Indbygget garderobe på gangen. Rumorganisationsordninger og indhold + 170 FOTOER af design og ideer

Skydeskabe i gangen

Skydeskabe i gangen

Traditionelt var skabet på gangen udelukkende tiltænkt et sted for frakker, jakker og andre vejrrelaterede genstande. Tiderne har dog ændret sig.

I dag er der på gangen i mange huse og lejligheder en overraskende mængde ting, der ikke er relateret til frakker, hatte eller paraplyer..

Sportsartikler, strygebrætter, støvsugere, sidste års julepynt, et dusin ekstra forlængerledninger – listen over, hvad der er i vores skabe, ser nu ud til at blive ved og ved..

Hvis dette beskriver dit skab på gangen, så lad os prøve at organisere rummet ordentligt og sætte tingene i orden på gangen..

TOP 5 måder at organisere plads i omklædningsrummet

Garderobe synes altid at være overfyldt med rod. Organisering af sko, frakker, tasker, hatte og vanter kan hjælpe med at reducere dit morgenrus.

Rummelig garderobe på gangen

Rummelig garderobe på gangen

1

Brug kroge

En garderobe fuld af bøjler er altid et rod. Disse frakker vil aldrig hænge pænt! Udskift bøjlestangen med et krogsystem.

Denne tøjmulighed ser meget mere ud pæn og funktionel. Derudover er både børn og voksne mere tilbøjelige til at hænge deres frakker på en krog end på en bøjle.

Udskiftning af bøjler med kroge

Udskiftning af bøjler med kroge

Du vil blive overrasket over, hvor mange organisatoriske problemer der kan løses med enkle små kroge..

For at fjerne rod i dit skab skal du kun opbevare de beklædningsgenstande, du har brug for i den aktuelle sæson, ved at placere dem nær din hoveddør. Resten kan opbevares andre steder, fordi de ikke bruges dagligt.

2

Organiser skoopbevaring

Det er mere bekvemt at gemme kun ting fra den aktuelle sæson i skabet.

Det er mere bekvemt at gemme kun ting fra den aktuelle sæson i skabet.

Fjernelse af genstande fra gulvet fjerner øjeblikkeligt det visuelle rod. På den anden side skaber sko kastet til bunden af ​​skabet øjeblikkeligt kaos..

Prøv at installere skillevægge til opbevaring af dine sko. Dit morgenrus vil blive stærkt lettet, når du finder begge par sko pæne og lette at få adgang til..

Opbevaring af sko

Opbevaring af sko

Tilføj skounderlag, hvis du har børn, eller brug plastkasser til dette formål. Under alle omstændigheder, når du strukturerer bundniveauet i dit skab, ændres dets udseende betydeligt..

3

Brug hver tilgængelig centimeter

Brug af døren som et andet opbevaringsrum vil tilføre dit skab betydelig plads. Brug indersiden af ​​skabsdøren til at fastgøre hængestænger med kroge eller andre fastgørelseselementer til den.

Rummelig garderobe til dine ejendele

Rummelig garderobe til dine ejendele

Placering af lommer, poser eller endda bare en hængende skoholder vil give et alternativt opbevaringsrum til små ting..

4

Tilføj hylder, hvor du kan

Skab mere plads til skuffer og sko ved at tilføje hylder og åbninger, hvor der tidligere var tomt. Se efter et sted i nærheden af, hvor du normalt holder din frakke for at placere din nye hylde..

Enkelt skab til det væsentlige

Enkelt skab til det væsentlige

Ideelt set vil ekstra opbevaring være placeret øverst og nederst i skabet, hvilket skaber et mere funktionelt sted til opbevaring af sko og andre genstande..

5

Skift farve på kabinettet

Mal kabinettets indvendige vægge i en ny usædvanlig farve. Undersøgelser viser, at vi er mere villige til at rense og opretholde orden, hvor der er en letforståelig farve, der kan forbedre vores humør..

Stilfuld løsning i sort

Stilfuld løsning i sort

Indbygget garderobe

Selvom de er dyrere end konventionelle garderober, har indbyggede garderober mange fordele. De giver dig mulighed for at udnytte pladsen fuldt ud, når de installeres op til loftet, i gulvet og skylles mod væggene på begge sider..

Indbygget garderobe

Indbygget garderobe

Fuldt optager rummet mellem væggene, der samler sig ikke støv i hullerne, og det eneste, der skal rengøres regelmæssigt, er dørene.

Skabe laves i forskellige stilarter med forskellige typer døre, der kan glide, foldes eller hængsles.

Lille familie garderobe

Lille familie garderobe

En anden fordel ved indbyggede skabe er, at den lille størrelse på gangen ikke er et problem for dem..

Dette er den bedste mulighed for et lille rum til effektivt at organisere de nødvendige ting på et praktisk og tilgængeligt sted..

Vi inkorporerer de mest vovede ideer

Vi inkorporerer de mest vovede ideer

Brug et færdigt hjørne eller glidende garderobe til en lille gang, eller bestil individuelle indbyggede skabe i henhold til dine mål.

TOP-3 hovedtyper af indbyggede skabe

Indbyggede garderober er ofte en effektiv måde at ændre udseendet på en gang på, hvilket forvandler opbevaringsområdet til et rumindretning..

Garderobe med en lys accent

Garderobe med en lys accent

Du kan vælge mellem radikalt forskellige muligheder – lige fra møbler i rattan og slutter med plastikskabe med kvalitetsprint, efterligne undervandsverdenen eller rummet. Lad os se på de typer af dem, der passer til din gang.

Original sort / hvid løsning

Original sort / hvid løsning

Indbyggede garderober

Denne type garderobe identificerer tilstedeværelsen af ​​en base, et loft, to vægge og et bagpanel. Når dørene åbnes, er kabinettet fuldt flisebelagt.

Indbygget rammeskab

Indbygget rammeskab

Nogle af fordelene omfatter hurtig og nem installation, tæthed og let demontering. Dette monterede design er imidlertid ikke egnet til skrå lofter.

Delvist indrammet indbygget garderobe

Det inkluderer et gulv, men har normalt ikke et bagpanel eller en sidevæg. Derudover kan den bygges fra gulv til loft i forskellige afstande fra bagvæggen.

Delvist indrammet indbygget garderobe

Delvist indrammet indbygget garderobe

Fordelene inkluderer let adgang til opbevaring og fremragende design til falske lofter. Ulemperne inkluderer manglen på en indre væg, kompleksiteten af ​​installationen, som tager et par dage, vanskeligheden ved selvmontering.

Skydedøre (garderober)

Indbyggede garderober med skydere er normalt oprettet som grundrammer uden støttepanel. Interiøret er udført i form af rammemøbler og er placeret bagved skydedøre.

Garderobe med skydedøre

Garderobe med skydedøre

Fordelene inkluderer praktisk for begrænset plads, billighed i forhold til andre typer, enkelt design. Ulemperne inkluderer vanskelig installation og behovet for regelmæssigt at rengøre spejloverfladerne for fingeraftryk.

Valg af kvalitetsmaterialer

Brug materialer af højeste kvalitet og de mest moderne produktionsmetoder for at sikre, at din nye garderobe opfylder alle krav..

Vi komplementerer med succes rummets design

Vi komplementerer med succes rummets design

Kun de fineste materialer vil tåle tidstesten. Typiske garderobematerialer omfatter krydsfiner, kantsten af ​​melamin, glas, lakeret træ og fiberplader af medium densitet.

Skab i høj kvalitet fremstillet af dyre materialer

Skab i høj kvalitet fremstillet af dyre materialer

Det mest æstetiske og pålidelige materiale er træ. Glas skydedøre er mere effektive og moderne og spejle i fuld størrelse er en del af de fleste indbyggede garderobedesign.

Sådan opgraderes en indbygget garderobe

En af de største ulemper ved indbyggede skabe er manglen på fleksibilitet. Da det er indbygget i sit rum, er det fast, og når vi vil ændre rummets layout, vil skabets placering fuldstændigt påvirke den nye fordeling af rummet..

Stort omklædningsrum til tøj

Stort omklædningsrum til tøj

Hvad du kan gøre i sådanne tilfælde er at ændre kabinets design lidt, gøre det til en åben garderobe eller ændre dens udseende for at få det til at se anderledes ud..

TOP 5 ideer til en komplet reform i dit skab

1Spejle og glasdøre. Du kan tilføje spejle til skabsdørene, da de reflekterer lys fra vinduerne og gør rummet lysere og rummet bredere.. Valget af farver kan være meget forskelligartet.

Valget af farver kan være meget forskelligartet.

2Funktionalitet. Når du opdaterer en indbygget garderobe for at spare plads på gangen, er en løsning at integrere kommoden i skabet. Du får plads og kan få mest muligt ud af gulvpladsen.

3Gør den helt åben. Hvis du har et stort skab, kan du fjerne dørene og lade det stå helt åbent..

Ved at tænde for nogle af skufferne og hylderne skaber du et omklædningsområde på ingen tid. Derudover vil fjernelse af skabsdørene gøre det mindre besværligt..

Indbygget garderobe sparer plads og penge

Indbygget garderobe sparer plads og penge

4Eller åbn den delvist. Hvis du vil have et åbent skab uden at vise alle indersiderne, skal du bruge gardiner til at dække dele af skabet, som du ikke vil vise. Ud over at skjule en del af skabet, vil gardinerne tjene som dekoration.

Vælg stof, der passer til rummets overordnede stil – neutrale toner til moderne gange eller dristige farver til dem med loftsdesign.

5Lad det matche indretningen. Dekorer dørene til din indbyggede garderobe i samme stil som gangen, hvor den er placeret. Vi bringer æstetik til rummet

Vi bringer æstetik til rummet

For at opbevare alle jakkerne på en lille gang i den kolde årstid, skal du bruge det “fræstræ”, som du ofte ser på caféer. Disse stativer er et godt alternativ til omfangsrige skabe med minimalt tab af værdifuld plads..

Gulvbøjle til overtøj i form af et træ

Gulvbøjle til overtøj i form af et træ

Nu kan du vælge meget sofistikerede modeller af et sådant træ, som har flere niveauer af lemmer i forskellige højder for at holde forskellige genstande..

Walk-in closet

Et værelse i et skab er drømmen for enhver kvinde, der endnu ikke ejer det. Årsagen er, at kvinder elsker at være omgivet af deres finurlige tøj og tilbehør, gå inde i stilens rige og prøve enhver mulig kombination..

Omklædningsrum i skabet

Omklædningsrum i skabet

Hvis størrelsen og proportionerne på din gang tillader dig at tildele noget plads til et indhegnet værelse med ting – du er en stor heldig kvinde, skal du bruge denne skæbnesgave!

Et garderobeskab kan enten være et fuldgyldigt værelse i den korrekte form eller halvt skjulte hjørner-alt er krøllet efter dit omfang.

Vi gemmer det brugbare område på gangen

Vi gemmer det brugbare område på gangen

De seneste tendenser er at holde dem åbne for at gøre rummet mere sofistikeret og rummeligt..

Rummets form i skabet

Der er tre hovedvariationer:

1 halvcirkelformet; 2 i form af bogstavet “G”; 3direct garderobe.

Rektangulær garderobe

Rektangulær garderobe

L-formede garderober er placeret mellem rummets to vægge. På den anden side fylder halvcirkelformede mere plads (tre vægge), men de ser mere interessante ud..

Praksis viser, at lige skabe er det mest funktionelle valg, da deres sider giver maksimal opbevaring..

Garderobe med siddepladser

Garderobe med siddepladser

Der er altid ekstra plads til et antikt spejl og en osmannisk til besøgende..

Definere stil

Jeg vil anbefale, at stilen ikke forvirrer dig, da yderligere afgrænsning af plads i samme rum helt kan undgås uden det mindste tab..

Fortsæt gangens dynamik, og tilføj den samme farvepalet, møbler og tilbehør. Dette vil skabe en følelse af harmoni og få garderoben til at ligne en ekstra del af din gang..

Uanset hvad du beslutter dig for, skal du holde det let og raffineret. Rod kan være ødelæggende for et sødt skabsrum..

Lysets betydning i garderobedesign

Stilfuld entréløsning

Stilfuld entréløsning

Det er umuligt at omdanne dit område uden ordentlig belysning. Du har brug for stærke loftslamper eller ekstra LED -lys, der kommer fra væggene.

Den rigtige belysning kan hjælpe dig med let at finde beklædningsgenstande og matche og genkende farver for effektiv montering..

TOP 10 måder at fylde en garderobe på

Metode 1

Metode 1

Metode 2

Metode 2

Metode 3

Metode 3

Metode 4

Metode 4

Metode 5

Metode 5

Metode 6

Metode 6

Metode 7

Metode 7

Metode 8

Metode 8

Metode 9

Metode 9

Metode 10

Metode 10

VIDEO: Typer af skabe

GALLERI: Stilfulde muligheder for garderober på gangen