Prekrasni vijenci na vratima za sretnu atmosferu na ulazu u kuću

Kasno ljeto iznenađuje nas svake godine svojim promjenjivim temperaturama vani, ali ne možemo kriviti to jer nam ovo godišnje doba pokazuje prekrasan sjaj cvijeća i boja. Nakon duge i hladne zime potrebne su nam lijepe, svijetle boje, a s time i bolje raspoloženje. Brzo se raspoložimo za nadolazeće ljeto i pokušavamo ovu sreću širiti svuda oko sebe. Današnji članak govori upravo o tome jer smo za vas odabrali prekrasne ideje o tome kako svoju kuću učiniti još privlačnijom. Sreća i sreća zrače s ulaza u kuću i pozdravljaju vaše goste na jedinstven način. Jer prekrasan vijenac na vratima signalizira da su gosti ovdje dobrodošli! Također je poseban hvatač očiju koji izražava vašu individualnost. Dobrodošli svojim prijateljima s vijencima na vratima koje ste sami napravili! Pokazat ćemo vam kako! Izrađeno pomoću šarenih vijenaca na vratima s prekrasnim cvijećem i puno mašte.

Proljeće je tu! Pokažite to prekrasnim vijencem cvijeća na ulaznim vratima!

Vratni vijenci lijepi cvjetovi ružičasti

  • Kako sami možete napraviti lijepe vijence za vrata za ulaz u kuću?

Sada je uskrsna sezona završila (ove je godine zapravo bilo nešto ranije nego inače) pa morate uskršnji vijenac zamijeniti ljetnim cvjetnim vijencem. Naravno, cvijeće možete odabrati sami. Ili uzmite svježe proljetno cvijeće iz vlastitog vrta.

Sada ih ima u izobilju. No, ako izrađujete vijenac na vratima sa svježim cvijećem, morate biti upozoreni da ćete ih morati mijenjati svakih nekoliko dana. Vrlo brzo uvenu bez vode. Iz tog razloga mnogi kreativni hobisti odabiru umjetno cvijeće koje vam može ukrasiti ulazna vrata mjesecima. Zato vas savjetujemo: kratki posjet obrtničkoj radnji pomoći će vam da nabavite potrebne materijale. Zatim morate samo sjesti pola sata i napraviti vijenac na vratima. Kako to funkcionira jasno je prikazano u sljedećem videu:

  • Sami vezujete vijence na vratima – što drugo može doći u pitanje?

Bolje je pogledati oko sebe i vidjeti što već imate na raspolaganju. Pogledajte i u podrumu ili na tavanu. Tamo ćete zasigurno otkriti mnogo toga za vaš DIY projekt. Na primjer, nije uvijek lako sami vezati prsten kao podlogu za cvjetni vijenac. Zato predlažemo da svoje lijepo vrtno cvijeće posložite u staru pletenu košaru i objesite na ulazna vrata. Ova zanatska ideja brza je i elegantna, zar ne?!

Pletena košara puna prekrasnog cvijeća umjesto vijenca visi na vratima i privlači svačiju pažnju!

Pletena košara puna prekrasnog cvijeća na vratima

 Kotač vagona dobio je drugu priliku i djeluje kao baza za proljetni vijenac.

Vijence za vrata napravite sami

Kako vam se čini ova zanatska ideja? Nadamo se da je to super! Budući da se mnoge stare stvari mogu ponovno upotrijebiti i koristiti u ukrasima vrata. Stari kotač vagona ovdje dobiva drugu priliku i vješto je postavljen. Cvjetni aranžman jednostavan je i nadopunjen ukrasnom kantom za zalijevanje. Ne vidiš svaki dan nešto tako lijepo!

Svježe zeleno i bijelo cvijeće pozdravlja svakog gosta!

Vijenci na vratima čine svježe zeleno bijelo cvijeće

Pojedina slova mogu biti ugrađena u vijence vrata kao inicijali. Obično se za to koristi prvo slovo obiteljskog imena vlasnika kuće. S jedne strane, izgleda prekrasno i potpuno zaokružuje vijenac. S druge strane, ovo pismo ukazuje na to tko živi u ovoj kući.

Prekrasni cvjetovi hortenzije uokviruju slovo i čine prekrasan vijenac.

Prekrasni cvjetovi hortenzije

 S od cvijeća izrađen je kao monogram.

Vrata kao monogram

Prije nego što odaberete pravo cvijeće za svoje vijence, bit ćete razmaženi u izboru. Prekrasno mirisne ruže, očaravajuće boje božura, veličanstvene hortenzije i bijele tratinčice definitivno su među favoritima mnogih ljubitelja DIY -a. No, također možete napraviti vijenac za svoja ulazna vrata sa stabljikama lavande, ugraditi sukulente, pa čak i svježe mirisne limune. Nema ograničenja za vašu maštu i kreativnost. Naša fotogalerija uvjerit će vas upravo u to.

Dakle, zasučite rukave i krenite na posao. Dočekajte novu sezonu na vlastitim vratima i uživajte u sretnoj atmosferi koju donosi ljeto!

Nježne boje unutar cvjetnog vijenca hortenzije ukrašavaju ulazna vrata.

Vijenac cvijeća hortenzije nježnih boja krase ulazna vrata

 … i odmah privući pozornost!

Vrata vijenci cvijeće hortenzije

Osušene grančice mogu se povezati na takav način da služe kao osnova vijenca.

Zvončići sami sebi vijence

 Ovdje na scenu stupaju sukulenti!

Tinker vrata vijenci sami grane sočan ukras

No, svježi limuni i puno zelenog također privlače pažnju!

Vijenci na vratima limun zeleni

 Svjež izgled koji vas poziva!

Vratni vijenci limunovi

 Na vama je da rasporedite cvijeće

Bijele tratinčice napravite sami

 Svaki cvjetni vijenac pravi je plijen!

Cvjetni vijenac nježnih boja privlači pažnju

 Iskušajte svoju kreativnost izradom prekrasnih vijenaca za vrata!

Testirajte kreativnost dok izrađujete vijence za vrata

Prvo pokušajte učiniti nešto vrlo jednostavno

Izrada vijenaca za vrata nešto je vrlo jednostavno za početak

 Vijenac od zelenog lišća također može izgledati vrlo atraktivno, ili?

Neka vaš vijenac od zelenog lišća izgleda privlačno

Što je šareniji, cvijetni vijenac više privlači pogled!

Metalna ograda od cvjetnog vijenca

Samo recite „Dobro došli!

Vijenci vratašca dobrodošlice