværelser i flere etager huse brug ikke materialet til at dekorere hele rummet. Det er nødvendigt at tildele til denne lille zoner værelser. De kan være gulvet, en del af væggen, badeværelsesbeklædning, færdig vask, niche -dekoration og andre..

Helt stenvægge i et lille rum ser ofte ikke meget æstetisk tiltalende ud. Hvis der er et sådant behov for efterbehandling, skal du vælge lette materialer. Det er tilrådeligt at vælge blanke overflader, så de visuelt kan udvide rummet..

Det er meget vigtigt at følge reglen om materialekompatibilitet. Hvis det ikke lykkes at kombinere efterbehandlingsmaterialer, ser rummet visuelt mindre ud, end det faktisk er..

Hyggelig mulighed med pejs

Hyggelig mulighed med pejs

Luksuriøse kongelige suiter på badeværelset kan laves ved hjælp af marmor eller granit murværk. Til dette skal du vælge fliser i neutrale nuancer eller pastelfarver..

For at udvide lokalerne bruges hjørne bordplader, badekar, hylder i kombination med et roligt let design.

Kvartsagglomerat vælges til badeværelset på grund af dette materiales evne til at tilvejebringe en flad, glat overflade uden samlinger, sømme og samlinger. Derfor kan sådant materiale placeres på gulvet for at implementere interessante designløsninger eller skabe effekten af ​​et selvnivellerende gulv..

Brug kvartsagglomerat

Brug kvartsagglomerat

Arbejdsregler

For at gøre badeværelsets interiør vellykket og perfekt kan du bruge følgende regler til at kombinere kunststen:

 • Forøgelse af antallet af lyskilder. Selv lyse sten nuancer absorberer lys og reducerer belysningsniveauet i badeværelset. Derfor skal lyset tilføjes.
 • Den mørke type skal skiftes med lyse materialer..
 • I meget snævre rum anbefales det ikke at bruge sådan dekoration, da det tilføjer dysterhed, men dette gælder ikke for badeværelses VVS..
 • Det er altid nødvendigt at huske en følelse af proportioner, når du bruger dekorativ sten, for ikke ved et uheld at gøre badeværelset til en slags hule.
 • En korrekt spillet grov sten på væggene kan blive et højdepunkt i rummet. Det skal blødgøres med sarte detaljer, glatte former af interiørartikler..
 • De levende er i perfekt harmoni med stenen planter, som skaber en atmosfære af dyreliv på badeværelset. Lyden af ​​vandgennemstrømning, stenoverflader og grønt løv kombineres for at give en person energi og give ægte afslapning og hvile.
 • Efterligning af natursten er i perfekt harmoni med træoverflader. Men når du vælger en sådan finish til et badeværelse, skal du sørge for, at træet har en særlig imprægnering med beskyttelse mod vand.

Hule illusion

Hule illusion

RådDekorativ sten kan kombineres godt med både naturlige og kunstige materialer, afhængigt af dens type. Det kan med succes kombineres med spejle og metal.

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Badeværelsesdesign og dekoration med plastpaneler 110+ fotos – En hurtig og billig måde at dekorere på

Positive efterbehandlingskvaliteter

På trods af at dekorationsmateriale er meget billigere end naturmateriale, har det en ret høj pris i forhold til andre former for finish.. Imidlertid er dens omkostninger begrundet i talrige positive egenskaber:

 • materialets originalitet
 • fugtbestandighed, beskyttelse mod fugt og skimmelsvamp;
 • holdbarhed, slidstyrke;
 • evnen til at modstå betydelige belastninger og mekanisk belastning; modstandsdygtighed over for skader;
 • lav varmeoverførselskapacitet
 • fraværet af en radioaktiv baggrund, som ofte kan forekomme ved valg af en natursten;
 • tilstedeværelsen af ​​et beskyttende lag;
 • enkelhed og tilgængelighed af pleje og betjening.

Kan gå godt med naturlige materialer

Kan gå godt med naturlige materialer

Dekorationen af ​​badeværelset med kunststen kan være anderledes:

 • vægdekoration er en klassisk måde;
 • dekorere et gulv eller loft er en fed idé;
 • en stadig mere populær løsning er fremstilling af møbler og sanitetsartikler.

En lang række varianter af dekorativt materiale gør det muligt at implementere enhver designidee. Mange producenter af møbler og sanitetsartikler, der beskæftiger sig med kunststen, kan gennemføre specialprojekter. Du kan selvstændigt tænke over badets og vaskens design, komme med bordpladens form og gøre dit badeværelsesinteriør stilfuldt og individuelt.

Vægdekoration er den klassiske måde

Vægdekoration er den klassiske måde

Sådan vælger du en kunstig sten?

Når du vælger et materiale, skal du først og fremmest se på dets udseende. Dens forside skal være fri for chips, ridser eller revner samt børstemærker. Tilstedeværelsen af ​​buler eller buler på overfladen er tilladt, men de må ikke være mere end 5 mm.

RådDet er altid nødvendigt at blive styret af prisen i valget. Dette materiale har en høj pris, så når du ser en lav pris, skal du helt sikkert bede sælgeren om et kvalitetscertifikat. I mangel af et sådant dokument risikerer du at erhverve materiale af lav kvalitet og kortvarig..

En ny nuance – ved første øjekast kan produkter fremstillet af dekorativ sten virke ens. Nogle gange er det meget svært selv for en specialist at skelne billigt falsk fra et produkt af høj kvalitet visuelt..

Derfor kan kun ledsagedokumenter tjene som en garanti for kvalitet. Produkter fra store virksomheder med et velkendt navn er normalt mærket på bagsiden, hvilket også betragtes som en garanti for kvalitet..

I beige toner

I beige toner

Med hensyn til arter skal du vælge en sten, der vil være i harmoni med resten af ​​dekorationen eller interiørartikler. Når du vælger en sten af ​​lyse nuancer til badeværelset, ser interiøret ædel og sofistikeret ud..

Mørke farver gør interiøret stramt og lakonisk. Men at gå over med en mørk farve får rummet til at se dystert ud. Den stiplede type sten hjælper med at maskere vandstriber. Og på hvide overflader vil ridser være mindre mærkbare.

Bad

Det største element på badeværelset er selve badekarret. Selv denne egenskab kan være fremstillet af kunststen.

Den monolitiske stenblok vil gøre interiøret specielt, klart anderledes end resten. Desuden kan den oprettes i henhold til individuelle designs.. Processen med at bruge et sådant bad bringer fremragende taktile fornemmelser og giver også psykologisk lettelse, gør atmosfæren speciel..

Kunstigt materiale egner sig godt til forarbejdning. Derfor kan du skabe de mest utrolige baddesigner fra dine egne projekter. Selvom der er et stort udvalg af forskellige originale og usædvanlige modeller til salg.

Materialet egner sig godt til forarbejdning

Materialet egner sig godt til forarbejdning

Disse bade har mange fordele. Ud over de anførte er der et andet overbevisende argument til fordel for stenslanger. Denne idé er relativt ny, den er endnu ikke stødt ofte på og har ikke haft tid til at blive kedelig..

I første omgang er dette materiale en meget plastisk masse, som består af kvartssand eller granitflis, katalysator og polyesterharpiks. Denne kombination gør det muligt for materialet at tage absolut enhver form før det hærdes. Producenter har allerede købt specialudstyr til dette formål. Når materialet hærder, går det igennem slibningsstadiet og yderligere behandling.

Et kunstigt stenbad har følgende egenskaber:

 • usædvanligt udseende og interessant form;
 • lav evne til at overføre varme – hjælper med at opretholde temperaturen længere;
 • belægning med beskyttelse mod bakterier;
 • produktet ikke har brug for yderligere support
 • har god lydisolering.

Dette materiale er en meget plastisk masse.

Dette materiale er en meget plastisk masse.

RådDu kan bruge en kunstig sten til at dække badekarret. For at gøre dette er en speciel kasse bygget op omkring et almindeligt badekar, som er klistret over med fragmenter af sten..

Vasker

Håndvaske i sten er kendetegnet ved en kombination af skønhed og høj holdbarhed. En lang række farver giver dig mulighed for at vælge en række forskellige ting, der passer til enhver indstilling. Vasker kan laves i absolut enhver form.

Håndvaske i sten har en speciel gelcoat -belægning, der beskytter overfladen mod slid. Derudover bliver overfladen under det beskyttende lag helt glat uden porer.

De er kendetegnet ved en kombination af skønhed og høj styrke

De er kendetegnet ved en kombination af skønhed og høj styrke

Der er sådanne typer skaller afhængigt af formen:

 • firkant;
 • rektangulær;
 • rund;
 • oval.

Farven på sanitetsartikler kan også variere:

 • dræn er skabt med efterligning af natursten kvarts marmor i beige, pink, brune nuancer;
 • der er dræn lavet af sten i standardfarver til sanitetsartikler – hvid og sort;
 • produceret skaller lyse nuancer – rød, gul, blå.

Interessant skalform

Interessant skalform

Håndvaske er opdelt efter typen af ​​vedhæftet bordplade:

 • Gulvstående – har en støtte i form af ben eller et stativ og tillader højdejustering. Gulvversionen kan monteres på en piedestal, skab med hylder.
 • Vægmonterede modeller er lette og lette, fastgjort til væggen med ankre. Befæstelseselementer kan laves, inden væggene efterbehandles under reparationen eller efter det, afhængigt af arbejdstypen.
 • Hjørnevaske i støbt sten kan være af enhver type og kan vægmonteres eller placeres på et stativ.
 • Håndvaske integreret i bordpladen er et kontinuerligt lærred uden sømled og overgange mellem bordpladen og vasken.

Interessant, firkantet form

Interessant, firkantet form

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: 2017 moderne mode lille badeværelsesdesign – hvad du behøver at vide?

Badeværelse bordplade

Forskellige hylder, skabe og bordplader kan gøre badeværelsesrummet funktionelt nok. Valget af sidstnævnte er simpelthen enormt, ikke kun til køkkenet, men også til badeværelset..

Det er værd at vælge enhver form for bordplader til badeværelset på grund af deres fordele samt let vedligeholdelse af belægningen.. Bordpladen i kunstig sten er yderst resistent over for kemikalier.

Smuk, let bordplade

Smuk, let bordplade

Oftest er badeværelsets bordplader fremstillet af følgende typer kunstige materialer:

 • Kvartsagglomerat – den er baseret på kvartschips med tilsætning af polyesterharpiks og pigmenter. Mønsteret kan minde om naturlig granit eller marmor. Materialet er i stand til at modstå selv høje temperaturer og er ikke bange for kontakt med varme genstande. En sådan bordplade vejer dog ret meget..
 • Akryl sten – det mest egnede materiale til at skabe bordplader på badeværelset. Det er et materiale baseret på akrylharpikser med tilsætning af pigmenter og mineralfyldstoffer. Det kan bruges til at skabe sømløse designs i absolut enhver form med en glat, porefri overflade.
 • Marmor – materiale med tilsætning af naturlige marmorflis og polymerforbindelser. Den kunstige marmor har en homogen overflade og en meget høj densitet. Det kan gives enhver nuance, der matcher designet.

Har høj kemikaliebestandighed

Har høj modstandsdygtighed over for kemikalier

Varianter af bordplader i sten

Alle eksisterende bordplader kan opdeles i flere typer:

 • Solid et-plan plan, der er velegnet til praktisk opbevaring af forskellige ting på badeværelset. Det kan indeholde tilføjelser i form af holdere, kroge. Håndvask i denne version er sådan set forsænket i den..
 • En bordplade med en håndvask placeret ovenpå er passende, når ejeren af ​​et sådant badeværelsesindretning er vant til at vaske fra vasken. Eller kan lide at bruge håndvasken som en beholder til forskellige vandmanipulationer.
 • Bordplade med det meste af overfladen forbeholdt vasken. Kæmpe håndvaske i fuld længde er ideelle til store familier eller offentlige rum. Nogle gange er de også designløsninger og fremstilles efter individuelle ordrer..

Bordplade med top håndvask

Bordplade med top håndvask

 • Bordplade på flere niveauer med en eller flere forsænkede håndvaske. For at gennemføre en sådan idé bør der være nok plads på badeværelset. Derfor bruges denne multi-level idé oftest i offentlige latriner såvel som i familier med små børn..
 • Hjørneindretning af bordpladen – i dette tilfælde er overfladen lavet på bestilling. Bordpladen kan have en ikke-standard eller rektangulær form, enhver anden, erklæret af kunden. Perfekt til lukkede badeværelser og giver mulighed for funktionel brug af den tilgængelige gulvplads.

Badeværelse væg dekoration

At vælge en kunstig sten til badeværelset vil være en klog beslutning ikke kun med hensyn til design, men også med hensyn til praktisk.. I et rum med høj luftfugtighed er der altid en trussel om skimmelsvamp, bakterielle svampe.

Kunstig sten vil pålideligt beskytte væggene mod enhver form for skade. Han vil ikke være bange for vand eller stænk. Efter en gang at have foretaget en reparation af høj kvalitet ved hjælp af kunststen, kan du glemme dette ord for badeværelset i årtier.

Dette materiale vil pålideligt beskytte væggene mod enhver form for skader.

Dette materiale vil pålideligt beskytte væggene mod enhver form for skader.

Materialet er klar til at tjene i meget lang tid uden at miste skønheden i dets udseende og dets originale egenskaber. Vægge med kunststen kendetegnes ved deres udholdenhed. De er i stand til at modstå forsænkede skabe, hængende hylder, nedhængte lofter og enhver anden struktur.. Den kunstige finish har et meget stort farveskala, så absolut alle ideer kan bruges, når du opretter et design..

Sten på gulv og loft

Materialet er fremragende til gulve, da det kendetegnes ved dets holdbarhed og styrke. Du kan vælge forskellige typer og farver af materialer afhængigt af rummets stil. Gulvet kan dækkes med en slags marmorplader, småsten eller stenmosaik..

For eksempel til stil loft et groft materiale bruges til at skabe effekten af ​​en ru sten.

For fans af den ridderlige æra vil ideen om at beklæde loftet med en sten passe. At vælge ældre og ru materialer kan resultere i en original effekt. Designet af et værelse med et stenloft vil fylde rummet med middelalderens atmosfære eller ligne at være i en hule.

Velegnet til gulvbelægning

Velegnet til gulvbelægning

Du kan delvis lægge loftet ud med en sten, ikke over hele overfladen, men i separate zoner. For eksempel i et brusebad eller en badniche.

Vælg ikke et materiale, der er for tungt i udseende samt et mørkt materiale, for ikke visuelt at sænke lofterne og gøre rummet dystert.

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Moderigtigt badeværelsesdesign uden toilet (+100 fotos) – Skønhed kombineret med komfort

Ideer til badeværelse i sten

Til inspiration kan du bruge flere eksisterende ideer:

 • Valget til fordel for cementskalaen i badeværelsesdekorationen gør stemningen i dette rum maskulin og brutal. Dette design, med placeringen af ​​et stort spejl og detaljer, der matcher farven i hovedfarven, minder mere om stilen minimalisme.
 • Imiteret marmor kombineret med sofistikerede møbler og inventar tilføjer badeværelset en sofistikeret stemning. Kombinationen af ​​marmor med sorte blanke overflader og hvide detaljer vil se harmonisk ud. Denne teknik forbedrer skønheden i marmor..
 • Kombination af træ- og stenvægsdekoration.

Interessante farver

Interessante farver

 • Marmor i beige og brune nuancer gør rummet varmt og hyggeligt. Når det kombineres med glasoverflader, bruserdøre, gør materialet rummet rummeligt og vægtløst.
 • Finish-look er en fantastisk måde at skabe et miljøvenligt badeværelse på. Du kan bruge imiterede småsten i kombination med mange grønne planter i krukker eller bambusdekorationer.
 • Det mørkegrå materiale passer perfekt til ungdomsstilarter. Udseendet af en muret mur vil tjene som en glimrende baggrund for at placere lyse plakater i stil med popkunst og tilbehør i den moderne stil..
 • For fuldstændig harmoni med naturen på badeværelset kan du bestille stenslanger, formet som flodsten. Produkter har normalt afrundede kanter, hvilket gør deres udseende meget usædvanligt og interessant..

Rustik stil

Rustik stil

 • Tilføj luksus til dit interiør med marmorvaske oven på bordpladen.
 • En interessant løsning til væggene vil være en sten mosaik.
 • På en fri væg over badeværelset kan du placere stenpaneler eller et billede af abstraktion på stenplader.

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Små badeværelsesfliser (150+ designfotos): Den optimale kombination af stil og indretning

Kompatibel med interiørstilarter

Kunststen har et ædelt design, og mangfoldigheden af ​​dens sorter giver dig mulighed for at gøre dette materiale universelt og passe ind i enhver interiørstil. Du kan prøve en af ​​disse stilarter i dit badeværelsesdesign:

1Loft – indebærer brug af murværk eller ru, ubehandlet agglomerat på væggene. Sandsten gulv, sten møbler vil passe ham. Selvom du kan bruge materialet så meget som du kan lide på loftet, bør visse detaljer give øjnene lidt hvile fra en sådan finish.. Loft stil

Loft stil

2Rokoko, imperium, barok – stilarter, der er indbegrebet af prangende luksus. Derfor vil det være passende for dem at vælge en marmor- eller granitfinish, helst af strenge former. Det skal have en blank glans. Massive stenartikler tilføjer interiøret udtryksfuldhed – det kan være et badekar, håndvask, skab, bidet. Barok stil

Barok stil

3Techno, hi-tech – de kombinerer bytendenser og brugen af ​​moderne materialer. Derfor vil sådanne interiører passe ind i et kvartsagglomerat, behandlet ved hjælp af moderne teknologier, med kantede eller strenge former.. Hi-tech stil

Hi-tech stil

4Moderne kombinerer glatte linjer og naturlige materialer. Derfor ville det være passende at bruge de fleste typer sten af ​​lyse nuancer her. Og modulære stenpaneler vil være upassende her, da de har den korrekte form. Austere konturer og lige linjer passer ikke godt til denne stil.. Art Nouveau

Art Nouveau

5Minimalisme – for denne stil er det passende at vælge naturlige nuancer af sten samt teksturer, der ligner naturlige klipper. Blanke overflader, solid sten VVS vil være passende. Minimalistisk stil

Minimalistisk stil

6Ethno-stil – i den er det nødvendigt at bruge en sten af ​​naturlige former som en dekoration praktisk talt uden forarbejdning. En vild sten udlagt med primitivt murværk ser godt ud. Indretningen skal suppleres med grønne stueplanter.. Øko stil

Øko stil

 • Klassisk stil indebærer en kombination af grundlæggende trim med træ. Valget af objekter med strenge former, for eksempel rektangulære eller ovale, vil også understrege det..
 • Værelser i moderne stilarter kan omfatte ikke-standardgenstande samt lyse farver og kontrasterende kombinationer i dekoration og tilbehør..
 • Etnisk, nautisk stil – du kan vælge dem afrundede badekar.

Klassisk stil

Klassisk stil

RådFor ikke at overbelaste interiøret med sten, vil det være nok at bruge det som de rigtige accenter. Rhinstenens atmosfære får sin egen karakter og stemning.

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Muligheder for efterbehandling af badeværelsesfliser (175+ fotos). Vi skaber et design, der vil blive husket

Pleje af kunststen

For at stenbeklædning, VVS eller møbler skal holde længe, ​​skal de plejes omhyggeligt..

Indretning af badeværelset med kunststen: Håndvask, bordplade, hylder. Egenskaber ved brug af materialet Indretning af badeværelset med kunststen: Håndvask, bordplade, hylder. Egenskaber ved brug af materialet Indretning af badeværelset med kunststen: Håndvask, bordplade, hylder. Egenskaber ved brug af materialet

For at gøre dette kan du bruge følgende tip:

 • Kalksten – en trofast ledsager af badeværelser, fjernes fra overfladen af ​​den kunstige marmor ved hjælp af et sammensat rengøringsmiddel. Produktet påføres overfladen af ​​vægge, gulve, håndvaske, badekar, efterlades i et par minutter og vaskes derefter af med vand.
 • Til nødrensning af produkter er eddike 2,5% egnet. Det påføres også på særligt snavsede områder i 1-2 minutter, hvorefter det vaskes af med vand..
 • Til rengøring af overflader og genstande skal der bruges universelle rengøringsmidler, der ikke indeholder slibende partikler..
 • Efter rengøring af plastmaterialet tørres overfladen tør.
 • Til rengøring må du ikke vælge børster med metal eller stive børster eller svampe med en høj grad af slidstyrke..
 • Undgå at tabe tunge genstande på stenfinishen; det er også kontraindiceret at skære noget på overfladen af ​​materialet.
 • Undgå pludselige temperaturændringer på grund af materialets følsomhed.
 • Hvis der forekommer mærkbare ridser, kan du slippe af med en sådan defekt ved at slibe med sandpapir. Der påføres også en særlig sammensat sammensætning på overfladen, som derefter gnides af.
 • Hvis der vises en chip, vil det være nødvendigt med mere komplekse reparationer. Det er nødvendigt at lime et stykke sten til det oprindelige sted med akryllim. Fugen skal slibes omhyggeligt.

Indretning af badeværelset med kunststen: Håndvask, bordplade, hylder. Egenskaber ved brug af materialet Indretning af badeværelset med kunststen: Håndvask, bordplade, hylder. Egenskaber ved brug af materialet Indretning af badeværelset med kunststen: Håndvask, bordplade, hylder. Egenskaber ved brug af materialet

Indretning af badeværelset med kunststen: Håndvask, bordplade, hylder. Egenskaber ved brug af materialet Indretning af badeværelset med kunststen: Håndvask, bordplade, hylder. Egenskaber ved brug af materialet Indretning af badeværelset med kunststen: Håndvask, bordplade, hylder. Egenskaber ved brug af materialet

VIDEO: Vi bruger sten til efterbehandling af badeværelset