Napravite fotozid sami – dizajnirajte naglašeni zid vlastitim likom

Neki prikupljaju vaše fotografije na pametnom telefonu, drugi u foto album i treće strane? … Treće strane dizajniraju fotozidove! Fotozidovi izvrstan su način da interijeru izrazito date osobni pečat. Ili dajte unutrašnjosti više sklada ili unesite dinamiku u sobu. Ako želite unijeti živopisan štih u dnevnu sobu, dječju sobu ili hodnik, mogli biste, naravno, sami dizajnirati fotozid! Na raspolaganju su vam brojne mogućnosti dizajna kako to učiniti. Upravo se na to fokusira naš današnji post …

Fotozid savršeno se uklapa u dnevnu sobu ako ni pod kojim uvjetima ne želite ostaviti zidove prazne!

sami napravite fotozid zidni ukras

Dizajnirajte fotozid – praktični savjeti

Obiteljske fotografije i fotografije s prijateljima vrlo su važne. To je i razlog zašto su fotozidovi toliko popularni u modernom dizajnu interijera. Na zidu ima mjesta i za lijepe motive i pejzaže. Prilikom projektiranja fotozida imate veliku slobodu izražavanja svojih sklonosti i interesa.

Međutim, prvo o čemu trebate razmisliti je koji se zid može pretvoriti u izvrsno područje za prikaz različitih fotografija. Na primjer, prazan zid iznad sofe u dnevnoj sobi savršeno je mjesto za vaš fotozid. Prazan zid spavaće sobe ili hodnika također je izvrsno prikladan za ovo! Tada biste morali planirati fotozid: izmjeriti područje i izraditi skicu!

Postavite obojene naglaske u prostoriju s fotozidom

Fotozidovi čine okvire za slike akcentima

 Postoje i druge odluke koje morate donijeti prilikom projektiranja vlastitog fotozida. Hoće li fotografije biti u boji ili crno -bijele? Također ih možete ispisati u različitim veličinama i uokviriti u različite okvire za slike. Ili stvorite fotozid bez okvira za slike! Uostalom, način na koji dizajnirate fotozid govori nešto o ukusu stanovnika! Stakleni držači za slike bez okvira, pojedinačni okviri iste veličine za različite veličine fotografija ili pojedinačni okviri i slike iste veličine? Sve je to upitno prije nego počnete projektirati fotozid. I mnogo više…

Različite ideje za zidni dizajn sa fotografijama …

Ovisno o tome kako dizajnirate fotozid, dopuštate da se soba pojavi na ovaj ili onaj način, pa određujete stil ambijenta. Srećom, postoje brojni načini za oblikovanje fotozida. Želite simetričan raspored ili želite kreativan zidni dizajn? Tada se fotografije i slike mogu slagati asimetrično na zid ili u zanimljivom obliku.

Stavite fotografije u središte pozornosti s prekrasnim okvirima za slike ili svjetlima

sami napravite fotozid u boji crno -bijelo

Ne žele svi stvoriti privatnu galeriju fotografija u okvirima za slike. Također je dobra ideja da fotografije zalijepite izravno na zid ljepljivim jastučićima. Ne brinite ipak! Oni se mogu lako ukloniti! Imate nekoliko različitih mogućnosti: pričvršćivanje slika na vezice ili žicu s držačima za odjeću, pričvršćivanje fotografija iglama na zid od pluta, pričvršćivanje fotografija na metalnu šinu s magnetima … U svakom slučaju osiguravate razigran zidni dizajn koji također dodaje soba daje moderan izgled!

No, za one koji se oslanjaju na uramljene fotografije i slike, na raspolaganju je nekoliko alternativa za stvaranje jedinstvenog zidnog dizajna. Prije svega, na zid možete staviti različite oblike fotografija. Možete ih objesiti nasumično ili ih rasporediti u mrežu ili u različite geometrijske figure. Dakle, vješanje u redove ne ispostavlja se uvijek najbolje … No redoslijed fotografija koje ispunjavaju zidove predstavlja stil i eleganciju! Kolaž (koji visi na rubu) također je vrlo popularan, jer soba dobiva individualni izgled.

Fotografije mališana izvrsno ukrašavaju zidove dnevne sobe!

Fotozid čine kreativne ideje za ukrašavanje zidova

Rasporedite fotografije i slike na zid na pomalo razigran način

sami napravite fotozid ideje za dekoraciju zida dnevni boravak ukrasite

Nakon što ste se odlučili za jedan ili drugi dizajn fotozida, mogli biste razmotriti različite metode kako lijepo prezentirati fotozid. Na primjer, možete upotrijebiti svjetlosne trake ili pojedinačne žarulje da biste fotografije doveli u prvi plan, a motiv naslikan na zidu daje fotozidu zanimljiv izgled.

Svatko ima omiljene fotografije ili slike koje voli gledati iznova i iznova! Ako također želite izložiti obiteljske fotografije ili prekrasne predmete i krajolike, zašto ne biste stvorili kreativan fotozid ili foto kolaž? Zadivite svoje goste prekrasnim zidnim dizajnom!

Ispod fotografija i slika objesite nekoliko ukrasnih predmeta!

napravite fotozid sami naglasnim idejama za dizajn zida

Simetrično ili ne? Kako bi trebao izgledati fotozid?

fotozid čine privlačne ideje za dizajn zida

Fotografije dnevnu sobu čine mnogo ugodnijom …

Napravite sami fotozid ideje za zidne ukrase

Trake sa slikama također su lijepa alternativa za ukrašavanje zidova slikama

sami napravite fotozid zidne trake sa slikama ideje za dizajn dnevnog boravka

Slatke obiteljske fotografije ili lijepi motivi? Što radije stavljate na zid?

fotozid sami napravite obiteljske fotografije krajolike

sami napravite fotozid izbor palete boja

napravite sami fotozid sami kožna garnitura stražnji zid slike zidna dekoracija

Napravite sami fotozid u nekoliko različitih aranžmana

Vrlo moderan zidni dizajn u dnevnoj sobi

Fotozid čine razigrane ideje za zidnu dekoraciju dnevnog boravka

sami napravite fotozid stvorite ideje za zidove

sami napravite fotozid zidovi k

sami napravite fotozid bijelo sivi zidni ukras

Uvedite limenku stila u sobu kroz zidni dizajn

Napravite fotozid sami ideje za ukrašavanje dnevne sobe

sami napravite fotozid aranžman hodnik ukrasite

sami napravite fotozid zidne dekoracije slike trake stilske dekoracije ideje dnevne sobe