5 DIY projekata izrađenih od pleksiglasa: trendi pribor za izradu samih sebe

Uradi sam: napravi najmoderniji pribor od pleksiglasa!

Možda nije prvi materijal koji vam pada na pamet kad pomislite na DIY, ali pleksiglas se može koristiti za izradu fantastičnih i jedinstvenih kućnih dodataka. Jeste li se inspirirali atraktivnim, prozirnim priborom finog i laganog izgleda na internetu ili u trgovini namještajem? Na mreži tamo Akrilni rez po narudžbi po mjeri i tako lako možete sami izraditi pribor. Ne samo da je ovo puno jeftinije, već je i mnogo zabavnije! Na ovaj način možete stvoriti vlastiti jedinstveni komad od ovog svestranog materijala. Osim toga, kreacija koju ste sami napravili čini i posebno dobar dar.

1. Vaš vlastiti jedinstveni terarij

Male biljke u elegantnim mini vitrinama potpuno su novi trend. Biljke ne trebaju veliki, zatvoreni lonac za cvijeće da bi izgledale dobro u unutrašnjosti. To se posebno odnosi na trenutno vrlo popularna postrojenja za pročišćavanje zraka. Neki čak mogu živjeti samo na zraku. Stavite vlastiti mini-muzej na svoj stol ili neki drugi stol i uživajte u prekrasnom zelenom i svježem zraku svaki dan. Posebno je lijepo kad dodate bakrene tonove, kao na ovoj slici!

Uređivanje pleksiglasa Napravite vlastiti terarij od pribora od pleksiglasa

2. Podmetači s vlastitim dizajnom

Nikada ne možete imati dovoljno podmetača! Nažalost, iste uzorke i otiske često možete pronaći samo u trgovinama za ukrašavanje. S pleksiglasom, koji se također naziva Akrilno staklo poznato, i uz malo mašte, možete jednostavno napraviti vlastite podmetače u točno onim uzorcima i bojama koji vam se najviše sviđaju i koji se savršeno uklapaju u vaš interijer.

Neka vam kreativnost bude slobodna i zasigurno ćete doći do iznenađujućeg i jedinstvenog krajnjeg rezultata.

Uređivanje pleksiglasa Napravite vlastiti pribor od pleksiglasa

3. Praktični kalendar (termin)

Nedostaje li još uvijek zidnom ili radnom kalendaru u vašem stanu? I želite li na kratak pogled imati na raspolaganju dnevne obveze i nadolazeće tjedne? Ovaj bezvremenski, stilski kalendar možete sami izraditi za manje od sat vremena i tada ćete se s njim zabavljati godinama. S pravom olovkom bilješke možete voditi mjesečno

obrišite ga i zapišite nove obveze. Uradi sam za učinkovito upravljanje vremenom i sa stilskim izgledom za tvoj dom.

Uređivanje pleksiglasa Napravite vlastite kalendare pribora od pleksiglasa

4. Jedinstvene kutije za novac

Kasice -prasice odavno su prestale postojati samo u obliku ružičaste svinje koja je jela vaše kovanice i novčanice i koja nije imala bitnu ulogu u uređenju interijera. Ove fantastične kasice od pleksiglasa predstavljaju ljepotu vaših (starih) kovanica na najbolji mogući način! Učinite svoju uštedu vidljivom na pleksiglasu i vidjet ćete da možete uštedjeti dva puta brže. Budući da su ove kutije za novac tako lijepe i izvrsno se slažu, možete ih jednostavno izraditi i ukrasno postaviti na zid. Napravite svoju izvanrednu kasicu-prasicu za vaš sljedeći godišnji odmor ili neku drugu dugogodišnju želju!

Uredite pribor od pleksiglasa sami uštedite

5. Plastične kutije

Ove prekrasne plastične kutije mogu se pronaći čak i u najskupljim dizajnerskim objektima. Nije ni čudo, jer ih opušteni izgled ne samo čini iznimno elegantnima, već i čuva njihov sadržaj bez prašine. Također se mogu koristiti u razne svrhe: kao pomoćni stolić, polica ili elegantna pregrada za sobu. Ove se kutije savršeno uklapaju u svaki stil namještaja. Napravite ih sami i dodajte malo više glamura svom domu. Usput, ove su kutije također odlični darovi. Sigurno ćete steći nove prijatelje s takvom kreativnom plastičnom kutijom!

Uređivanje pleksiglasa Napravite vlastite kutije s priborom od pleksiglasa

Želite li više informacija o najboljem načinu obrade plastičnih ploča? U ovom Blog pronaći korisne članke.