Slikanje dijamantima – trend koji djeluje protiv stresa

Znate li slikati po brojevima? Volite li odvojiti vrijeme za bojanje u datim poljima odgovarajućim tonovima boja, jedan za drugim, dok na kraju ne vidite svoju gotovu sliku? Tada ćete obožavati slikanje dijamantima! Trendi hobi nudi za svakoga ponešto: trenira vještine prostornog razmišljanja i finu motoriku, promiče sposobnost koncentracije i istovremeno nudi prostor za kreativnost i opuštanje. I sve to s nuspojavom koja je praktična koliko i estetski vrijedna: pjenušava slika povećava vaše samopouzdanje, krasi svaki zid u sobi i idealna je za dar!

Slikanje dijamantima - trend koji djeluje protiv stresa umjetnosti cvijeće dijamanti

Odmor od užurbane svakodnevice

Uz svo olakšanje koje donosi moderna tehnologija, često se nalazimo u vremenskim ograničenjima zbog svoje stalne dostupnosti. Vanjska ograničenja našeg društva performansa tjeraju nas da dišemo dublje rjeđe nego što naše tijelo od nas zapravo zahtijeva. Posljedica toga može biti oslabljen imunološki sustav, napadi panike, pa čak i izgaranje.

Ali na vama je! Odvojite vrijeme za opuštanje, redovito na nekoliko sati za isključivanje, samo za sebe. Vidjet ćete da ovo vrijeme nije izgubljeno – svježe osnaženo i puno energije, tada možete obaviti posao koji morate obaviti dvostruko brže.

Pratite ono što ovisi o vama. Ali imamo apsolutnu preporuku: Slikanje dijamantima! Suprotno nazivu popularne zabave, ne morate biti dragulj ili znalac umjetnosti. Sve što vam treba je ono što možete razumjeti Upute za slikanje dijamanata kao i malo prostora na dnevnom boravku ili kuhinjskom stolu. I spremni ste za polazak!

Slikanje dijamantima - trend koji djeluje protiv stresa lijepe ružičaste ruže

Dokazano je: kreativne aktivnosti vas smiruju. Misli se usredotočuju na sviranje klavira, vrtlarstvo – ili samo dovršavanje vlastite dijamantne slike. Iskoristite blagotvorno djelovanje na svoju psihu i priuštite si drugu vrstu raskida s popularnim trendom.

Za to ne morate učiniti puno: Za razliku od dugotrajne vožnje do wellness hotela ili skupog tretmana masaže, sve što vam je potrebno za umjetnost dijamanata je set sa pjenušavim kamenčićima, akrilnim ili kristalnim kamenjem, kao i podloga za slike kao aplikator i nešto voska. U tren oka bijelo platno postaje svjetlucavo umjetničko djelo – a vaša će napetost ustupiti mjesto mirnom smirenju.

Dijamantsko slikarstvo - trend koji djeluje protiv stresa Elza se smrznula

Dijamanti su najbolji prijatelji dječaka i djevojčica

Cilj slikanja dijamantima lako je postići: posebnom olovkom stavljate lažne drago kamenje najmanjih veličina na označena područja samoljepljivog jastučića sve dok svako područje ne bude prekriveno. Za svaki zahtjev i svako iskustvo postoje motivi: mladi i stari mogu izabrati pravu sliku s 3D efektom iz opsežnog izbora.

Sve je tu

Uz slikanje dijamantima sve je uključeno:

  • Odabrani motiv platno sa samoljepljivom zaštitnom folijom
  • Dijamanti svih oblika i boja, svi s ravnom donjom stranom
  • Zdjela za skladištenje, olovka i vosak za držanje i postavljanje dragog kamenja.

Dijamantsko slikarstvo - trend koji djeluje protiv stresa art wolf mond diy

Svaki početak je lak

Priprema vas teško košta. Pričvrstite platno na glatku površinu, napunite kamenje plosnatom stranom prema dolje u predviđenu zdjelu i otvorite staklenku s voskom. Prije nego što podignete aplikator, preostaje vam samo jedno: isključite pametni telefon i na vrata stavite natpis “ne ometaj”!

Idemo!

Skinite neki zaštitni film sa slike – ne odjednom, kako se ljepilo ne bi osušilo. Sada umočite olovku za slikanje u vosak. Malo po malo, pokupite dijamante i stavite ih na predviđena mjesta. Narudžba u potpunosti ovisi o vama! Nakon što je prvi komad gotov, otvorite foliju još jedan komad i počnite iznova. Labavo kamenje na kraju se može ponovno pritisnuti pincetom. Vaše dijamantno umjetničko djelo je gotovo!

iskoristi dan

Već 20. pr Rimski pjesnik Horacije preporučio nam je da uživamo u svakom trenutku svog života i ne odgađamo sve do sljedećeg dana. S dijamantnim slikanjem možete učiniti upravo to: uroniti u trenutak, uživati ​​ovdje i sada. Želimo vam puno zabave s novim hobijem!

Slikanje dijamantima - trend koji djeluje protiv stresa šareno mače mačka