Životni trendovi u 2016. – što je trenutno u trendu?

Životni trendovi u 2016. – to je hip!

Proljeće stiže, a s njim i prekrasne svježe boje koje vaš dom čine sjajnim. Navlake za jastuke koje čine kauč i omiljeno mjesto za sjedenje ugodnim i privlačnim uz elegantne pastelne proljetne boje i ugodne deke koje pružaju toplinu i sigurnost u svježu proljetnu večer. No, novi namještaj svojim retro izgledom unosi i dašak svježeg zraka u vaš dom i omogućuje vam da se osjećate ugodno. Uz pravi pribor svaki dom postaje mjesto za veselje nakon napornog radnog dana.

Životni trendovi posteljina u proljeće 2016., tekstil u pastelnim bojama

Posteljina koja dočekuje proljeće

Uz šik dizajn u svijetlim bojama, spavaća soba također dobiva potpuno novi izgled. Lagane pamučne tkanine i cvjetni dizajn osiguravaju opušten san. Lagane, udobne deke ne samo da pružaju toplinu, već su i šik pribor koji spavaćoj sobi daje kućni pečat.

Sve se može uskladiti u boji. Ako želite unijeti nešto novo u spavaću sobu, rado ćete se vratiti na elegantna stojeća ogledala. Ovo je način vizualnog povećanja prostorije.

Dekoracije bez kojih ne biste trebali

Nova slika izvrstan je ukras koji sobi daje novo lice. Motivi nalik proljeću osiguravaju dobro raspoloženje i mogu se savršeno prilagoditi interijeru. Bilo da su starinski okviri za slike retro izgleda ili modernog dizajna, u online trgovini http://www.julido.de/ možete pronaći sve što želite za ugodan dom. Stolnjaci, vaze i posuđe čine blagovaonicu s prijateljima ugodnim iskustvom i pružaju opsežan izbor.

Životni trendovi 2016 proljetne ideje za ukrašavanje tulipani

Sve za kupaonicu i saunu

Elegantni ručnici za kupaonicu ili saunu također su izvrsne kvalitete. Također daju kupaonici novi izgled i dopuštaju proljeću da uđe. Ali ne nude se samo ručnici, već i sitnice koje su potrebne u svakoj kupaonici, poput posuda za kozmetiku, zdjelica za sapun i drugih sitnica koje kupaonici daju osjećaj ugode i održavaju je urednom.

Životni trendovi 2016 proljetna dekoracija kupaonice staklene biljke

Navlaka za romantičan izgled

Uz navlake, svaka blagovaonica dobiva romantičan dodir, a stolice novi izgled. Svijetle boje i prekrasan dizajn čine da svaka soba izgleda prijateljski i privlačno. Uz odgovarajući pribor možete potpuno preoblikovati sobu bez potrebe za kupnjom novog namještaja. Mnoge sitnice za kuću i vrt imaju veliki učinak u svakom domu. Internetska trgovina u kojoj možete birati između velikog broja artikala za novi izgled doma, povoljno od kuće uz šalicu kave.

Životni trendovi ukrasnih obloga u proljeće 2016. godine