Izgradite sami cool bar od paleta

Bar izrađen od paleta za vaš vlastiti vrt savršeno je mjesto za provođenje nezaboravnih trenutaka s prijateljima i obitelji. Lijepo je to što moderni pult možete jednostavno sami izgraditi od paleta. Tako možete pojedinačno podesiti šipku s euro paleta na željenu veličinu. Ako nemate vremena sami izgraditi euro paletu, na kraju ćemo vam reći gdje možete kupiti stol za roštilj od paleta.

Ovdje možete pronaći besplatne DIY video upute. Uživajte gledajući!

Sari i Christian, s DIY bloga Saris Garage, uvijek rade na novim idejama namještaja od paleta i svojim čitateljima nude svoj namještaj s euro paleta u obliku video uputa korak po korak na svom blogu i YouTubeu & Gledatelji besplatno. I ovdje možete Kupite namještaj od paleta

Cool bar napravljen od paleta za cijelo ljeto

Šipka od roštilja za palete stolni namještaj (2)

U skladu s ljetom Svjetskog prvenstva, njih dvoje su ove godine osmislili vlastiti pult napravljen od paleta, koji su Sari i Christian podijelili u dva područja. Prostor za roštilj nudi dovoljno prostora za prikrivanje velikog plinskog roštilja. Istodobno, s desne strane nalazi se sjajna polica za bilje izrađena od paleta. To nudi dovoljno prostora u odjeljcima za biljke da ga napuni zemljom i posadi vaše osobno omiljeno bilje.

I tako ništa ne stoji na putu vašem roštilju

Šipka izrađena od paleta roštilj stolni namještaj od paleta (5)

Šipka od roštilja za palete stolni namještaj (6)

Drugo područje paletne šipke je barmensko područje. Ovdje imate dovoljno prostora za spremanje zalogaja i pića te za pripremu delicija za svoje goste.

Sveukupno, šipka izrađena od paleta nudi puno prostora za skladištenje zbog kontinuiranog brojača i može izvrsno funkcionirati kao švedski stol.

Ukusni kokteli pripremaju se u trenu

Šipka od roštilja za palete stolni namještaj (1)

Brojač paleta osigurava skladnu interakciju između toplih paleta i pločica od porculanskog kamena s betonskim izgledom. Istodobno, površina se može lako očistiti vlažnom krpom i tako uvijek ostati bez klica.

Pozovite svoje goste na osvježavajuću domaću limunadu!

Šipka od stolnog namještaja od paleta na roštilju (4)

Želite li vidjeti još mnogo projekata namještaja od paleta? Zatim pogledajte njihove blogove:

www.sarisgarage.de

www.palettenmoebel-kaufen.com

Sari & Christian je euro paletnu šipku isporučio valjcima. Polovica valjaka ima parkirnu kočnicu koja osigurava sigurno držanje na vjetru i vremenu.

Ako nemate vremena sami izgraditi ovaj bar od paleta, možete se obratiti Sari & Christian razgledaj njezin novi dućan. Njih dvoje nude veliki izbor namještaja izrađenog od euro paleta. U trgovini Saris Garage pronaći ćete tri izvrsne varijante stola za roštilj na paletama. Oni se mogu savršeno uklopiti u najmanji vrt i osigurati maksimalnu zabavu uz roštilj.

Želimo vam predivno ljeto u vrtu!

Šipka od roštilja za palete stolni namještaj od paleta (7)