Mirisne svijeće iz Skandinavije ljeti donose nordijski povjetarac

Otkrijte mirisne svijeće iz Skandinaviska!

Mirisne svijeće više su za zimu? Šalite se? Ozbiljni ste kad to govorite. Ove prekrasne voštane kreacije mogu nas dovesti u opušteno, sanjivo, sretno, pa čak i ekstatično raspoloženje u svako godišnje doba tijekom dana, navečer ili noću. Ponuda za Mirisne svijeće na tržištu toliko je raznoliko da brzo možete osjetiti agoniju izbora. Nekoliko kriterija moglo bi vam pomoći u donošenju ispravne odluke, poput preferiranja eteričnih ulja i izbjegavanja štetnih tvari. Međutim, iznad svega, osobne preferencije i stvarni dizajn od temeljne su važnosti. Što se tiče okusa, mišljenja se često razlikuju. Čak se ni bliski prijatelji, pa čak ni ljubavnici često ne slažu oko toga koja je aroma ugodna, a koja nije. Mirisi su gotovo uvijek duboko ukorijenjeni u našoj psihi i povezani su s različitim sjećanjima i asocijacijama.

Kad pomislite na mirise poput, na primjer, cimeta, klinčića i naranče, odmah pomislite na Božić, zar ne? Kokos i mango dovode nas izravno na Karibe, a lavanda nas sanja o Provansi. Okusi mogu učiniti čuda. Tako i mirisne svijeće!

Pogotovo kada su u pitanju vrijedne dizajnerske svijeće dobre kvalitete. Tako smo usred ljeta osjetili svježi sjeverni povjetarac. Iz Skandinavije, naravno!

Sjeverno svjetlo

mirisne svijeće scandinavisk design nordlys nordlicht aurora coolhunting

Hygge, Skog, Fjord, Hav, Lempi, Koto i Nordlys – zvuči nepogrešivo skandinavski, zar ne? Da, upravo se tako zovu plemenite mirisne svijeće iz kolekcije AW 16 Skandinavisk. Kao i kod namještaja i ukrasa, Skandinavci su još jednom dokazali da su u jasnim linijama, elegantnoj jednostavnosti i suptilnim mirisima.

Ne samo dizajn svijeća, već prije svega nježne arome, omogućuju intenzivnu percepciju slikovitih krajolika, spektakularnih fjordova i vedrog zvjezdanog neba. Odmah se pomisle na nezaboravne ljetne večeri u prirodi i pucketanje logorske vatre, na sjeverno svjetlo ili zalazak sunca na obzoru prekrivenom snijegom.

Uvjerite se i dopustite da fascinacija Skandinavije djeluje na vas!

Udobnost

mirisne svijeće scandinavian scandinavian design aroma svijeće hygge

Šuma

mirisne svijeće skandinavisk design skog svijeća scandinavian living

Skandinavski dizajn za divljenje

mirisne svijeće skandinavisk dizajn svijeće skandinavski život

Udobno kod kuće

mirisne svijeće scandinavisk design aroma svijeće koto

Ljubav

mirisne svijeće scandinavisk design aroma svijeće scandinavian living lempi

Dan

mirisne svijeće scandinavisk design mirisni štapići nat dag scandinavian living

mirisne svijeće scandinavisk dizajn ideje za darove svijeće koto hygge ro

mirisne svijeće arome skandinavskog skandinavskog dizajna mirisne svijeće scandinavian scandinavian design svijeće hyggemirisne svijeće skandinavski skandinavski dizajn pomorske dekoracije ideje za darove

mirisne svijeće skandinavski skandinavski dizajn crno -bijeli koto lempi

mirisne svijeće skandinavski skandinavski dizajn žive ideje ideje za darove

mirisne svijeće skandinavske skandinavske ideje za žive darove

mirisne svijeće scandinavian scandinavian living koto svijeće aroma

mirisne svijeće skandinavski štapići arome skandinavski dizajn fjord

mirisne svijeće skandinavske skandinavske žive arome