Moderne lampe i svjetla iz tvrtke Onefortythree

moderne svjetiljke i svjetla domaće ideje namještaja

Integrirajte moderne svjetiljke i svjetla

Ako ste ljubitelj blogova o ukrašavanju, zasigurno ste često na tome moderne lampe i svjetla naišao Onefortythree. Oni su industrijski, geometrijski, suvremeni i elegantni. Imaju sva ta svojstva u isto vrijeme.

Materijali koji se koriste su drvo, mjed i metali presvučeni prahom. Ova vrsta dizajna trenutno je uistinu trendi i istodobno uspijeva biti potpuno jedinstvena. Jesmo li spomenuli da ova svjetla ipak nisu toliko skupa. Njihova je cijena prilično jeftina, pogotovo ako uzmete u obzir detaljne rukotvorine.

Četrdesettreće je počelo kada je Logan Hendrickson pokrenuo blog koji opisuje kuću koju je obnavljao sa suprugom Roxy. Broj na kojem žive: 143 (Naravno!)

Viseća svjetla

Onefortythree nudi niz svjetiljki u ponudi. Svaki stil dobro otkriva materijale i nudi jedinstven dizajn. Drvo i metal odlično se slažu sa staklenim žaruljama bez zamjerki. Sve jasno pokazuje tanku jednostavnost. Privjesna lampa u boji vrlo je popularan komad. Trenutno možete kupiti jedan po jedan komad. Ali to vas ne bi trebalo spriječiti da kupite hrpu ovih.

Baza u prahu također se može kupiti u mnogo različitih nijansi. Tu spadaju zelena metvica, ružičasto losos i žuti školski autobus.

Originalne odluke u svijetu svjetiljki

moderne-lampe-i-svjetla-privjesci-svjetla-šarene

Dvobojni dizajn također je vrlo popularan u posljednje vrijeme, pa nije ni čudo što su ova donja privjeska privukla našu pažnju. Svjetiljku kupujete pojedinačno, ali također bi izgledala prekrasno i elegantno unutar grupe. Svjetiljku možete objesiti preko blagovaonskog stola ili noćnog ormarića. I u ovom je slučaju praškasto lakirana baza dostupna u nekoliko različitih nijansi. Furnir od pravog drveta dostupan je u drvu hrasta, tikovine, trešnje, ruže, oraha i jasena.

Za jedinstvenu atmosferu

moderne lampe i svjetla namještaj žive ideje 2 nijanse

Na sljedećoj slici vidimo takozvanu “zasjenjenu viseću svjetiljku”. Daje vam osjećaj vintage. To je posebno zahvaljujući obliku i površinama kao što su krom, sjajna bijela, zelena i mat crna. Da ne spominjem da je uvijeni kabel dostupan u crnoj, bijeloj i bež boji. Jednostavno preslatko!

Viseća svjetla u obliku kupole

moderne lampe i svjetla visilice

Ponekad ovisi o drvenom furniru. To je osobito istinito kada su u pitanju orah, hrast, tikovina, trešnja i ružino drvo. Pozdravite “Privjesnu svjetiljku od drvenog furnira”, koja uključuje upleteni kabel. Nadalje, ovaj komad ima podlogu prekrivenu furnirom i prikazuje prirodnu, abraziranu površinu.

Svjetiljke od drveta

moderne lampe i svjetla viseća svjetla izrađena od drveta

Rotirajuća svjetiljka (rotirajuća svjetiljka)

Podesive lampe svakako imaju svoje prednosti. Swing svjetla nude nekoliko mogućnosti u tom pogledu. Uzbudljiv dizajn i mogućnost okretanja za 180 stupnjeva dva su razloga zašto biste mogli voljeti Swing svjetiljku, koju ispod možete vidjeti u akvamarinu. Ova je svjetiljka ručno okrenuta i zavarena. Prikazuje površinu premazanu prahom, koja se može kupiti u različitim opcijama. Jesmo li spomenuli da se i baza okreće?

Šarena rotirajuća lampa

moderne svjetiljke i plavo svjetlo ideje za opremanje rotacijske svjetiljke

Pogledajmo sada dvostruko zglobnu svjetiljku

Od ove lampe možete napraviti različite konfiguracije. To je pravi uzorak, koji prikazuje praškasto lakiranu površinu u mat crnoj boji.

Brass sconce

moderne lampe i svjetla zidna lampa

U nastavku vidimo kombinaciju ovog materijala i drva. Omogućuje da najbolji od dva materijala dođe na svoje. Konkretno, radi se o mjedenoj ljuljačkoj svjetiljci (kromirana rotirajuća svjetiljka).

Zidne svjetiljke od mjedi i drveta

moderne svjetiljke i svjetla rotirajuća svjetiljka mjed

Zidne svjetiljke

Postoje određeni dizajni zidnih svjetiljki koji se nikada ne mijenjaju. Zbog toga se ponekad čine zastarjelima. Srećom, Onefortythree podiže ove komade na potpuno novu razinu. Možete ih vidjeti na donjoj slici u pojedinačnoj i dvostrukoj verziji. Slobodni ste odabrati pravu kombinaciju.

Moderne lampe i svjetla iz tvrtke Onefortythree

moderne svjetiljke i svjetla izvorne ideje za ukrašavanje

Obožavam boje, ali i obojene varijante koje ovdje možete vidjeti na zidu. Ručno su okrenute čelične cijevi. Omogućen im je održivi premaz u prahu. Ovdje imamo crveno-narančastu, aqua plavu i vojnički zelenu. Ovo je samo nekoliko mogućnosti za izbor. Možete li zamisliti ovo s obje strane sofe. Mogli su također divno zaokružiti hodnik s bijelim zidovima.

Šarene lampe

moderne svjetiljke i svjetla šarene svijećnjake

Završimo sada s klasičnim komadom s kromiranim završetkom! Lijepe, tonirane zidne svjetiljke s mjedenom bojom stvorene su od ručno savijenog prirodnog mjedi. Komad prikazuje ovdje vintage-meet-modern look i teško ga je zanemariti. Takva svjetiljka bila bi besprijekorno upisana u najrazličitije dizajne interijera.

Brass sconce

moderne svjetiljke i svjetiljke mjedene svjetiljke

Jeste li se zaljubili u Onefortythree svjetla baš kao i mi? Nije li osvježavajuće, jeftino, ručno klesano moderne lampe i svjetla pronaći snažnu izjavu? Imate li favorita?