Niille, jotka ovat aina neulalla: parhaat säilytysvaihtoehdot pukuhuoneeseen

Vaihtoehto, joka koostuu useista moduuleista

Vaihtoehto, joka koostuu useista moduuleista

Pukuhuone on toiminnallisuutta, mukavuutta ja mukavuutta joka päivä. Mutta kaiken tämän saavuttamiseksi on tarpeen valita oikea järjestelmärakenne varastointia varten, jotta asiat ovat kunnossa, ne on aina helppo saada pois ja laittaa pois..

Kannettava runkorakenne, joka voidaan eristää kirkkaalla verholla

Kannettava runkorakenne, joka voidaan eristää kirkkaalla verholla

Sillä on useita etuja kaappeihin verrattuna:

 1. auttaa vapauttamaan tilaa ilman, että se on täynnä huonekaluja;
 2. seinäpintaa käytetään tuottavasti;
 3. tavaroiden helppo saatavuus – ne pysyvät näkyvissä;
 4. on kätevää säilyttää suuria asioita, esimerkiksi matkalaukku, pölynimuri jne..

Vaihtoehtoja on useita, joista jokainen on kätevä ja toimiva ja jolla on omat hyvät ja huonot puolensa. Näitä ovat seuraavat mallit:

 • runko metallituotteet;
 • paneelivaihtoehdot;
 • verkkorakenteet;
 • modulaariset kompleksit.

Makuuhuoneen avoin kulma korvaa valtavan vaatekaapin

Makuuhuoneen avoin kulma korvaa valtavan vaatekaapin

Runkojärjestelmä

Tämä vaihtoehto on luotu metallirakenteiden ja puuelementtien yhdistelmästä. Järjestelmän avulla voit käyttää koko tilaa katosta lattiaan. Koska takana ei ole seinää, rakenne näyttää kevyeltä. Metalliputkista valmistettua runkoa täydentävät puusta valmistetut hyllyt ja laatikot.

Huomautuksella! Monipuolisuuden ansiosta voit helposti muuttaa hyllyjen sijaintia, lisätä sauvojen määrää vaatteisiin, tehdä niistä kaksitasoisia.

15

Tällaista järjestelmää voidaan käyttää osion sijaan huoneen kaavoittamiseen. Tämän rakenteen suunnittelu ja kustannukset ovat erittäin houkuttelevia. Miinuksista voidaan huomata, että hyllyllä ei ole rajoituksia, joten kasaan taitetut vaatteet voivat pudota.

Paneelin vaihtoehto

Tämän tuotteen seinään on kiinnitetty koristeellinen paneeli, johon on kiinnitetty erilaisia ​​säilytyselementtejä. Rakenteessa ei ole lattiaa, kattoa tai sivupaneeleja. Elementtejä voidaan siirtää ja vaihtaa. Tällaiset kompleksit pystyvät piilottamaan epäsäännöllisyydet ja puutteet seinällä, mutta niillä on korkeat kustannukset..

15

Verkkorakenne

Tämä on kevyt valjaat. Vaakakisko on kiinnitetty seinään, johon pystysuorat ohjaimet on kiinnitetty. Näiden kiskojen koko pituudelta tehdään reikiä hyllyjen ja verkkojen ankkuroimiseksi. Rei’ityksen ansiosta elementtien sijaintia voidaan muuttaa.

Tärkeä! Leveyttä voidaan säätää ohjaimilla, jotka liikkuvat pystykiskoa pitkin. Voit tehdä ulosvedettäviä koreja ja hyllyjä erikoiskiskoilla. Tämä säilytysvaihtoehto on kompakti, ja voit asentaa rakenteen jopa pieneen pukuhuoneeseen..

Verkkorakenne sallii asioita

Verkkorakenne antaa asioiden “hengittää” eikä myöskään estä tilaa

Huomautuksella! Toinen etu on kyky tuulettaa vaatteita ja helppo löytää oikea asia. Mukavuuden ja mukavuuden vuoksi on tarjolla laaja valikoima verkkoelementtejä pienten tavaroiden säilyttämiseksi.

Miinuksista voimme nimetä hetken, jolloin eri valmistajien komponentteja ei usein yhdistetä keskenään. Toinen haitta on korkeat kustannukset.

Verkkorakenteen tärkein etu on koottujen osien kompaktius

Verkkorakenteen tärkein etu on koottujen osien kompaktius

Modulaariset kompleksit

Tämä on klassinen versio. Näissä järjestelmissä on pohja, katto ja takaseinä, ja siksi ne ovat melko raskaita. Ne asennetaan pääsääntöisesti välittömästi paikkaan, jossa ne seisovat jatkuvasti. Voit muuttaa hyllyjen korkeutta, mutta et voi säätää leveyttä. Ristiseinät jakavat rakenteen osastoihin ja pitävät sen yhdessä. Kuten kaikki muutkin vaatekaapijärjestelmät, modulaarisessa versiossa on monia kokoonpanoja. Hyllyjen sijaan voit laittaa laatikoita.

Ominaisuudet: elementtien määrä riippuu tarpeista. Modulaariset kompleksit on valmistettu MDF -levystä ja laminoidusta lastulevystä, ja ne ovat halvempi vaihtoehto. Kaikki kalusteisiin asennetut varusteet ovat sopivia.

Modulaarinen järjestelmä, joka on koottu erillisistä osista, mahdollistaa lisäelementtien lisäämisen

Modulaarinen järjestelmä, joka on koottu erillisistä osista, mahdollistaa lisäelementtien lisäämisen

Huomautus! Kun valitset pukuhuoneen kompleksin, jokainen ohjaa huoneensa kokoa ja budjettia. Jos kaikki sisältö on järjestetty oikein, pieneenkin tilaan mahtuu enemmän asioita kuin suuri vaatekaappi.

15

Erilaista sisältöä

Tärkeä! Liuku- ja vaatekaapit auttavat pitämään asiat järjestyksessä ja säästämään huoneen raskailta huonekaluilta, mutta niiden toimivuus riippuu suoraan sisäisen täytteen huolellisuudesta.

Kätevä säilytysratkaisu on openin tärkein tehtävä

Kätevä säilytysratkaisu on avoimien kaappien päätehtävä

Kaikki rakenteelliset elementit on suunniteltava hyvin ottaen huomioon kunkin osaston tarkoitus. Pukuhuoneet valmistetaan tilauksesta tietyn huoneen koon mukaan. Kaikki telineet ja tangot on laskettu ottaen huomioon tavaroiden mukava sijoittaminen ja helppokäyttöisyys.

Neuvoja! Jos puomi on liian korkea, käytä virroitinta.

Suunnittelun avulla voit sijoittaa jokaisen kohteen oikein.

Suunnittelun avulla voit sijoittaa jokaisen kohteen oikein.

Voit valita parhaan vaihtoehdon tutustumalla erilaisiin tallennusjärjestelmiin. Valtava valikoima täyttökomponentteja mahdollistaa erinomaisen paikan tavaroiden sijoittamiseen.

 • Täytössä on otettava huomioon käyttäjien toiveet ja huoneen ominaisuudet..
 • Sinun on laskettava hyllyjen, korien, laatikoiden määrä.
 • Mahtuu vaihdettava silityslauta tai sisäänvedettävät peilit.

Sisäänrakennettu silityslauta mukavuutta ja tilan säästämistä varten

Sisäänrakennettu silityslauta mukavuutta ja tilan säästämistä varten

IKEA: n järjestelmät

Maailmankuulun valmistajan IKEA -kompleksit ovat erittäin suosittuja. Tämä johtuu niiden korkeasta toiminnallisuudesta ja mahdollisuudesta sijoittaa eri muunnelmia, joiden avulla voit mukauttaa tuotteita huoneen erilaisiin mittoihin. Sitä voidaan täydentää lisävarusteilla – tämä lisää käyttömukavuutta.

Huomautuksella! Yhtiö tarjoaa useita pukuhuoneita. Ne sopivat mihin tahansa tyyliin hi-techistä klassikoihin. Ne voidaan asentaa mihin tahansa talon käyttämättömään osaan (parveke, ullakko, loggia jne.).

Tilavassa huoneistossa on varaa rakentaa erillinen huone tavaroiden säilyttämistä varten.

Tilavaan asuntoon voit rakentaa erillisen huoneen tavaroiden säilyttämistä varten

Neuvoja! Erikoisohjelmiston ansiosta kuluttaja voi itse suunnitella varaston täytön. Vaatekaapin liukuovet tai saranat voidaan tilata.

IKEAn lisäksi on monia yrityksiä, jotka valmistavat komponentteja varastointijärjestelmiin..

Maailman markkinajohtajat:

 1. Larvij (Englanti)
 2. Elfa (Ruotsi)
 3. Aristo (Kiina)
 4. Elementtijärjestelmä (Saksa)

Venäjän markkinoilla on ulkomaisten valmistajien lisäksi myös kotimaisia ​​yrityksiä, jotka tuottavat yhtä luotettavia ja mukavia kalusterakenteita..

13

Mistä voit ostaa?

Jos haluat ostaa laadukkaita tuotteita, siirry valmistajan virallisille verkkosivustoille tai verkkokauppoihin, jotka toimivat suoraan valmistajan kanssa. Kätevä tavaroiden etsintäjärjestelmä auttaa sinua löytämään sopivan mallin. Täydellinen kuvaus ja mahdollisuus tutustua eri vaihtoehtoihin takaavat oikean valinnan!

Klassinen huoneen sisustustyyli

Klassinen sisustus

Jos sinulla on suuri pukuhuone, sinun ei tarvitse ostaa vaatekaappia. Sinun on valittava ja ostettava laitteita tallennustilaa varten.

Tärkeä! Tuotteen hinta riippuu elementtien määrästä, valmistusmateriaalista ja mitoista. Lisäksi voit valita värin ja tarvikkeet itse..

Räätälöidyn tuotannon etuna on, että yrityksen asiantuntija mittaa huoneen, ehdottaa hanketta ottaen huomioon kaikki toiveesi ja näyttää näytteitä materiaaleista, joista rakenne tehdään. Asiakas saa luonnoksia useista täyttövaihtoehdoista, joista hän valitsee budjetilleen ja suunnittelulleen sopivan. Jos sinulla on valmis projekti, yrityksen asiantuntijat voivat antaa suosituksia sen parantamiseksi toimivan kompleksin saamiseksi.

Tilava säilytystilaa makuuhuoneessa

Tilava säilytystilaa makuuhuoneessa

Lopuksi on huomattava, että pukuhuoneista on jo tullut mukavan asumisen lähes välttämätön ominaisuus. Ne voivat korvata useita hyllyjä, yöpöytiä ja tilaa sotkevia kaappeja. Tällaiset järjestelmät voivat yksinkertaistaa ja helpottaa tavaroiden säilyttämistä. Räätälöity muotoilu sopii täydellisesti mihin tahansa tilaan.