Što su palete? 15 domaćih drvenih namještaja od paleta

domaći drveni namještaj od paleta blagovaonica sjedala vrt

Što su palete? 19 domaćih drvenih namještaja od paleta

Što su palete? I zašto bi ikoga trebalo biti briga? To je dobro pitanje, zar ne? Palete su rabljene i zloupotrijebljene drvene platforme koje se koriste za transport strojeva u skladištima i trgovinama. Brzo rastući trend “uradi sam” uklanja ove dijelove sustava s puta i unosi ih u domove kao posteljinu “uradi sam”.

Elegantan drveni stol dodaje jednostavan, rustikalni izgled dekoru. Dekoracija ptica u pozadini samo naglašava raspoloženje. Svi vole kuhinjski otok i ogromne (SKUPE) granitne ploče. Zašto ne biste napravili otok od paleta, preskočivši granit, i dobili impresivnu temu razgovora koja ne košta gotovo ništa. Palete su izdržljive. Dakle, lako ih se može držati vani na terasi ili u dvorištu bez brige da će se raspasti.

Prostor za sjedenje s komadima namještaja od paleta na otvorenom

domaći drveni namještaj od paleta plavi stolci stol bijeli

Masivni stol od paleta u dnevnoj sobi

domaći drveni namještaj od paleta čvrsti stolić

Ovo su sada stolići za kavu! Ne morate biti nadareni da biste sastavili lijep stol od paleta jer su same palete već postavljene. A onda si uvijek mogao nešto učiniti … težim. Ladica za to čini stol neobičnijim i složenijim s dodatnim prostorom za pohranu. Ako želite uzeti lakšu verziju, jednostavno složite dvije palete i montirajte gotove kotače.

Viktorijanski stil sa zidovima knjižnice izrađenim od bogatog, prastarog drva, poliranog do sjaja i urezanog zamršenim motivima više nije tako praktičan. Pogledajte zidove paleta na gornjoj slici, tu imamo dva zida s prirodno zastarjelim drvenim trakama sa svojom individualnošću, otkinute sa starih drvenih paleta.

Drvene police i fotelje izrađene od paleta

domaći drveni namještaj od fotelja s ormarima za palete

Bijela polica za stol u vrtu

domaći drveni namještaj od paleta bijeli stolni lonac za cvijeće

Malo kreativnosti može učiniti paletu savršenim dodatkom kuhinji. Privlačnost prirodnog drva univerzalna je. Pomoću drvenih traka možete prekrasne police sastavljati za razne stvari – časopise, biljke, čak i vrhunske zbirke vina. Ako mislite da vam nedostaje prostora, budite kreativni. Uz samo male prilagodbe, stare palete mogu postati savršeni okomiti staklenik, jer su njihove izbočine višeslojne police, idealne za penjanje biljaka ili povrća.

Šarena, sretna atmosfera – kauč na paleti

domaći drveni namještaj od paleta ukras za kauč šaren

Funkcionalna crna sofa izrađena od paleta

domaći drveni namještaj od paleta naslon kauča crni

Postoji nebrojeno mnogo mogućnosti za namještaj od paleta. O naglasku moderne atmosfere moglo bi se pažljivo brinuti Kauč ​​na paleti ležeran vanjski prostor može postati neobičniji s jednostavnom stolicom. Izrada stolica od paleta neočekivano je laka (i šarena), stalak za televizor zasigurno je također moguća stavka za ljubitelje paleta. Čak se i elegantna komoda može sastaviti od najobičnijih proizvoda naše kulture “bolje veleprodaje”. Ponovna uporaba paleta definitivno je izvrsna za okoliš i izvrsna za dizajn doma.

   Niski bočni stol izrađen od paletaDomaći drveni namještaj s paleta pored stolnog rola na originalan način

Masivni stolić za kavu u dnevnoj sobi

domaći drveni namještaj od paleta stolić za kavu tepih kaučMjesto za sjedenje izrađeno od namještaja od paleta – bijeli stol sa staklenom plohom i plavim stolicama okolo  domaći drveni namještaj od paleta blagovaonski stol staklena ploča

Niski stol na kotačićima ima police

domaći drveni namještaj od paleta pokretne police

Kompaktna otvorena vrtna šupa od paleta

domaći drveni namještaj od paleta kućni vrt