Najljepši beskrajni bazeni s vodom – fantastična mjesta za opuštanje

najljepši beskrajni bazeni vode leže drvo

 Najljepši beskrajni bazeni vode

Beskrajni bazen vode – beskonačni bazen – odraz je, vizualna iluzija koja se proteže do horizonta. Mirna voda odražava okolno okruženje, odražava je poput ogledala. Ovako ovi bazeni izgledaju lijepo i vrlo mirno, jer zbog svog dizajna tamošnja voda stoji većinu vremena i odražava nebo, kao i obližnja stabla i svo zelenilo.

Prekrasno mjesto za opuštanje

Najljepši beskrajni bazeni za vodu su za opuštanje

Kako bi se postigao ovaj učinak, da su ti vodeni bazeni beskonačni i da se protežu do horizonta, obično se nalaze uz more ili jezero, ili se nalaze visoko u planinama i uz stijene ili su okruženi drvećem. Zbog visokih troškova održavanja, takvi vodeni bazeni obično nisu daleko od egzotičnih korota. Pogledajmo neke od ovih:

 Hotel Kandalama, Dambulla, Šri-Lanka

Najljepši beskrajni bazeni s prekrasnom vodom

Hotel Kandalma smješten je između stijena i šuma i nudi impresivan pogled i prekrasne prirodne krajolike. Iz beskonačnog bazena imate prekrasan pogled na jedno od jezera u okolici.

Alila Ubud Hotel, Bali, Indonezija

Najljepši beskrajni vodeni bazeni su suncobrani

Hotel Alila Ubud nalazi se na padini iznad rijeke Ayung. Tamo možete provesti odličan odmor usred prirode. Nedaleko od hotela nalaze se kulturna nalazišta.

 Anantara Golden Triangle Resort, Chiang Rai, TajlandNajljepši beskrajni bazeni vode nalaze se u ribnjačkim zgradama

Odmaralište Anantara Golden Triangle Resort u Chiang Raiju na Tajlandu nudi nezaboravan vikend, tamo ćete pronaći prekrasan beskrajni bazen vode, puno zelenih, slikovitih planina.

Pogledajte mnoge druge beskonačne bazene u našoj galeriji slika i uživajte u svojoj ljepoti! Možda jednog dana odlučite otići tamo na godišnji odmor!

  Drvene ležaljke za opuštanje uz more Najljepši beskrajni bazeni vode su plavi Ugrađeni vodeni bazen u prirodi najljepši beskrajni bazeni vode leže trava

Fantastično, egzotično ljetovalište

Najljepši beskrajni vodeni bazeni nalaze se na otoku

Bazen smješten na samoj plaži

Najljepši beskrajni vodeni bazeni su kišobrani