Sami zalijepite odgovarajuću ugljičnu foliju i uštedite novac – ovako to funkcionira!

Samoljepljivi filmovi posljednjih su godina uživali iznimno veliku popularnost i interes za njih raste munjevitom brzinom. U ovom članku želimo vas detaljnije upoznati s ugljikovim folijama, te objasniti njihova brojna područja primjene i pozitivna svojstva za stilski ukras..

Praktična, brza obrada i luksuzan izgled – ova su svojstva osobito važna za ukras, a samoljepljive folije s razlogom su na postolju pobjednika. Crni karbonski izgled jedna je od najpopularnijih folija. Tipično područje primjene ovih filmova je dizajn automobila. Poboljšanje izgleda unutrašnjosti i vanjštine vozila uz pomoć samoljepljivih filmova sada je vrlo poznato u cijelom svijetu, jer u svakom gradu postoje stručnjaci za ovu industriju. Drugim riječima, za nekoliko stotina eura možete dobiti potpuno novi dizajn, poput potpunog omota vozila u različite boje.

Možete stvoriti potpuno novi izgled u nekoliko sati

pravilno omatanje automobila

No, naš cilj u članku nije samo uvjeriti vas da vaše vozilo dovrše profesionalci, već pokazati kako se možete pravilno ukrasiti i tako uštedjeti mnogo novca. U pravilu možete kupiti folije bilo gdje na Internetu. Vi sami odlučujete koju boju, duljinu i površinu.

Naravno, ovisi o tome koji dio vozila želite omotati. U tom kontekstu treba spomenuti da apsolutno gotovo sve dijelove možete snimati u zatvorenom i na otvorenom.

Naš savjet je izostaviti motor ispod haube u ovom projektu, jer visoke temperature mogu imati opasne posljedice za automobil i film. Paleta boja samoljepljivih folija vrlo je velika i osigurava savršeno unutrašnjost kroz karbonski izgled. Možete birati između različitih površina, poput mat i sjajne. Ako ste već odabrali elegantan tobogan, trebali biste razmisliti o točnoj duljini. Naš urednički tim preporučuje da naručite više filma nego što vam je potrebno jer ljudi bez prethodnog znanja često moraju naručiti.

Upravljačka ploča s karbonskim izgledom? zašto ne?

ideje za foliranje automobila od karbonske folije

Prije nego počnete lijepiti, morate pažljivo očistiti površinu. Svaki udarac može postati veliki problem u budućnosti i željeli bismo vas toga poštedjeti. Vjerojatno znate da postoji opasnost od stvaranja mjehurića kada se zalijepe različite folije. Kao savjet, preporučujemo samoljepljivi ugljični film s ljepilom za zračne kanale za sigurnu obradu. Izgledaju vrlo profesionalno i mnogo su praktičniji za ljude bez prethodnog znanja. Gumenjak s rubom od filca, oštrim nožem i sušilom za kosu, ova tri alata neophodna su za lijepljenje filma. Najvažniji korak u DIY projektu je sušenje folije. Samoljepljivu površinu trebate jako dobro zagrijati. To potiče silu prianjanja i zagrijavanje može rastegnuti film.

Izgledajte elegantno i agresivno

karbonska folija

Različiti dizajni karbonskih folija i malo mašte – to je sve što vam je potrebno da uljepšate svoj automobil munjevitom brzinom i jeftino. Naš urednički tim odabrao je najbolja mjesta u automobilu za omatanje. Neka vas inspirira naša galerija slika.

Dekoracija za unutarnju i vanjsku upotrebu

Zamotajte ljubičastu izvana

Odaberite odgovarajuću boju i započnite DIY projekt

različite boje folija karbonska folija

Folija vani  auto foliranje karbona  automobilska folija od čađe kartonska folija za automobil   krovna folija crna detalji izgled karbona auto za foliranje sprječavanje ugljikovih ideja foliranje crne folije cijeli automobil u foliji dobro foliranje s ugljikom optika ugljična folija foliranje ugljikom porez spriječen ugljikom