Bue til køkkenet i stedet for en dør: 115+ (Foto) Design mellem værelser

Bue til køkkenet i stedet for en dør: 115+ (Foto) Design mellem værelser

Mange lejlighedsejere stræber efter originalt design, f.eks. Udskiftning af døre med buer. I dette tilfælde er buen ofte monteret ved indgangen til stuen, køkkenet eller mellem disse rum. Overvej alle nuancer af henrettelse.

Særegenheder

Når du designer en åbning, skal det huskes, at et sådant design er egnet til hoveddesignet.. Meget har at gøre med rummets stil: gipsplader eller træmodifikationer med stuk er velegnede til et klassisk køkken. Til køkkener i moderne stil højteknologisk eller loft anbefales at bruge sten-, plast eller malet gipsvæg.

Vælg materialer i henhold til interiørets stil

Vælg materialer i henhold til interiørets stil

Buerne installeret i dør åbninger. Klassiske døre er massive, og buen vil give frihed, plads. Hvis du lægger det mellem stue og køkken, vil gøre rummet mere frit, understrege ejerens gode smag, høj social status.

Ofte er omkostningerne ved buede strukturer mindre end dørene. De kræver ikke beslag. For dem behøver du kun at vælge indretningen. Disse er mere holdbare produkter, hvis design du kan vælge ethvert materiale og design..

Gør buer anderledes

Gør buer anderledes

Buer er til zoneinddeling plads og opdele det i zoner. De kan bruges på kontoret, lejlighed, hus i at opdele territoriet i funktionelle dele. Denne løsning bruges meget i store og små rum..

De vigtigste fordele ved buede elementer omfatter:
  • skabe en passage til tilstødende rum, visuel udvidelse af rummet;
  • sparer nyttig plads;
  • let installation og vedligeholdelse
  • at give interiøret originalitet, stil;
  • forskellige indretninger.

Vi sparer nyttig plads

Vi sparer nyttig plads

Monteringsbuede kits kan laves i henhold til designskitser. Buen forhindrer ikke spredning af overdreven lugt, fremmed støj, der vises under madlavning. Derfor er dette ikke den bedste løsning, hvis der er børn i lejligheden..

Det bliver interessant for dig: ANMELDELSE: Køkken gulvfliser: 150+ fotos af smukke designhemmeligheder

Interiørbuer og deres funktioner

Designere tilbyder en række stilistiske løsninger, former, som giver dig mulighed for at vælge en bue til ethvert interiør. I køkkenet installeres sådanne strukturer, hvis udgangen fører til stuen eller gangen.. Hvis køkkenet er placeret i nærheden børns eller soveværelser, så er svangesystemet ikke installeret. Hun vil forstyrre fredelig hvile..

En god idé, der adskiller stuen og køkkenet

En god idé, der adskiller stuen og køkkenet

Men hvis du har brug for at vise rummet i al sin herlighed, så vil buen være den bedste løsning.. Derudover kan du udstyre en kraftig hætte for at forhindre lugt i at sprede sig. Det er bedre at sætte det ved udgangen fra køkkenet, hvilket giver dig mulighed for sikkert at tage skraldet ud, indbringe poser med køb.

Buede strukturer er ideelle til at opdele områder i zoner, velegnede til studier eller store rum med mange områder. Du kan også opdele spisestuen med en gang eller gang. Nogle mennesker foretrækker at dele et arbejdsområde og en spiseplads. I dette tilfælde kan strukturen erstatte partitionen.

Gipsvægsbue mulighed

Gipsvægsbue mulighed

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Ideer til køkkendesign i et privat hus: 130+ fotos og layoutmuligheder

Typer af strukturer

Nu tilbyder designere buede modeller, der er forskellige i form. Disse er ikke kun halvcirkelformede systemer, så enhver stil og designideer kan anvendes.

Kendere til klassicisme mener, at alle buede elementer skal være i form af en klassisk halvcirkel. Grundlæggende kombineres de med halvcirkelformede vinduesrammer, forskellige møbel, hvor der blev brugt lignende former. De kombineres ofte med dekorative detaljer, forskellige krøller og mønstre. De klassificerer buede detaljer som yndefulde, sofistikerede systemer, der ikke kan kombineres med andre stilarter..

Ved hjælp af en klassisk bue kan du dekorere indgangen til køkkenet, gangen og alle andre overgange

Ved hjælp af en klassisk bue kan du dekorere indgangen til køkkenet, gangen og alle andre overgange

Buer produceres i enkelt eller luksuriøst design.

Den første mulighed er mere alsidig, velegnet til indretning af ethvert interiør. De produceres efter standard eller individuelle parametre efter kundens anmodning. Elementer kan laves af krydsfiner, træ og gipsvæg.

Baseret på åbningens område kan der produceres brede eller smalle buer. Denne indikator påvirker den konstruktive tykkelse, bredden af ​​gangen mellem rum. Ved design er der standard symmetriske og asymmetriske unikke muligheder, som afhænger af bøjningsradius. Der er også modeller med afrundede konturer eller en usædvanlig kantet løsning..

Smal bue i stedet for en dør

Smal bue i stedet for en dør

Følgende typer af buede strukturer kendetegnes ved form:
  • halvbue. Denne formular giver mulighed for brug af lige linjer, en afrundet åbning, karakteristisk for klassiske designs. De er velegnede til værelser med en smal passage fra køkkenet, de placeres ofte, når udgangen går ind på gangen;
  • orientalsk. Designene har fantasifulde og usædvanlige asymmetriske konturer. Deres største forskel ligger i udførelsens kompleksitet og alsidighed. Normalt er de kendetegnet ved et stort antal skarpe hjørner, konvekse detaljer. Orientalske buer er velegnede til orientalsk eller middelhavsinteriør. Disse er ekstravagante og originale elementer;

Universal sort med brug af sten

Universal sort med brug af sten

  • Romersk. Denne klassiske type har en symmetrisk afrundet regulær form. De kaldes romerske, da indbyggerne i Rom for første gang begyndte at bruge sådanne produkter i stedet for døre ved opførelsen af ​​huse. Sådanne boliger blev pompøse. Klassiske modeller er velegnede til at arrangere enhver åbning, vil supplere ethvert interiør. De bruges ofte i lokaler med høj lofter. De placeres oftest i gangen mellem køkkenet, stuen eller gangen;
  • ellipsoide. Sådanne modeller er blandt de mest populære muligheder (undtagen den klassiske). Deres øvre del har form som en ellipse. Disse alsidige buer betragtes som mere sofistikerede end deres afrundede og rektangulære modstykker. De passer perfekt ind i ethvert design, herunder moderne boligindretning;
  • portal. I udseende er denne form den enkleste. Designet præsenteres i form af et rektangel. Det adskiller sig næsten ikke fra en standardåbning, men det giver et interessant design. Dette er en fantastisk løsning for ejere af små lejligheder med lavt til loftet. Det er portaler, der giver en visuel udvidelse af rummet, ser enkle, strenge ud og tilføjer hygge til interiøret..

Arch-portal for lejligheder med lavt til loftet

Arch-portal for lejligheder med lavt til loftet

Parametrene for buede elementer afhænger af lofternes højde og åbningens bredde. Store strukturer bruges, når der er meget ledig plads ved udgangen. Til et lille køkken er det tilrådeligt at vælge smalle modeller, der fylder lidt..

Der er muligheder med større størrelser og bredder. De installeres i gangene mellem køkkenet og stuen..

De ser sofistikerede ud og bliver en erstatning for 2-bladede svingdøre.

Med et strejf af minimalisme - intet mere

Med et strejf af minimalisme – intet mere

Til smalle gange bruges små buer. Det gælder åbninger mellem køkken, altan eller entre.

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Typer af smukke gipsvægbuer (210+ fotos): DIY indretning

Mellem andre rum

Buen, der er installeret mellem stuen og spisestuen, forbinder to forskellige lokaler og udglatter skarpe grænser. I små lejligheder udvider denne teknik visuelt rummet og transformerer begge zoner.. Designet giver dig mulighed for at tale med slægtninge, hvilket forenkler borddækningen på helligdage.

Som en måde at zonere rummet på

Som en måde at zonere rummet på

Hvis du vælger et bredt produkt, skal designet af begge rum kombineres i farve og retning.. Ellers vil der opstå dissonans. Inden de vælger et produkt, bestemmer de situationens muligheder, så det passer organisk.

En krøllet struktur lavet af gipsplader vil være effektiv i rumlig opdeling. Det er kit og malet, så det matcher væggen, hvorfra det smelter sammen til et fælles element. Det ser ud til, at der er skåret en åbning i loftet. Denne mulighed er ideel i rummelige værelser, og øger desuden pladsen.

Inden du vælger, skal du bestemme miljøets muligheder

Inden du vælger, skal du bestemme miljøets muligheder

Installationen af ​​et buet element med en stangtæller vil være original..

Dette giver dig mulighed for at tilberede cocktails og servere dem i stuen. Mange mennesker anser dette design for at være prestigefyldt og unikt.. Men dette kræver en bred åbning mellem værelserne, så der ud over stativet er plads til passage. Det er muligt at skabe asymmetriske og symmetriske former med hylder, søjler, med moderne finish.

Spotbelysning kan installeres i sådanne indvendige detaljer, hvor halogen-, fluorescerende eller LED -lamper bruges. Alle armaturer giver jævn, flimmerfri belysning. De er økonomiske, har mindre effekt i sammenligning med glødelamper, skader ikke kroppen.

Kan gøres med en bardisk

Kan gøres med en bardisk

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Køkkendesign med balkon (100+ fotos): Vi er til forening af rummet!!!

Gipsvæg

Inden byggeriet påbegyndes, skal du vælge elementets design. Formen af ​​strukturen kan være fuld cirkel eller beskrive en del af den..

GKL er et billigt materiale i et buet design, der kan tage enhver form. Den sidder let og holder cirka 15 år. Men materialet er ikke særlig holdbart, selvom denne ulempe kompenseres af de lave omkostninger og visuelle egenskaber..

Gipsvæg - billigt materiale til dekoration

Gipsvæg – billigt materiale til dekoration

For at installere et sådant element udvides passagen i bredde og højde efter målinger er taget. Til den buede ramme bruges føringsprofiler af aluminium, der afsluttes med gipsplader. De fastgøres med selvskærende skruer..

Profilernes længde defineres som summen af ​​den dobbelte højde og åbningens bredde. Profilen er bøjet til den nødvendige form, og efter at have vendt kan den formes efter din smag. Brug en stiksav, stavsav eller konstruktionskniv til at skære gipsvæg.. Hvis materialet er let fugtet, falder det ikke sammen, det bliver blødt og elastisk, så det kan bruges til at skabe fantastiske former..

Let, holdbar og kan antage enhver form

Let, holdbar og kan tage enhver form

Gipspladetypen afhænger af strukturens funktionalitet. Til dekorative overflader uden belysning og hylder skal du vælge lette loftplader. Til buede elementer kombineret med komplekse indretningsdetaljer, belysningsenheder er et tættere vægmateriale velegnet.

Profilbeslag vælges efter væggenes kvalitet.

Den installerede belysning vil tilføre designet elegance og hygge og yderligere zonere lokalerne. Huller kan let laves i gipspladerammen til armaturer i enhver form.

Vi monterer lamper indeni

Vi monterer lamper indeni

Efter fuld installation er overfladen spartlet, dekorativt gips påført eller limet før maling tapet. Indretningen kan udføres med alle materialer (mosaikker, glas, sten, flydende tapet).

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Design af et lille køkken i Khrushchev: 190 + Fotos af virkelige og praktiske layouter

Lukkede gardiner

En af de enkleste muligheder for at lukke buen vil være gardiner. De vælges i overensstemmelse med interiøret. Men stoffet er ikke særlig praktisk, da det absorberer lugt, og derfor kræver regelmæssig vask.. Mere funktionel er persienner af træ og plast af vandret eller lodret type. Baseret på den valgte form kan de visuelt udvide eller øge rummets højde, når de er samlet, er de næsten usynlige.

Bue til køkkenet i stedet for en dør: 115+ (Foto) Design mellem værelser Bue til køkkenet i stedet for en dør: 115+ (Foto) Design mellem værelser Bue til køkkenet i stedet for en dør: 115+ (Foto) Design mellem værelser

Bue til køkkenet i stedet for en dør: 115+ (Foto) Design mellem værelser Bue til køkkenet i stedet for en dør: 115+ (Foto) Design mellem værelser

En alternativ løsning er romerske eller rullegardiner, rullet sammen til en lille rulle.

Det bliver interessant for dig: OVERSIGT: Køkkendesign: 130+ fotos – nye varer fra 2017 for enhver smag

Muligheder for køkkenet i Khrushchev

Det er svært at lave komfortable boliger ud af Khrusjtjov. Det er nødvendigt at neutralisere hovedproblemet – det lille område, højden på lokalerne og det ubelejlige layout. Nu er der mange løsninger til at forbedre komforten i sådanne lejligheder..

Hvis bærende vægge er placeret mellem værelserne, kan de ikke ødelægges, især ikke i panel Khrushchevs. Gasrør blev tidligere lagt langs væggen, som først skal overføres.

Kan bruges dygtigt i enhver lejlighed

Kan bruges dygtigt i enhver lejlighed

VIDEO: Interessante køkkenbue -ideer

konklusioner

Der er mange applikationer. Hvilken du skal vælge, er op til dig. Det vigtigste er at gøre alt, så det design, du vælger, er pålideligt og passer ind i rummets design.