Trenutni trendovi savršene školske odjeće

Praznici su završili, a prvi dan škole već je zabilježen u kalendaru. Sada kada je naš urednički tim predstavio informativan izbor školskih čunjeva, htjeli bismo predložiti nekoliko ideja i savjeta o odjeći.

Prvi školski dan vrlo je poseban dan za milijune djece. Mnogo je fotografija snimljeno s učiteljima, školskim kolegama, ali i s roditeljima, što će im ostati za životno sjećanje. Da biste to učinili, morate se pridržavati određenog pravila odijevanja koji je desetljećima bio neophodan za prvi dan škole. U sljedećim odlomcima željeli bismo predstaviti koristan izbor odjeće.

Dobra vijest je da ne postoji određen dress code za školsku djecu. Naravno, stil uvelike ovisi o dobi, ali modni savjeti gotovo su slični za gotovo sve dobne skupine. Jasno se može razlikovati velika sličnost među dječacima. Klasik za pozitivan izgled prvog dana škole zasigurno je potpuno nova bijela košulja koja se može kombinirati s mnogim dodacima i odjevnim predmetima. Traperice ili hlače? Ovo pitanje danas izaziva mnogo rasprava, jer se traperice u mnogim zemljama smatraju službenom odjećom, što prije nije bio slučaj. Ako ste kupili košulju od trapera, preporučuje se kombiniranje s trapericama.

Važna točka za pravu odjeću su vremenski uvjeti. U rujnu termometar često pada prvog školskog dana ispod 15 stupnjeva. Iz tog razloga možete dobiti elegantnu jaknu za svog sina. Ako ne možete pronaći nešto prikladno, onda možete jednostavno uzeti elegantnu jaknu, jer zdravlje je uvijek na prvom mjestu.

Kombinirajte različite boje

savršena kombinacija trapera

Ako je prvi dan škole sunčan i topao, poželjno je da vaše dijete nosi polo majicu s trapericama ili hlačama. Košulje “Ralph Lauren” ili “Lacoste” danas su vrlo moderne i posvuda se doživljavaju kao univerzalna odjeća koja se može nositi i na službenim događajima.

Kombinacije boja smatraju se vrlo teškim za usklađivanje prvog školskog dana. Naravno, možete kombinirati školsku torbu, torbu i odjeću u jednoj paleti boja, ali to košta puno više novca i vremena za savršeno planiranje dana.

Polo majica novi je trend među dječacima

polo-majica-kao-odjeća

Odjeća je djevojčicama mnogo teža nego dječacima. Prvo na što trebate pomisliti je šik frizura. Razgovarajte o mogućim varijacijama koje su izvedive s vašim djetetom. Predložite nekoliko ideja i zajedno odlučite o određenoj.

Odjeća se uglavnom sastoji od 3 klasična dijela poput haljine, kratke jakne i tajica. Boja tajica obično bi trebala biti neutralna, tj. Bijela. Kombinirajte cipele i haljinu u jednoj boji i krajnji rezultat definitivno će biti odličan. Kladite se u boje ružičaste, ljubičaste, ružičaste i također plave.

Odaberite odgovarajuću boju

haljina-za-prvi-dan-škole

Prvi dan škole nezaboravan je događaj za milijune djece svake godine i našim savjetima učinit ćete ovaj dan još boljim i ugodnijim za vaše dijete. Pogledajte naše ideje i komentirajte moguće varijante sa svojim djetetom. Uživajte u pregledavanju.

Prvi školski dan nezaboravna je uspomena

odjeća za djevojčice

Zabavite se i uživajte

123

Traperice i košulja – klasika

odjeću za prvi dan škole

ideje za odjeću  ideje za odjeću kombinacija-škola-torba-i-odijelo    prekrasne odjeće