Podignuti krevet Stima – elegantne ideje za dizajn vrta

podignuti krevet stima dekoracija chic

Podignuti krevet STIMA – praktičan ukras za vaš vrt

Da STIMA podignuti krevet je relativno nov proizvod na tržištu. To je povišeni krevet koji osigurava slobodu koljena i stopala, štiti od puževa i ekološki je prihvatljiv. Podignuti kreveti STIMA izrađeni su od visokokvalitetne Douglas jele, koja je ekološki materijal.

Douglasova jela je crnogorica. Za izradu proizvoda koristi se samo drvo Douglas jele iz Schwarzwalda. Zimi se ruši na nadmorskoj visini od 1000 metara i vrlo je otporan. Korištenje drva kao materijala za podizanje kreveta već je godinama vrlo popularno. U usporedbi s plastikom i metalom, drvo prozračno i osigurava bolju klimu na zemlji. Možete pronaći veliki broj oblika i boja i za razliku od kamenja zauzima vrlo malo prostora. Lijepo se upisuje u svaki vrtni dizajn. Uzdignuti krevet odlikuje se jednostavnom strukturom. Temelji se postavljaju jedno u drugo. Nadalje, morate ga spojiti na mrežu voluharica. Pojedini elementi se sastavljaju, a zatim fiksiraju prema dolje. Film je pričvršćen na gornji rub isječcima s najlonskom trakom. I to je to!!!

Integrirajte podignuti krevet u svoj vrt!

stima šesterokutni krevet vrt

Što vam je potrebno za izgradnju STIMA podignutog kreveta?

– 1 x libela

– 1 x akumulatorski odvijač

– 1 x čekić

– 1 x Torx umetak

1 x klamerica i kopče od nehrđajućeg čelika

Zašto biste trebali integrirati STIMA podignuti krevet? Jeste li znali da građevinska visina brže zagrijava zemlju i da je pad svjetlosti bolji? Osim toga, podignuti kreveti učinit će vaš vrt organiziranim i njegovanim. Na kraju, ne zaboravite da će se biljke osjećati bolje.

Zbog zanimljivog oblika, podignuti kreveti STIMA mogu biti glavni akteri usred vrta i privlačiti pozornost bogatom sadnjom. Pogledajte modele i ponajviše se zabavite u vrtlarstvu!

Kubusni model

stima podignut krevet model cubus

Klasičan model

stima model podignutog kreveta classic

Ovalni model

stima model podignutog kreveta ovalni

Trio model

stima model trojac s podignutim krevetom

Udobni model

stima model podignutog kreveta comfort

Stima model uzdignutog kreveta Canto

stima model s podignutim krevetom canto

Model Comfort-U

stima podignuta udobnost kreveta u

Model Cor

stima model podignutog kreveta cor

Gomila modela

stima podignut krevet model flor