Tematske ideje za zabave inspirirane herojima iz djetinjstva

Bez obzira jeste li pozvani na tematsku zabavu ili namjeravate organizirati dječji rođendan, ideje za zabavu uvijek se čine previše oskudne. Odijevanje je zabavno i nema sumnje. Također neizmjerno povećava faktor zabave na zabavi. Uvlačenje u tuđu odjeću omogućuje vam da doživite i osjećate se drugačije nego inače. To proširuje maštu, percepciju i maskiranu osobu šalje na uzbudljiv put otkrića. Iz tog smo razloga odabrali upravo heroje iz djetinjstva kao glavnu temu današnjeg posta i želimo saznati koji junaci iz tog vremena mogu dati elegantnu sliku na tematskoj zabavi.

rođaci heroji supermario

Danas bismo htjeli prikupiti ideje za tematske zabave koje bi inače bile prikladne za svaku svečanu prigodu i trebale bi održati sjećanje na heroje iz djetinjstva svježim. Svatko tko poznaje svoje favorite zna točno kako će se odjenuti na sljedećem cool događaju. Mnogi zapravo nemaju pojma što im se u djetinjstvu zaista sviđalo ili se brinu da bi se drugima mogli učiniti glupima.

I kao što vam je rečeno (na primjer) na početku mnogih radionica: Ovdje se radi o zabavi! A što se zabave tiče, svi bi trebali isključiti predrasude i inhibicije barem za zabavu i krenuti na avanturistički val.

rođaci heroji gen simons

junaci iz djetinjstva ludi šeširdžija

Kinheitshelden sezamova ulica

Heroji iz djetinjstva – ideje za prerušavanje i još mnogo toga

Izgleda jako zabavno kad se počnete prisjećati onoga što vam se sviđalo i u što ste vjerovali kao dijete. Djevojke i dječaci imaju različite sklonosti, ali to nije teško pravilo. Ipak, pokušali smo odabrati heroje iz djetinjstva koji su vrlo popularni za oba spola. Ponekad idete s cijelom obitelji na krinku na primjer na Helloween ili Mardi Gras.

Naš popis stoga želi olakšati vaš izbor ili vas podsjetiti na heroje koje ste možda zaboravili tijekom intenzivnog preopterećenja informacijama iz masovnih medija.

kinheitshelden bibi blockberg

junaci iz djetinjstva zvjezdani ratovi

junaci iz djetinjstva indiana jones lara croft

kinheitherelden ET

Ideje za moto i zabavu za mlade i stare

Danas svi znaju uobičajene likove Marvel Comicsa, zahvaljujući brojnim ekranizacijama, ali mogućnosti odijevanja ne prestaju s Thorom, Ironmanom ili nevjerojatnim Hulkom. Krenuli smo na malo putovanje kroz vrijeme i vjerojatno smo iz prašine izbacili zaboravljene likove poput Bibi Blocksberg ili ET. Karlsson vom Dach i Jim Knopf zaslužuju jednaku pozornost kao Barby ili Jedi Knight.

rođaci heroji kosa lončar

kinity junaci jim knopf

heroj djetinjstva hrabro srce

Alisa u zemlji čuda i Pipi Duga Čarapa mogu se opisati kao evergreeni, što je svjesno odabran izraz s glazbene scene. Zato što bi upečatljivi glazbenici poput Paula Stanleyja iz Kissa ili Alice Cooper odigrali ili ispunili ulogu ovih heroja iz djetinjstva jednako dobro kao čudovište iz Krümmela ili možda Mary Poppins.

Vratite se u djetinjstvo i osjetite entuzijazam koji ste tada osjećali prema određenom junaku. Samo na taj način krinka može postati neopisivo iskustvo.

Uredništvo vam želi puno zabave i sreće!

heroj djetinjstva Barby

junaci iz djetinjstva adams familiy

labirint kinetičkih junaka

obiteljski heroji flintstones

rođaci heroji gen simons

heroj iz djetinjstva karlson vom rooftop

Dječji rođendan heroji djetinjstva

kinetički junaci veseli poppins

kinheitherher mr t

kinheitherelden piški duga čarapa

kinetički junaci otrovni bršljan

rođak heroj ronja razbojnička kći

kinheitherelden startreck

kino junaci terminator

junaci djetinjstva čudesna žena i batman

rodbinski heroji