Upadljivo oko: Postavite naglaske s modernim okvirima za slike

Goli zidovi često se čine previše anonimnima i ravnodušnima. Pogotovo ako su jednobojni. Kako biste doslovno dali vlastitim četri zida više energije i stvorili privlačnu, domaću atmosferu, vješto možete postaviti foto motive ili umjetnička djela. To možete najbolje učiniti s pravim okvirom za sliku i odabranim vješanjem. Željeli bismo vas podržati u tome i u nastavku vam dati neke savjete i natuknice kao praktičnu inspiraciju.

Živi zid koji visi

Uredni kaos

Ovisno o životnim uvjetima, stilu namještaja i osobnim preferencijama, zidove možete dizajnirati pojedinačno. Neki ga vole strogo organizirano, a drugi više ležerno i razigrano. Ako pronađete uspješnu mješavinu dva najbolja, onda je takozvano Petersburg vješanje optimalno rješenje. Još se naziva salonskim vješanjem i često se naziva "uredni kaos" protumačeno. Baš kao na izložbi u muzeju, ovdje na zidu visi čitava kompozicija slika. Na prvi pogled izgleda prilično neuredno i neuredno. No, ako bolje pogledate, pronaći ćete zajedničku nit. To može biti boja ili stil okvira za slike, ili tema motiva.

Ideje za udoban zid za okvir za slike

Za vješanje u Sankt Peterburgu važno je postaviti slike na pod prije nego što ih objesite i dovesti ih u željeni redoslijed. U principu, sa svim je vješalicama puno brže i lakše idete li na moderne Okvir za sliku koji su opremljeni ekskluzivnim sustavom magnetskih okvira, na primjer.

Moderna simetrija

Simetrično raspoređeni predmeti i kućni pribor, u ovom slučaju okviri za slike, uvijek unose uravnoteženu notu u prostoriju. Ako vam se sviđa više reda i strukture, tada su za to posebno prikladni vješanje rubova i vješanje diptiha. Drugi slučaj je simetrična kompozicija dviju slika iste veličine i tematski sličnih. Ime dolazi od grčkog i znači "dvaput presavijeni". Slično kao i vješanje rubova, u ovom dizajnu slijede se i točni rubovi. Obje vješalice savršeno funkcioniraju s posebnim galerijskim tračnicama i užadima.

Ovjes kabela Udaljenost Magnetski okvir visoko bijele boje

Bezvremenska dorada u zlatu

Zlato je bezvremensko. Postavljanje zlatnih naglasaka s kućnim priborom, poput vaza, zdjela, svijećnjaka ili okvira za slike, jedan je od najpopularnijih načina za stvaranje sofisticiranog pogleda. Karakterističan raskošan sjaj dolazi na svoje posebno s kontrastima u boji. Tamni zidovi u sivoj, crnoj ili sivoj boji idealna su pozadina za suptilne okvire slika u zlatu. U kombinaciji sa svijetlim drvom i tamnim, mat površinama, ansambl je umjetnički zaokružen.

Klasični magnetni okvir Gold Edition

Skandinavski spokoj

Nordijska jasnoća i puristička lakoća idu ruku pod ruku u skandinavskom životu. Ne govori se uzalud o jedinstvenom "Hygge"-Osjećaj koji vašem vlastitom domu daje nepogrešiv ugođaj. Prirodni materijali, ravne, jasne linije, zakrivljeni dizajn namještaja i nježne, neutralne boje ovdje definitivno imaju prioritet. Drveni okviri za slike stoga su idealno rješenje za ukrašavanje vašeg doma skandinavskim dodirom. Stvarno vješanje nije od velike važnosti, glavna stvar je da se s njim osjećate ugodno.

Živi zid koji visi

A ako želite pokazati svoje okvire za slike bez bušenja ili čavala, jednostavno ih možete nasloniti na zid. To se posebno odnosi na veće slike i fotografije, kao i na one koje nije lako oštetiti. Manji i osjetljiviji komadi bolje su predstavljeni na komodama ili držačima za slike. Ako se ne oslanjate na njega, postoje praktični ljepljivi čavli, kao i ljepljivo tijesto ili zrcalna traka.

Klasični magnetski okvir preko drveta

Prilikom naručivanja modernih okvira za slike tražite najbolje kvalitete od visokokvalitetnih proizvođača. Ocijenite transparentne uvjete kupnje, dobru uslugu i optimalan omjer cijene i performansi i stavite svoje omiljene fotografije ili slike u središte pozornosti!

Ideje za udoban zid za okvir za slike

Okvir za slike country ideje zidne ideje

Okvir za fotografije visi na zidu

Ovjes živog užeta

Ovjes živog užeta

Okvir za slike u vrtiću na zidnoj polici

Živi zid koji visi